Binbaşı
03 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 196 (Bu ay: 0)
Gönderileri

bunun ayarını bir türlü bulamadım. oyun oynarken sol üst köşede Opera olsun, oyun oynarken bir yandan web sitesi takip edeyim istiyorum.

Mrb.1buçuk yıldır sorunsuz kullanılan mobitörde bugün bu şekilde ölü piksel bölgesi oluştu. Daha önce karşılaşan oldu mu. PENTA garantiye göndersem yapılır mı? (asus vg27wq)

ilk defa yurtdışı bir telefon aldım(başka bir telefonun imeisi çakılı), fakat güncelleme yapınca şebeke gidiyiormuş, bilmiyordum. şimdi ne yapmam lazım, yeni bir imei atılınca düzelecek mi yoksa çözüm yok mu? (*#06# yapınca IMEI gözüküyor, uçmamış yani. edevlette de hala kayıtlı gözüküyor)

Videoda görüldüğü üzere PC açıldıktan 10 saniye kadar sonra ekran yeşile dönüyor. Yanlış hatırlamıyorsam BIOS değiştikten sonra böyle olmuştu. Sorun ve çözüm hakkında fikri olan var mı?

*Yanlış BIOS atılmış olabilir mi? (tekrar bios atmak için fırsat vermiyor ama)

*GPU bozuk olsa hiç görüntü gelmemesi lazım değil mi?

FSP hydroG 750w PSU'nun sata kablolarının güç kaynağı çıkışları yandı, garantiden çıkışları düzeltip gönderdiler ama yeni kablo da lazım, nereden bulabilirm bu kabloların yedeğini?

LG G2 telefonumda 3g/4g bağlanma sorunu var,sadece 2g çekiyor. bunu düzeltmek için QCN dosyasını güncellemek istiyorum. Bilenler bilir, bunun için de QPST kullanmam lazım fakat telefonu QPSTde tanıtmak için COM portta bağlı olması gerekiyor lakin telefon PCde "taşınabilir cihgazlar" adı altında gözüküyor bu yüzden QPSTde telefon güzükmüyor. çözümü bilen var mıdır?
Dsmart ın modem şerefsizliği üzerine(https://www.sikayetvar.com/d-smart-net/d-smart-net-bilgi-vermeden-6-tl-modem-kullanim-ucreti-aldi ) verdikleri modemi -dlink- iade edip ttnetten kalma -ZTE-yi kullanayım dedim.

dlinkten 13.8mbps alırken ZTEyi takınca 10.8 alıyorum. modem kalitesi bu kadar etkiliyor muydu? fikri, tecrübesi olan var mı?
* Geçen haftadan beri asus P8v77-v-le anakartlı ve Corsair CX600M li bilgisayar psu hatası verip reset atıyordu, biosdan ayarı kapatıp kullanmaya devam ettim. bu sefer oyun oynarken reset atmaya başladı. sistemi sökünce alttaki manzarayla karşılaştım.

* Bu şekilde de bilgisayar çalışıyor aslında,boşta sıkıntı yok ama oyun oynarken, yükte pc reset atıyor.

* Burada PSU bozuk mudur? yoksa sadece anakart soketi mi değişecek , ne yapmak lazım? fikri olan

fikri olan arkadaşlar acil dönüş yaparsa sevinirim.
Arkadaşlar s6 edge telefonumu 5 aydır kullnıyorum. Telefonu ilk aldığımda dikkat etmemiştim, faturada yazan IMEI ile telefon-kutuda yazan farklıymış.

Hemen aldığım yeri aradım, herhalde faturaya yanlış yazmışlardır diye ama ilginç olan onlar da kabul etmedi durumu.

Yani "faturada yazan imei no. bize ait evet ama elinizdeki telefon imesi bize ait değil" dediler.
Şuan ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. sonuçta telefonu aldığımdan beri ben kullanıyorum ve servise dahi gitmedi.

Kutuda samsung TR garantili yazdığı için servisi arayıp garantisini sorgulattım, 2imei de bizim garantimiz altında diyorlar. Yani garantide ve kayıtt asıkıntı yok ama madem aldığım yer kabul etmiyor, bu telefonun asıl satıcısı kim bunu nasıl öğrenebilirim ve elimdeki faturadaki imei nolu telefon nerede ozaman değil mi?

Böyle saçma sapan bir durumla karşıkaşıyayım. ne yapabileceğim hakkında fikri olan var mıdır acaba buralarda???

(garantide sıkntı olmasa da Fatura olmadığından değerinde satış yapamıyorum telefonu)
arkadaşlar, digiturkplay aboneliğim var, bugün de otelde kalıyorum ama otelin interneti video yayını yapan siteleri engelliyor. vpn ile girsem digiturk yurtdışı sitesine atıyor. akşam maçı nasıl izleyebilirim fikri olan?
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
.. ."msi neo2 platinium...amd 64 3000@2250mhz(s.939 -0451 DPAW)...leadtek 6800gt...philips 170x6fb...2*512 twinmos...samsung 80gb sata2...samsung cd-rw NEC3540A dvd-rw...logitech X-530 creative audigy2ZS...feel hurricane 460w coolermaster psu...2007deki sistemim :) Ben ki, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Diyarbakır’ın ve Kürdistan’ın ve Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân oğlu, Sultan Selim Han oğlu, Sultan Süleyman Han’ım.
Sistem ve Tercihleri
Ses Sistemi
Logitech z-5500
Tablet
htc flyer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.627
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 25.951 (Bu ay: 660)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 532 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.