Şimdi Ara

YARIN KAN VERECEĞİM FAKAT ALKOL ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
105.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmam gereken bir ilaç yüzünden yarın gidip 9 da kan vereceğim.Tahliller yapılacak ama ben bugün arkadaşlarla 1.5 miller içtim.Yarın tahlilleri etkiler mi bu ?

Saolun.

Kan Vermeden Önce Alkol Almak: Bilmeniz Gerekenler

Kan vermeden önce alkol almak, kan tahlil sonuçlarınızı etkileyebilir. Alkol, kan değerlerini değiştirebilir ve bazı test sonuçlarının doğruluğunu etkileyebilir.

Alkol Kan Tahlilini Etkiler mi?

Evet, alkol kan tahlilini etkiler. Alkol tükettikten sonra kandaki alkol konsantrasyonu artar. Bu, alkolün karaciğerde işlenmesi ve vücuttan atılması zaman aldığından birkaç saat sürebilir.

Kan Tahlilinden Önce Alkol Almak

Kan tahlili yaptırmadan önce alkol almamanız önerilir. Alkol, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kan testlerini etkileyebilir:

• Karaciğer fonksiyon testleri
    • Glikoz seviyeleri
    • Tam kan sayımı
    • Elektrolit seviyeleri

Alkol aldığınızda, kanınızdaki alkol konsantrasyonunun azalmasını beklemek ve ardından kan vermek en iyisidir.

Alkol Aldıktan Sonra Kan Tahlili Verilir mi?

Genel olarak, alkol aldıktan sonra kan tahlili verilmesi önerilmez. Alkol, test sonuçlarının doğruluğunu etkileyebileceğinden yanlış teşhislere veya tedavi planlarına yol açabilir.

Alkol Kan Değerlerini Etkiler mi?

Evet, alkol kan değerlerini etkiler. Alkol tüketimi, kandaki alkol konsantrasyonunda artışa neden olur ve bu da kan testleri tarafından ölçülebilir.

Öneriler

Kan vermeden önce alkol almaktan kaçınmak en iyisidir. Alkol aldıysanız, kan vermeden önce ne kadar süre beklemeniz gerektiğini doktorunuza danışın. Alkolün kanınızdan tamamen atılmasını beklemek, doğru test sonuçları almanızı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iyi halt yedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkcanvardali

millerin alkolündne nolcak yaw

Hoca tamamda kanımdaki oranların %100 sağlam çıkması lazım.Bu ilacı kullanmak zorundayım.Bu alkol olayı yüzünden kullanamazsam atarım kendimi camdan

doktorun dediği; "sabah kahvaltı yapma, bişi yiyip içmeden aç gel."

öyle bişi olsa alkol de tüketme diye uyarırdı heralde. :D
    ___K x3 D___

Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sph

nası bi ilaç

Roaccutane

Orjinalden alıntı: Kahn !

Arkadaşlar kullanmam gereken bir ilaç yüzünden yarın gidip 9 da kan vereceğim.Tahliller yapılacak ama ben bugün arkadaşlarla 1.5 miller içtim.Yarın tahlilleri etkiler mi bu ?

Saolun.

bende 70lik rakı devirdin sandım .!PEH
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Etkisi olmaz diye tahmin ediyorum cünkü yarin gidiceksin gece hersey gecer heralde :/

nası bi ilaç

YARIN KAN VERECEĞİM FAKAT ALKOL ALDIM.

Orjinalden alıntı: simoney

quote:

Arkadaşlar kullanmam gereken bir ilaç yüzünden yarın gidip 9 da kan vereceğim.Tahliller yapılacak ama ben bugün arkadaşlarla 1.5 miller içtim.Yarın tahlilleri etkiler mi bu ?

Saolun.

bende 70lik rakı devirdin sandım .!PEH

Birincisi ben bu konuyu kıçıkırık 1.5 bira içtim diye hava atmak için açmadım.Bu ilacın benim için bi önemi var bu benim için ciddi bir konu.Ama bir anlık dalgınlığıma geldi arkadaş ortamında.Yoksa çok alkol meraklısı bir insan değilim.

quote:

Etkisi olmaz diye tahmin ediyorum cünkü yarin gidiceksin gece hersey gecer heralde :/

İnşallah hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Esasiyun

ben de yarın kan vereceğim.

doktorun dediği; "sabah kahvaltı yapma, bişi yiyip içmeden gel."

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

iyi halt yedin

Orjinalden alıntı: Raimond

quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

iyi halt yedin

Bu kadar acımasız olmayın ya

Orjinalden alıntı: Esasiyun

ben de yarın kan vereceğim.

doktorun dediği; "sabah kahvaltı yapma, bişi yiyip içmeden aç gel."

alkol vücuttan hemen 1 günde çıkmaz

quote:

nası bi ilaç

Roaccutane

Dostum, sorun olabilir çünkü doktor karaciğer enzim değerlerine bakıcak ve alkıol içtiğin zaman ilk önce etkilenen organ karaciğer. Bi de şöyle bi şey var rouccutane a başlarsan kullandığın süre boyunca alkol almaman gerekiyo ve de rouccatane kullanmaya başladığın zaman en az 6 ay kulanman gerekiyo etkili olabilmesi için.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NirVaNa

quote:

quote:

nası bi ilaç

Roaccutane

Dostum, sorun olabilir çünkü doktor karaciğer enzim değerlerine bakıcak ve alkıol içtiğin zaman ilk önce etkilenen organ karaciğer. Bi de şöyle bi şey var rouccutane a başlarsan kullandığın süre boyunca alkol almaman gerekiyo ve de rouccatane kullanmaya başladığın zaman en az 6 ay kulanman gerekiyo etkili olabilmesi için.

Yok hocam alkolik değilim zaten arada 1-2 bira içerim de.İnşallah yarın etkilemez.Bu kanı temizlemenin bi yolu yokmudur ya?

quote:

Sylon musun?

Buyur?

• Bo konuyu sağlıklı yaşam böylümüne açsaydın orada uzman arkadaşlar sana yardımcı olabilirdi.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

Bo konuyu sağlıklı yaşam böylümüne açsaydın orada uzman arkadaşlar sana yardımcı olabilirdi.

Haklısınız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.