Excel bilgisi testi
Bugün ki mülakatın sonucunda yarın bir performans değerlendirme testi gibi birşey olacak, daha çok excel üzerine. Hangi formüller üzerinde çalışmalıyım?
Bendeki eski kasa sevdası
Para var, istediğim gibi güzel güncel bir sistemde toplayabilirim ama 2009-2010 lu yılların kasaları daha çok hoşuma gidiyor. O zamanlar ergendim oyun oynamayı seviyordum falan ondan mıdır nedir ama o yılların monitörü, kasalarına baya ilgim var. Sırf fantezi olsun diye bile alıp kullanırım. Tadı bir başkaydı. Pes 2009-2010 u külüstür pc de dona dona oynardım. Şimdiki aklım olsa o kasayı parçalamazdım hurdaya ayırmazdım.
PS3 Slim için EN İYİ TERMAL MACUN
Bugün PS3 ün temizliğini yaptım. Elimde cooler master ın bir termal macunu vardı onu kullandım fakat az vardı o yüzden yeteri miktarda olmadı sanırım. Cihazı açtım ve eskisinden çok daha fazla ısınmaya başladı. Oynamadan kapattım boşta 60 derecelerde. Hem kaliteli termal macun hem de yeteri miktarda kullanımla düzelecektir diye düşünüyorum. En iyisi MX-4 mü? Yoksa MX-5 mi alınmalı?
İş arama süreci
Son işyerimden ayrılalı 2 ay oldu. 4 yıldır aralıksız çalışıyordum yıllık izin dahil kullanmadım. Meslegime ait başvurduğum iş ilanları mevcut ve dönüş bekliyorum. Ev olayı inanılmaz sıkıcı, sabah kalkıyorum 2 aydır ve bir amacım yok. Sabah 8 i geçtiğini gördüğümde yatakta iken içim rahat etmiyor. Tempoya inanılmaz alışmışım.
İşyerindeki yaşadığım çıkmaz durum hakkında
d
Sadece spf6 koruma
Amele yanığı çekilen fotoğraf
Instagram a koymalık güzel iki fotoğraf çektim (yarı çıplak şort var sadece) ama kolun yarısından itibaren daha fazla bronzluk var (amele yanığı klasik yani) hangi programla (iPhone) daha bi düzeltilebilir? Biraz belli oluyor.
PS3 Delid işlemi
Elimde PS3 Slim var. Kaç yıllık cihaz, garanti etiketini daha dün ben söktüm içi hiç açılmamış. Genel anlamda sessiz çalışıyor ama kirli. Multiman kurdum boşta 50 derecelerle başlıyor artarak devam ediyor.
Şimdi bu cihaza sadece temizlik + termal macun yenilemesi yetmez diye düşünüyorum. Delid işlemini araştırdım, el yatkınlığımda vardır ama baya dikkat etmek lazım tabi. MX-4 termal macun önerilmiş hep.
Merak ettiğim konu metal kapakları çıkardıktan sonra tekrar yerine yapıştırmadan mı koymak yoksa özel bir yapıştırıcı kullanmak mı? Dediğim gibi sadece kapağın üstünden bir termal macun yenilemesiyle içim rahat etmez.
Birde Slim kasalarda tam o fanın olduğu yerin üst kapağına delikler açıyorlar hava akışı için? Bunu da yapmayı düşünüyorum.
PS hesabımı satacağım yardım
PSN hesap satışı konusundan ilanı vereceğim de bu pri-sec ne oluyor tam? Ben komple satacağım hesabı kalıcı bir sekilde bilgilerini değiştirip.
PS3 SOĞUTMA MODİFİKASYON
Merhaba, elimde PS3 Slim kasa var. İçini açıp detaylı temizlik yapmak, termal macun yenilemek için el yatkınlığım çokça var defalarca yaptım. Fakat istiyorum ki PS3 maksimum derecede soğutayım, artık akla ne gelirse. Çok serin çalışsın konsol. Youtube da sıvı soğutma yapanlar var ama nasıl olur nasıl temin ederim bilmiyorum daha çok hava soğutma şeklinde istiyorum. Kışın zaten sorun olmaz bu zaten havalar buz gibi.

Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.150
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 117.477 (Bu ay: 4.924)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.965 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor