2017 Polo motor yağı hakkında
Bu sabah yaklaşık 230 km yolculukta 10 km kalmışken motor yağını kontrol edin uyarısı verdi. Motor yağı alacaktım benzinlikten fakat tekrar kontağı açtığımda uyarı kendiliğinden silindi. Sebebi ne olabilir? pompacıya anlattım durumu hatta o da baktı yağ çubuğuna falan sorun yok dedi belki müşürden dolayı olabilir dedi. Çokta anlamıyorum açıkçası dönüş yolunda falan başıma birşey gelmesin de.
2017 Polo 1.4 TDI araç
İstanbul park ziyaret
Merhaba ziyaret için gitmek istiyorum. Pistte tur atmak değilde gezebileceğim fotoğraf çekebileceğim neler var? Pazar günleri dolu oluyor mu?
Red yedikten sonra arkadaşlık
yaklaşık 1,5 yıl boyunca yazıştık konuştuk iyi anlaşıyorduk beraber çalışıyorduk. en son ki 2023 temmuz buluşmamızda bu cevabı aldım, o günden sonra hiçbişey iyi gitmedi bende psikolojik olarak iyi durumda hala değilim. Sonrasında işyerinden ayrılmak zorunda kaldım ve 7-8 ay önce tekrar döndüm. İş icabı da iletişimde olabiliyoruz. Yemin ediyorum hala favorilerde duruyor işyeri chat uygulamasında. Umrunda değildir belki bilemiyorum. Birkaç defa yazdı eski günlerdeki gibi ama yapamıyorum. Gittiğim günden beri hiç umrunda olmadığım için kızgın olduğumunda farkında ama mesele o değil.
Samsung M5 televizyon kozmetik durumu
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce tv nin alt çıtasındaki pislikleri sökmek için çıtayı çıkardım. Fakat alttaki onu tutan ayakları kırıldı çıkarırken. Daha sonrasında bu parçayı tedarik edemeyeceğim ve gereksiz olur diye aslında hiç yapılmayacak birşey yaptım malesef. Tv nin ön yüzeyine denk gelen çıtanın arasındaki süngeri tv ile yapıştırdım ve çok kötü bir görüntü oluştu. Sonrasında japonu sökmeye çalışırken daha da zarar verdim hafif çizikler oluştu. Çizikler görüntü veren yerde değil siyah bölümde kalıyor. Garantisi vs çoktan bitti. Bu tv yi eski haline getirtmeye kalksam değer mi? Yetkili servis vs neredeyse bir tv parası ister gibime geliyor ki hiç gerek yok. Tv nin çalışmasında vs sorun yok bu arada.
Bu şekilde gittiği yere kadar mı kullanıyım? Yoksa yetkili servise verip yaptırmaya değer mi? Gerçekten çok kötü oldu. Fotoğrafları ekliyorum ayrıca ekranda 1-2 ölü piksel var onları da ekliyorum. Alt çıtayı biraz daha yukarı kaldırınca birşey gözükmüyor temiz duruyor. Ama düz bi şekilde çıtayı yerleştirince japon kalıntısı çizik vs belirgin duruyor. Asetonla falan da çıkmıyor.
Farkındayım öyle saçmaladım ki çok bktan bi durum oldu.

Kendi odamda konsol için kullanıyorum aslında tv özelliği yok hatta tv-monitör olarak geçiyor. 2-3 yıl önce almıştım 2 bin tl ye. Naptın hocam falan diyen olacaktır ama oldu malesef.
Herkese merhaba, 2017 model otomatik Polo aracım var. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim ve okla gösterdiğim plastik kısım (fotoğraf rastgele internetten alınmadır) benim araçta gaz pedalına oldukça yakın durumda. İç taraftaki yapışkanı işlevini yitirmiş plastik boşta kısacası. Bu da rahatsız edici bir durum oluyor. İç tarafındaki yapışkanı görünce zaten bunun koca plastiği tutması çok zor zaten dedim.
Direkt japon yapıştırıcı kullansam sorun olur mu? Veya nasıl ilerlemek lazım? teşekkürler

PS3 Super Slim sıcaklık değerleri
Merhaba, ikinci el aldığım süper slim cihaza detaylı temizlik yaptım, içi hiç açılmamıştı. MX-4 termal macun kullandım. Cihaz boşta 58-60 derecelerde geziyor. Bu kadarı normal değil sanırım sorun ne olabilir? Olabildiğince normal uyguladım ne çok kalın ne çok ince. Fanı falan heryeri tertemiz. Bana göre 35-40 larda olması gerekiyor boşta.
Yılbaşı etkinlik
Yılbaşında dışarda etkinlik olarak nereye gidilebilir? bol insta storyli dansözlü alkollu mekan önerisi? tekim.
PS oyunculuğu için kendimi zorluyorum ama
Kendimi bildim bileli hep bilgisayarda oyun oynadım yıllarca. Son 2 senedir odamda tv'de olduğu için Playstation tarafına geçmek istedim. PS4 Slim ile başladım sonrasında PS4 Pro aldım ve son olarak 7 ay önce PS5 Slim aldım ve kullanıyorum. FPS oyunlarını oynamak bana hala işkence, yapamıyorum istediğim performansı kendimden alamıyorum, kontrolfreek zımbırtıları olmasına rağmen. Aynı zamanda gtx 1660 ti ekran kartlı ortalama bir PC var. BF1 mesela pc ye geçtiğimde akıyorum, playstation'da işkenceye dönüyor. konsolda xim apex'de zamanında denedim, sevmiyorum o olayı da. Konsolda geriye oynadığım ne kalıyor; F1, FC 25 falan. Sırf onlar için de konsol olması ne kadar mantıklı bilemiyorum. Birde hikayeli oyunlarda yeterli düzeyde ingilizcem olmadığı için de zorlanıyorum anlamıyorum kısacası. PC'ye geçtiğimde TR yama sarıyor oyun.
PC oyunculuğu iliklerime kadar işlemiş açıkçası. Cihazı hızlı bir şekilde kaçtan satabilirim? PS5 Slim tek kollu sorunsuz cihaz. Dükkan garantili.
Dış ticaret eğitimi hakkında
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır dış ticaret (ihracat operasyon) alanında çalışıyorum. Tabi işi en iyi çalışarak öğreniyorsun ayrı konu. Bu alanda daha fazla kendimi donanımlı hale getirmek istiyorum. Uni'de okuduğum bölüm farklıydı ve o alanda ilerlemeyi tercih etmedim olaylar bu şekilde gelişti ve şu an yaptığım işi de seviyorum. Anadolu üniversitesi'nde e-sertifika alabileceğim dış ticaret uzmanlığı bölümü var ama alımlar haziranda olmuş başvurular kapalı. udemy'de 150 tl'lik bana faydalı olmayacak kursları almak istemiyorum. Bu alanda bilgi birikimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İhbar süresini beklemeden ayrılmak

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 104.762 (Bu ay: 3.034)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.813 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor