Şimdi Ara

DIRECT X 10 ÜZERİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kralhasanyigit

Hımmm saolasınız beyler. Bu arada hyperspace geri uyum konusunda yüzdeyüz eminsin demi? Çünkü ne bileyim yani tamamen farklı iki olay olacak diyorlar ve bir iki yerde sanki geri uyum olmayacak diye duydum

Bende oyle biliyodum...
  • ÜHÜHÜHÜHÜHHÜHÜHÜ alın bomba işte ya... Hay allamhttp://www.theinquirer.net/default.aspx?article=25902 3. paragraf Olmaz ki ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intergs

quote:

Hımmm saolasınız beyler. Bu arada hyperspace geri uyum konusunda yüzdeyüz eminsin demi? Çünkü ne bileyim yani tamamen farklı iki olay olacak diyorlar ve bir iki yerde sanki geri uyum olmayacak diye duydum

Bende oyle biliyodum...

+1 dx10 ile dx9 birbirinden tamamen farklı olacak. dx10 da geometry shader işin içine giriyor. dx9 da geometry shaderin zerresi yok. bu bilgiler; levelin dx10 yazısından edindiğim bilgilere dayanıyor.
  • quote:

Aha buda öyle diohttp://news.softpedia.com/news/DirectX-10-and-so-it-ends-7762.shtml !!!

dostum önünde iki seçenek var.
    1) dx9.0c ekran kartı almak dx10dan ümidi kesmek.
    2) dx10 destekli ekran kartını beklemek.
    ben 2. seçeneği bekliyorum.

• benim o olayı duyduğum yerwww.gamespot.com sitesindeki flight simulator x ile ilgili demo tanıtımı vidyosunda microsofttan bi yetkiliyle yapılan roportajdı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythshadow

quote:

Aha buda öyle diohttp://news.softpedia.com/news/DirectX-10-and-so-it-ends-7762.shtml !!!

bence verdiğin linkteki haber yalan, öyle bişey yapmaları SAÇMALIK OTESI olur, cunku yani yeni ekran kartı aldıında şimdi oynadıın hiçbi oyunu desteklemediğini dusun,, aman ne iyi yeni kart,, pazarlama taktiği diycem ama bu taktik insanlari 2 full pc almaya zorlar, biri dx10 biri dx9c, ve böyle bişey hiçbi akılllı firma yapmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

quote:

quote:

bence verdiğin linkteki haber yalan, öyle bişey yapmaları SAÇMALIK OTESI olur, cunku yani yeni ekran kartı aldıında şimdi oynadıın hiçbi oyunu desteklemediğini dusun,, aman ne iyi yeni kart,, pazarlama taktiği diycem ama bu taktik insanlari 2 full pc almaya zorlar, biri dx10 biri dx9c, ve böyle bişey hiçbi akılllı firma yapmaz.

aç level dergisi oku. benim edindiğim en son bilgi öyle. ayrıca yeni çıkacak ekran kartlarında 32x geomerty shader olacak. sen bugünkü hangi dx9.0c destekli ekran kartında geometry shader ünitesi gördün. sürüm güncellemekle geometry shader olmayan karta geometry shader mi ekleyeceksin. o zaman biraz daha sürüm güncellede sm3.0 ü sm4.0 a dönüştür. dx10 da shader havuzu var. shaderlar dx10la ortak şekilde kullanılacak. ayrıntıları tam aklımda değil.

• arkadaş yanlış anladın dx9 uyumlu ekran kartı TABİKİ dx10 desteklemez, ben oyun diyorum, dx9 için yapılan bi oyun dx10da çalışır diyorum. aha bu da öyle diyo;

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=25902
    3. paragrafta diyoki, dx9.0 ve çeşitleri ile uyumlu oyunlar dx10 ile daha yavaş olsada ÇALIŞACAKTIR yazıyo.
  • quote:

arkadaş yanlış anladın dx9 uyumlu ekran kartı TABİKİ dx10 desteklemez, ben oyun diyorum, dx9 için yapılan bi oyun dx10da çalışır diyorum. aha bu da öyle diyo;

3. paragrafta diyoki, dx9.0 ve çeşitleri ile uyumlu oyunlar dx10 ile daha yavaş olsada ÇALIŞACAKTIR yazıyo.

dostum ben kartlar hakkında konuşuyorum tabii ki oyunlar dx10da da çalışır.
    kartlar asla!
  • quote:

quote:

arkadaş yanlış anladın dx9 uyumlu ekran kartı TABİKİ dx10 desteklemez, ben oyun diyorum, dx9 için yapılan bi oyun dx10da çalışır diyorum. aha bu da öyle diyo;

kartlar asla!

warya *cok pardon herkese* ödüm bokuma karıştı .

Kartlar tabiki çalışmaz... ama çok sacma bi olay şimdi 7950GX2 ve x1950 falan çıktı hatta 1950 HALEN çıkmadı, ve vista uyumlu olmeycekler... saçma... bişeyler yepmalılar...

• Harbi deli olacam. Resmen sallyın bu bilgisayarda oyun işlerini 4-5 ay daha bekleyin bi PS3 bi XBOX360 alın bi de taksitle HDTV çekin oh misss dedirtiorlar resmen. Yalan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhasanyigit -- 1 Eylül 2006; 22:44:28 >
  • quote:

Harbi deli olacam. Resmen sallyın bu bilgisayarda oyun işlerini 4-5 ay daha bekleyin bi PS3 bi XBOX360 alın bi de taksitle HDTV çekin oh misss dedirtiorlar resmen. Yalan mı?

yalan
    PC yi upgrade etmekten, araştırıp forum karıştırmaktan, surekli yeni parçaların çıkışını izlemekten ve firimaların kapışmalarını seyretmekten aldığın zevki sırf ps3te oyun oynayarak alıyosan haber ver...

Not (belirtmekte fayda var hani, üşengeç okuyucular paniğe kapılmasın birden);
    DX10 UYUMLU ÇIKACAK OLAN EKRAN KARTLARI DX9 OYUNLARINI IYI DX9 KARTLARA GORE DAHA YAVAŞ OLSADA ÇALIŞTIRACAK YALNIZ DX10 YAZILIMINI DX9 Bİ KARTTA KULLANAMAYACAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 1 Eylül 2006; 22:54:04 >

• Yahu ztn sence 10 senedir neden bi playstation alıp bi bilgisayar olaylarını bırakmadım zannediosun. Tabiki deli gibi zevk verio; ama şu bekleme olayı beni delirtiyor ... Yoksa hikaye fln PS3 fln. Hardcore adamlara konsol gitmez demi ?
  • quote:

Yahu ztn sence 10 senedir neden bi playstation alıp bi bilgisayar olaylarını bırakmadım zannediosun. Tabiki deli gibi zevk verio; ama şu bekleme olayı beni delirtiyor ... Yoksa hikaye fln PS3 fln. Hardcore adamlara konsol gitmez demi ?

kesinlikle, ama tabi konsola NO diyip hardcore PCci olcakan sana söyliim aylık en az gelir - gider = 500 olması lazım :)

• Yohk yohk o kadara gerek yok ya taksit diye hoş bu nimet var allahtan.
  • quote:

quote:

quote:

kartlar asla!

warya *cok pardon herkese* ödüm bokuma karıştı .

Kartlar tabiki çalışmaz... ama çok sacma bi olay şimdi 7950GX2 ve x1950 falan çıktı hatta 1950 HALEN çıkmadı, ve vista uyumlu olmeycekler... saçma... bişeyler yepmalılar...

Benim bildigim bu kartlar vista ready tabi dx10 desteklemiyolar ama vistada çalışıcaklar...

• palit 7600 gs sonic vista ready oluyormu??

yani vista ready ne demekki? vista için ayrı ekran kartımı alıcaz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

palit 7600 gs sonic vista ready oluyormu??

yani vista ready ne demekki? vista için ayrı ekran kartımı alıcaz??

vistada çalışır o kart...
  • vista için yapılan en son bildirilerde aero arayüzü çok güç gerektirecek ama sm 4.0 felan deil
    en az 6600 ayarlarında kart istiyor.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.