Şimdi Ara

Dilan polat serbest bırakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kara para aklama suçunu görgüsüzlüğü sayesinde ifşa eden Dilan Polat'ın dışarı çıkma çabaları meyve verdi. Mahkeme tutuksuz yargılanmasıyla tahliyesine karar vermiş:

sabithaber
    Dilan Polat Tahliye Edildi | Sabithaber
    https://www.sabithaber.com/dilan-polat-tahliye-edildi-120018/

• Bir Arap öldü diye internet mi sansürlenir diyen kadın hala tutuklu. Sanırım biraz daha eziyet edelim, biraz burnu sürtülsün sonra canımız isterse salarız diye düşünüyorlar.

Çadır devletinde bu işler artık böyle. Dilan Polat malumlara kaç sakal attı da serbest kalmayı garantiledi merak ediyorum. Bunlar yolunu bulamadan salmazlar kolay kolay

türkiye yüzyılı dedikleri bu normal adalet sisteminin olduğu yerde bu kadını hayatta çıkarmazlar ama bu ülkede herşey olabiliyor

he bu arada gencecik bir kız röportaj yaptı diye hapse atılan da bir ülke burası adalet birilerinin maşası haline gelmiş.

ama kara para aklayan, kaynağı belli olmayan paralar ile zenginlik lüks içinde yaşayıp bir de utanmadan sosyal medyadan bunları ifşa edenler ise 9 ay yatıp sonra hastayım ölüyom iyi değilim diye ağlayıp çıkıyor. zenginlik için kendini ifşa ederken iyiydi ama ne güzel memleket valla....

• Vay be.. Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adli tatilde hem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet çalışıyor...

• Şaşırmadım ki...

• Şaka mı bu !

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

hakaret etti diye zırvalayanlar olacaktır. hakaret ettiyse saydığınız diğer suçlara göre daha ağır ve sürekli tutuklu kalmasını gerektirecek bir durum mu?

üstüne bir de hapishane günlükleri kitabı patlatır bestseller olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali memati yetim kalabilir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Şaka gibi ama gerçek...

• Bir Arap öldü diye internet mi sansürlenir diyen kadın hala tutuklu. Sanırım biraz daha eziyet edelim, biraz burnu sürtülsün sonra canımız isterse salarız diye düşünüyorlar.

Çadır devletinde bu işler artık böyle. Dilan Polat malumlara kaç sakal attı da serbest kalmayı garantiledi merak ediyorum. Bunlar yolunu bulamadan salmazlar kolay kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 19 Ağustos 2024; 14:5:11 >
  • Adalete güvenimiz her geçen gün perçinleniyor.

• Zaten hem malûm yöneticilerin diğer kankaları da okkanın altına girmesin, hem de seçim zamanı gelmişken oy toplamak için günah keçisi olarak seçmişlerdi; şimdi saldılar.

• Fazla bile kaldı içeride. Kocasını ve diğerleri de salsınlar. Piyonları tutuklayıp halkın gazını alma hareketlerini anca düşünme yetisi olmayan primat sürüsü yer. Bir de sevinirler, sevinmelerinin nedeni adaletin sağlanması değil, bu kara para aklayan piyonları kıskandıkları için seviniyorlar. Paranın kaynaklarına ulaşmak istemeyen bir adalet sistemi bu piyonları halkın gazını almak için içeride tuttu zaten.

• Yazıklar olsun.
    Garibanlara da aynı adaletten istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Baştakileri almadığı müddetçe piyonlara dokunulmamalı mı?

• Baştakilere kadar soruşturma derinleşip, onları da işin içine katmayacaksa dokunmasın bence gerek yok ve boşuna vergilerimizle masraf yapılıyor. Şu düşük iqlu kadın sosyal medyada bu kadar görünmeseydi, görgüsüzlük yapmasaydı sence hapis yatacak mıydı? Asıl soru bu kadar düşük iqlu bireyler nasıl oluyor da sınırsız bir paraya erişebiliyor?

• Çok bile yattı açıkçası.

Sosyal medya gazı olmasa bu kadar bile yatmazdı.

Çünkü kağıt üstünde bütün şirketler paralar olaylar imzalar Engin Polat üstüne iken karısını boş yere tuttular içerde. ( Haa her şeye ortak bile olsa Yetki kocamda benim haberim yok der yırtar kocasıda sorumlu benim dediği sürece. )

• Vay anasını ya. Kara para aklama şuç değil demek ki. O zaman bu işi biz de yapabiliriz. İsmini sevdiğim ADALET ve Kalkınma Partisi'nin ülkede tesis ettiği hukuk(?) ve adalet(?) sisteminden bu kadar.

• Ortada dönen o büyük paralar konusunda anlaştılar herhalde..

• kara para aklama şirketleri her şey kocasının üstüne bu sedece yemiş sefa sürmüş reklam yüzü bir yönden bakınca doğru,ha kocasınıda salarlar kısa sürede iyice çivi çıkmış derim.

lüks ve sonradan görme yaşadağı için de biraz piskolojik yükleniyor halk ,kendi hayatında olmadığı için olandan çıkarma piskolojisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2024; 15:23:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.