Şimdi Ara

DIRECT X 10 ÜZERİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birçoğumuzun bildiği gibi ati ve nvidia cephesinden çeşitli söylentiler dolaşıyor.çıkması muhtemel dx 10 destekli ekran kartları ile alakalı. ati R600 kod adıyla nvidia G80 kod adıyla (geforce 8 ) ilk dx 10 kartlarını lanse emeleri bekleniyor.ve bu ürünlerel ilgili bilgiler her iki üretici firma tarafından sır gibi saklanıyor..

ufakta olsa elimize geçen bilgiler paylaşmak istedik.. nvidia g80 gpusundan 700 mhz ve üstü işlemci hızı kulalnacak.ddr4 bellek standart olacak.. shader model 4.0 desteği sunulacak nvidia 32 geometrik pixel shader ve 16 vertex shader ünitesi kulalnırken ati R600 de 64 pixel pipeline kulalnacak..
    ati birleştirilmiş vertex ve pixel shader teknolojisi kullanacak.. bu iki firmanın bu yeni ürünlerini 2006 sonunda lanse etmesi bekleniyor...

http://www.mvktech.net/content/view/3306/38/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 27 Ağustos 2006; 15:37:29 >

• kaptan ben bugün yarın ekran kartı alıcam (palit 7600gs sonic) şimdi bu kart DX10 desteklemeyicek mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD1976

kaptan ben bugün yarın ekran kartı alıcam (palit 7600gs sonic) şimdi bu kart DX10 desteklemeyicek mi ?

Geçmişi hatırlayalım. Hala geforce 4 ile underground 2 oynayan var.oyun dx 9, ekran kartı ise dx7, ama dx 9 ekran kartı ile gördüğün grafikler efektler daha farklı olur.Bu dx 10 oyunu oymatmayacağı anlamına gelmez.Şu var daha dx 9 kartlar piyasada böyle ağırlığı varken. dx 10 oyunların dx 9 kartlara destek vermemesi söz konusu olamaz. en azından dx 9.c sm3 olan kartlar için durum böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 27 Ağustos 2006; 16:19:12 >
  • Bende bir 7950 gx2 almayı düşünüyom acaba dx10 çıkınca pişman olurmuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Bende bir 7950 gx2 almayı düşünüyom acaba dx10 çıkınca pişman olurmuyum?

cok pisman olursun ayni hatayi bende yapiyodum ama son anda vazgectim ve su an ki sistemimle devam ediyorum(gerci cok yakinda 7600gs agp yada 7800gs agp alicam)
    yilbasinda R600 yada geforce 8800gtx (g80) cikinca ondan bi tane almayi dusunuyorum fiyati cok fazla olmazsa...
  • yav hocam 7950gx2 ye hiç gerek yok (bence) alın bi x1900xtx bütün oyunları 1280*1024 full detay 6xaa oynayın
    tabi karar yine sizin
  • quote:

Bende bir 7950 gx2 almayı düşünüyom acaba dx10 çıkınca pişman olurmuyum?

7950GX2 alacağına bekle X1950XTX i az daha onu al hem daha ucuz hemde performansı güzel.. dx 10 için piyasaya girmesi faln 6 ayı rahat bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan dx10 lu popüler bir oyun ne zaman çıkacak.

örneğin bir half life 3 veya doom 4 gibi
  • bir arkadaşım bana şöyle dedi negerkvar dx bilgisayari kastıryo dedi ve kaldıırdı cok morelim bozul muştu o zama bende 2hafa gitmedim yanina g sonrası malum oyun oynarke fark eti eleman geldi ve şöylededi ya ben oyun oynarken karekterler küpşeker oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

önemli olan dx10 lu popüler bir oyun ne zaman çıkacak.

half life 3 die bir oyun olmuuycak episode lar sonunda oyun biticek.
  • benim bildiğim en yakında gelicek olan dx10 destekli oyun CRYSIS olacak

aralık sonlarında yada belki seneye anca çıkar ama dx10 destekli görüntülerini gördüm gerçekten harika birşey :)
  • Hellgate London'da DX10 Destekli olucak ama nezaman gelicek bilmiyorum
  • DX10 Destekli Ekran Kartları ne zaman çıkacak??????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 31 Ağustos 2006; 0:23:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

önemli olan dx10 lu popüler bir oyun ne zaman çıkacak.

half life 3 die bir oyun olmuuycak episode lar sonunda oyun biticek.

episode lardan sonra half life3 çıkacak diye biliyorum ben.... PC oyunları bölümünü bi karıştır istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 31 Ağustos 2006; 0:55:07 >
  • quote:

DX10 Destekli Ekran Kartları ne zaman çıkacak??????????????

yazısıyı dikkatli okursan, 2006 nın sonlarında demiş arkadaş...
  • DX10 vista ile birlikte çıkacak ve pek çok yenilik getirecek. bu yenilikler DX9 la kıyaslanamayacak kadar önemli. bu nedenle geçmişe dönük yürütülemeyecek. yani 1 sene önce aldığımız kart DX9c uyumlu olmasa da sürücü güncellemesi yoluyla yeni sürümün nimetlerinden-az çok- faydalanıyorduk. ama DX10 da bu olmayacak. sadece oyun olarak düşünmeyin. vista da ekran kartı çok önemli.
    o nedenle pahalı ekran kartlarına yatırım yaparken iki kere düşünmek gerekiyor.
  • dx10 lu bir oyunu şu anki ekran kartlarınızla oynayabilirsiniz.x1900xtx ile çok performanslı bir şekilde oynarsınız.Ayarlardan dx10 u dx9 yaparsınız.Paşa paşa oynarsınız.Eğer dx10 u beklemeye kalakarsanız daha çok beklersiniz...
    dx10 çıkıcak dx10 uyumlu ekran kartları çıkıcak ve fiyatlar yerine oturcak dx10 uyumlu oyunlar yayılmaya başlıyacak bence dx10 un tam oturması

2007 haziran-temmuz-ağustos

DIRECT X 10  ÜZERİNE

• quote:

Orjinalden alıntı: resrous

dx10 lu bir oyunu şu anki ekran kartlarınızla oynayabilirsiniz.x1900xtx ile çok performanslı bir şekilde oynarsınız.Ayarlardan dx10 u dx9 yaparsınız.Paşa paşa oynarsınız.Eğer dx10 u beklemeye kalakarsanız daha çok beklersiniz...
    dx10 çıkıcak dx10 uyumlu ekran kartları çıkıcak ve fiyatlar yerine oturcak dx10 uyumlu oyunlar yayılmaya başlıyacak bence dx10 un tam oturması

2007 haziran-temmuz-ağustos

Bende sana katılıyorum arkadaşım 1 seneye yakın bir süre var bencede genel anlamda bi geçişin başlamasına...

• tahminen ve duyumlara göre dx10 kartlar vistadan önce çıkıcak....

e zaten mantıken donanımı önce gelicekki üzerine gelen software bir anlam kazansın...

dx10 olarak duyurulan ilk oyun crisis.. suan bir tane dx10 oyun daha cıktı sanırım (ismini bilmiyorum)

eminimki dx10 hızla yayılıcak.. aralık 2006dan itibaren hiçbir oyunun dx9 olarak yapılıcagını sanmam...

dx10nun getirdigi yenılıklerle dx9u karsılastırırsanız, haynaı derecede ıyılesme görürsünüz...

dx10 kartların hepsınde gddr4 stardart olucak bunu unutmayın.....

son sözüm,
    şu sıralarda ekran kartı alıcak olan birisi, alıcagı ekran kartına 100-120 usdden fazla para vermemeli dir..
  • bende 7900GTX alma hazırlığı içindeyim. ama hep aklımda dx10 var. yılbaşında alıcam. diyorum belki o zamana kadar g8 serisi gelir de onlardan birini alırım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.