Şimdi Ara

Diş teli kullananlar bi baksın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa dostlar 1 hafta kadar önce diş teli taktırdım artık ağrı hissetmediğim için bugün ilk olarak karpuz yedim azı dişlerimle ama 2. Lokmada bir braket yerinden çıktı. Doktor çekirdeğine gelmişsindir falan dedi ama gelmedi eminim tam ortasını yedim çünkü karpuzun. Bu bu kadar kolay çıkan bir şey mi yahu anlamadım millet hayvanlar gibi yemek yiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Updullah

• her dişçinin yapışı farklıdır ben anasını belledim cola içtim alkol aldım fındık fıstık ıvır zıvır tükettim banamısın demedi 6 ay braket değiştirmedi muhtemelen dişçinin beyinsizliği
  • Dediğiniz gibiyse hocam, tam yapıştıramamış braketi.

Öyle karpuzla falan kopacak bir şey değil.

• 3 senedir tel takıyorum. Muhtemelen başına gelen dişçiyle alakalı. Kuruyemişte yedim kola da içtim.
  • diş teli böyle ( 1 hafta önce çıktı)
    Her şeyi yedin fındık baden zeytin ama gel görki nugget yerken kırıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senle alakası yok knk disci iyi yapistiramamis. ben her şeyi yiyom çikmiyo malzemendede problem yok o yapistiramamis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş teli fiyatları ne kadar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dişçinin hatası tamamen.doğru şekilde yapıştıramamış braketi.benim de ilk takıldığı gün telleri sıkarken braket yerinden çıkmıştı.o dişçi de embesildi zaten.Dişçim bir daha o kadına işlem yaptırtmadı neyseki
  • Allah allah gittiğim yer 5-6 yıldır orada üçyolun göbeğinde bir yer ve sadece ortodonti polikliniği. Dandik bir yer de değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.