Şimdi Ara

diş teli taktırdım müthiş bi ağrı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce börek yiyim dedim ölüyodum bu ağrı ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar söyleyebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2 3 hafta cekersin o ageiyi ben 2 sene taktim sonunda efsane dislerim oldu

• Hocam 2-3 gün sürer o ağrı . birşey isirmamaya çalış . genelde çok sıcak olmayan sıvı gıdalar al 2-3 maximum 4 gün sonra çene yapın duruma alışır.

Ağzı kesici varsa evre herhangi bir ağrı kesiciyi icebilirsin. Ağrıyı bi nebzede olsa azaltıyor.

• 1 hafta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o acı en fazla 1 hafta sürecek. bir haftadan sonra dilini dişine değdirmeden tel oldugunu bile anlamayacaksın.

Bu hafta börek , ekmek , gibi katı şeylerden uzak dur zaten çiğneyemezsin. Bol bol ekmeksiz çorba iç yogurt ye.. marketlerde meyveli yogurtlar falan al onlardan ye.

Onun dısında patates püresi , makarna , puding gibi seyler yiyebilirsin. demek istediğimi anladıgını düsünüyorum.

ASPİRİN HARİCİ agrı kesiciler alabilirsin günde 1-2 kez.
  • Bana ilk tel takıldığı gün gayet rahat yiyip içiyodum ama ertesi gün ağrıdan acıdan sadece çorbayla geçirdim günü. 2 gün falan daha öyle gitmişti. Bir de ilk 1-2 ay lastikle bilmemneyle germe işlemleri sonrası da durum benzer olmuştu bende ama sonraki aylar hissedilmiyodu bile. Ey gidi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 20 Haziran 2017; 17:0:18 >
  • Isırma yeteneğini bir süre kullanamayacaksın. En arka dişlerinle yemeye çalış yemekleri. Dişlerin ne kadar çarpıksa o çarpıklar düzelene kadar ağrılar devam eder. Çarpıklar düzeldikten sonra ağrı hiç olmuyor yemek yerken.

Ama tek sıkıntı braketleri kırmamak için gene dikkatli yemen gerekecek yemekleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dişteli kullandım 1.5 yıl takılı kaldı

Haftada 1 dişçiye gidiyordum 2 3 gün ağrısı sürüyordu kalan günler o kadar ağrımıyordu

Diş teli çıktıktan sonra şeffaf damak verdiler 1 ay hiç çıkarmadan takdım

Sonrasında gece yatarken sadece tak dediler 1 sene kadar 2. Aydan sonra takmayı bıraktım

Dişler ufaktan oynadı ama sorun olucak kadar değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese teşekkürler meyveli yoğurt yiyorum bol bol inşallah bu ağrı olabildiğince çabuk geçer

• Sıvı gıda tüketmeye,dişlere bastırmamaya çalış bir hafta sonra azalıyor.

Tedavi süresince küçük paket lastiği gibi bantlar çıkarılıp,yönleri değiştirilecek hafif ağrıların olacak dönem dönem

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Sıvı gıda tüketmeye,dişlere bastırmamaya çalış bir hafta sonra azalıyor.

Tedavi süresince küçük paket lastiği gibi bantlar çıkarılıp,yönleri değiştirilecek hafif ağrıların olacak dönem dönem

doktor söyledi hocam yemek yerken çıkarıp yemekten sonra tekrar takmam gerekecekmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.