Şimdi Ara

Stepway Manuel Şanzıman Vites Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 model Dacia Sandero Stepway model aracım var, daha 130 binde. Bazen vitesten çıkmıyor vites yükseltme hızındayken ikiden üçe çekmeye çalışıyorum mesela sanki bir duvar varmış da tutuyormuş gibi çıkmıyor hızı vitesin ilk hızlarına düşürdüğümde vitesten çıkıyor araç niye yapıyor olabilir? Sanayide baktık hiçbir şey görmediler bunu hep yapmıyor o yüzden usta da bu hatayı deneyimlemediği için bir şey diyemiyor. Bu aralar da sıklaşmaya başladı bu akşam 3-4 kere yaşadım herhalde. Şanzıman yağı yeni değişti baskı balata da 15-20 bin kilometre ya olmuştur ya olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kol Bozuk 12 -- 13 Mart 2025; 23:46:47 >

• Herkese bende 2006 model tiptronic 1.6 düz motor JETTA var bulunduğum yerde bir k şanzımancı gezdim hepsi farklı arıza söylüyor aracım normal vites geçişlerinde süper fakat 3 ten 4 e atarken boşa düşüyor 1 2 saniye sonra ayağımı gazdan çekmezsem küt diye vuruyor öyle atıyor yağ değişimi yapmadan önce 5 10 km yaptığım da düzeliyordu şuan da sürekli yapıyor 3 ten 4 e atarken bazen düzeliyor sonra yine yapıyor bazı ustalar kontrol ünitesinden diyor bazı ustalar 4.cü vites pistonu patlamış diyor yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.