Sizin direct x 9 kartlarınızla rüyanızda bile göremesiniz
Yani direk ekrandan çekim yapmalarına rağmen çogu detayı farkedebiliyorsun..Cidden bu sekilde olucaksa heyecan werici..
Dingil herifler makinaya bağlayıp çekememişlermi,hıyar gibi ekrandan çekmişler
arkadaşlar dx10 destekleyen ekran kartı için bekleyin ve 7950gx2 gibi ekran kartlarına büyük paralar yatırmayın ! 1 - 2 ay içinde pc toplamayı düşünenleriniz varsa onlar da kentsfield işlemcileri beklesin . en fazla 3 ay içinde ortalık karışacak ve yine indirimler söz konusu olabilir
ben 17 yasındayım ve mmm aklımdan şöyle dusunceler geciyo, çocuklarımız allah bilir nasıl oyunlar oynucaklar... gerçeğin tam tamına aynısı olur heralde o zamana kdr
peki bu crysisi neyle çalıştırıyo buadamlar ya da neyle yapıp kontrol ediyorlar yani ne zamandan beridir çok gelişmiş dx10 kartları var admların ben anlamadım....
peki arkadaslar bende 7600gs var diyelim dx9c destekli dx 10 cıkınca bide dx10 destekli ekran kartı alıp 7600gs ile sli yapsam nasıl bi sonıç elde edebilirim yada sonuç elde edemeyip kakalak gibi kalırmıyım siz ne dersiniz
Aboowww!!! Baba ne yaptın sen yaw. Bildiğim kadarıyla SLI yapcağın kartların tıpatıp aynısı olması gerek. Sen onu da aşmış farklı directx ile çalışan aletleri SLI yapam diosun. Harbi baya bi uçmuşun .
quote:
Orjinalden alıntı: SeRcCaN
peki arkadaslar bende 7600gs var diyelim dx9c destekli dx 10 cıkınca bide dx10 destekli ekran kartı alıp 7600gs ile sli yapsam nasıl bi sonıç elde edebilirim yada sonuç elde edemeyip kakalak gibi kalırmıyım siz ne dersiniz
ati mi ki nvida da crossfire gibi farklı kartlrda sli a destek versin olmaz kadeş hiç düşünme bile ki zaten ati de de olmaz ama tabi bellide olmaz.... ki zaten bildiğimkadarıyla pci-ex 2.0 geliyo kartlardan tam performans almak için bu gerekebilir.....
hyperspace. arkadaşım gerçeğin ta kendisi zaten sanal bi oyundur. en mükemmel ekran kartı senin kafanın içinde bak sana grafikler ne kadar güsel. millet didinsin dursun senin kafanın içindeki ekran kartına yakın bişeyler yapmaya ama bunun sonu yok gerçeklik birebir yakalanırsa bi ekran kartında o ekran kartı diil zaten göz olur
ve zaten direct x10 hd oyun oynama ile ilgi birşey olur diye düşünüyorum ki o zaman görün siz curcunayı hd oyun ve diğerleri
hmm walla ben cok sinirliim dx10 olatayına da neyse...
ben xple biraz daha kalıp (vistadan sonra) iyice dx10 kartlar, vista oyunları fln oturunca vistaya geççektm ama FS10 dx10 uyumlu cıkıcak aq
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme