< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dışardan Sipariş Vermeyi Bıraktım

-
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dusmandan siparis vermeyi biraktim diye okudum, dedim bugun de kime dusman olduk. Neyse parasini gectim, saglikli duzgun beslenmek adina dogru bir karar diyecegim ama ayni haltlari evde yapip yersen hicbirseye faydasi olmaz.
Madem siparis vermeyi biraktin, yeme aliskanliklarini da degistir tam olsun. Kiloluysan kilo verirsin, degilsen ileride kilo alma riskini azaltirsin.
-
Eskiden Makdomalts Dominyoz Popoye Gentaki falan sipariş verirdik.Şimdi sabahları erken kalkıp halk ekmek kuyruğuna giriyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 21 Mart 2022; 15:10:3 > -
2018 yılında Fiyuu' daki açık sayesinde 2.700 TL' lik menüleri bedava yemiştim 45 gün.
Sonra obez oldum...
-
Almanya bizim halk ekmeği kıskaniyeeaah
onlarda yok halkekmek
Sen dışarıdan siparişi bıraktın biz siparişin her türlüsünü bıraktık. Geçen iki çocuk menüsü hamburgere 82 tl verdikten sonra tövbe.
-
Bu her türlü lokanta cafe esnafı, iktidara patronun kim olduğunu hatırlatmıyor, gıklarını çıkarmıyorlar. Bunun yerine her türlü işletme giderine yapılan zammı direkt fiyata yansıtıyorlar, nasıl olsa satın alırlar diye.. İşte bu yüzden fiyatlar yükseliyor. Onlar yükseldikçe ben almıyorum
-
Bulunduğum şehirde çok ünlü bi ekmekçi var, tatlılara zam yaptı yaptı yaptı
Sonunda artık almayı bıraktık
geçen ekmek almaya girdik tatlıları kaldırmışlar, iş öyle hesap yaptım %100 kar alayım yeter de demiyolar enaz %300 etmeden de bişey satmıyolar
Evde yaparız daha iyi
Bizde bıraktık neredeyse ama kalitesizlik yüzünden. Yediğimiz yemekler berbat ötesi son 3 aydır özellikle. İyi restoranlar dediğimiz yerlerde bile kalite korkunç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Restoran veya paket servis yapan yerler fahiş zam yaptılar. Kendilerine göre haklı sebepleri vardır. Ama bu seferde yine haklı şekilde tüketici siparişleri dibe vurdu. Arz ve talep kesişmedikçe hepsinin sonu dükkanı kapatmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2022; 19:23:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde 15 lirayı bulmuyor mu? Bulgurun kilosu 15 lira, pul biberin kilosu 30 lira salça keza 15-20 lira.
Evde yemek yapmak önceden ucuzdu şimdi tek başınıza yemek yapıyorsanız külliyen zarar. Öğrenciyseniz iki-üç kişi için hazırlıyorsanız belki daha avantajlı kalır.
-
kalitede çok düştü, konu sapmasın diye yazmadım, ama bence en önemli 2. faktör kalite. Beğenmeyince başka yerden veriyordum alternatif vardı şimdi esnaf kepenk kapattığı için alternatifde kalmadı.
Dene ve gör 😊
15 lira tutmuyor 1 kilosu
Onlarda halk ekmek yoksa halk araba var, volks wagen
-
kapıştıralım bizimki onların volks lerini döverrr
Bizim Volks Ekmeğimiz daha çok talep görüyor. Sıra var kapısında 😎😎
Bircogu malesef "nasil olsa alirlar"duşuncesiyle zammi yeri geliyor her hafta yapiyor."Reset"lazim ülkeye mümkün oldugunca alt kesim ve alt kesime iş yapan ticaretle ugrasanin işi zora girerse birseyler değişir.
Antep fıstıklı midye getirde, Yemeksepetinde 190 lira fiyat çekmiş, dükkanda 130 liraya satıyor.
Pide, döner filan ancak iyi kupon olursa sipariş veriyorum.
bugün 1 pideyi zor söyledim çok pahalanmış onuda kupon indirimiyle söyledim
-
Esnaf batmak üzere birçok insan bıraktı dışarıdan yemeyi içmeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben asyaya yolculuk eden birisiyim ilk gittiğimde bangkok'ta kimsenin evde yemek yaptığını görmedim neden diye sorduğumda dışarıdan satın almak daha ucuz demişlerdi şaşırmıştım şuanda türkiyedede aynı mevzu var hatta krallıkla yönetiliyorlar kral yoldan geçtiğinde herkes duruyor geçmesini bekliyor konvoyun bu ne saçma iştir dedim demez olaydım aynısı türkiyede oluyor krallıkla yönetiliyor babadan oğula nesil herhalde bunlar. |
Eskiden Makdomalts Dominyoz Popoye Gentaki falan sipariş verirdik.Şimdi sabahları erken kalkıp halk ekmek kuyruğuna giriyoruz. |
Bu her türlü lokanta cafe esnafı, iktidara patronun kim olduğunu hatırlatmıyor, gıklarını çıkarmıyorlar. Bunun yerine her türlü işletme giderine yapılan zammı direkt fiyata yansıtıyorlar, nasıl olsa satın alırlar diye.. İşte bu yüzden fiyatlar yükseliyor. Onlar yükseldikçe ben almıyorum |
Sen dışarıdan siparişi bıraktın biz siparişin her türlüsünü bıraktık. Geçen iki çocuk menüsü hamburgere 82 tl verdikten sonra tövbe. |
Restoran veya paket servis yapan yerler fahiş zam yaptılar. Kendilerine göre haklı sebepleri vardır. Ama bu seferde yine haklı şekilde tüketici siparişleri dibe vurdu. Arz ve talep kesişmedikçe hepsinin sonu dükkanı kapatmak.
|
Dusmandan siparis vermeyi biraktim diye okudum, dedim bugun de kime dusman olduk. Neyse parasini gectim, saglikli duzgun beslenmek adina dogru bir karar diyecegim ama ayni haltlari evde yapip yersen hicbirseye faydasi olmaz. |
kalitede çok düştü, konu sapmasın diye yazmadım, ama bence en önemli 2. faktör kalite. Beğenmeyince başka yerden veriyordum alternatif vardı şimdi esnaf kepenk kapattığı için alternatifde kalmadı.
|
Benzer içerikler
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- c40 beton
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- hyperbon sakız boykot mu
- ünal canbey twitter
- opel grandland 2025
- telefon taksit sayısı
- redmi note 14 fiyat
- skoda elroq
- mavi taksi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X