Şimdi Ara

Diş teli taktırdım sorusu olan varsa . // 10 aylık süreç bitti tel çıkarıldı //

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat önce diş teli taktirmis bulunmaktayim. Takilirken herhangi bi agri sizi hissetmiyosunuz dişinizi temizliyorlar sonra plaklari yerlestirip teli takıp gerdiriyor.. ben sadece ust kisma taktirdim on disler ayrik biraz.. altta sıkıntı yok ilk 2 saat yeme icme yasak cekirdekli meyvelerin cekirdegini cikarip dilimleyip yemek gerekiyor...

Fiyat alt ust 6000 sadece ust 4500 tl

edit: 9 -10 aylık süreç bitti her ay tel değişimi yapılıyor her seferinde teli geriyor.. Neyse tel çıkarıldı dişlerimdeki ayrıklar ve eğrilikler düzeldi.

ilk 15 gün den sonra alışıyorsunuz. herhangi bir acı cekmeden ve yemek yememe engel olmadan 10 ay bitti.

taktıracak olanlar korkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT MacTavisH -- 24 Mart 2019; 13:54:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yemek nasil yeniyor o tel ile? hangi besinleri tuketebiliosun sinir var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Normal hayatinda nasil yiyiosan ayni sekil .. asitli icecekleri fazla tuketmememi soyledi doktor onun disinda sinir yok tabi agzinda findik falan kiramiyosun .. 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT MacTavisH

Normal hayatinda nasil yiyiosan ayni sekil .. asitli icecekleri fazla tuketmememi soyledi doktor onun disinda sinir yok tabi agzinda findik falan kiramiyosun .. 😂
    hahahah

• Temizliği zormu dislerin

• doktor 2 tane diş fırçası almamı söyledi 1 tanesi piyasada herkesin alıp kullandığı normal olan sadece biraz daha yumuşak... diğeride ucu değiştirilebilir ince diş fırçası aralara girmesi için.

normal olanla normal dişimi fırçalıyorum.. ince ilede araları fırçalıyorum bişey kalmasın diye okadar başka bişey yok.. bugün taktıralı 1 gün oldu herhangi bi ağrı sızı yok ama sert bişey yersem dişe çok yük bindirirsem sızlıyor gibi oluyor.. ilk etapda yüklenmemek lazım yemek yerken .... 3 4 güne normale döner.. onun dışında bi sıkıntı yok..
  • dilini tellere değdliriyomusun zevkine, gülerken konuşurken bi farlılık oluy mu çok çirkinleştirdi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    periyodik bakım 12 ay mı oldu?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tel çıkarıldı edit ilk mesajda.
  • Hayırlı olsun plak tedavisine başladınız galiba bende o aşamadayım. Tel süreciniz hızlı bitmiş bozukluk çok değildi sanırsam benimki 21 ay fln sürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 25 Mart 2019; 10:53:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan verici bir konu takipteyiz

Aslinda. Before after fotosu paylassan harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 25 Mart 2019; 11:2:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.