Şimdi Ara

Dik durmak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sırtımda az da olsa kamburluk var. Kışın kalın şeyler giyince pek belli olmuyor ama yazın t-şört ile malesef belli ediyor.. Ne kadar dik durmaya çalışsamda olmuyor.. bugün aklıma takıldı.. bu sırt korseleri ne kadar işe yarar? Kullanan vardır mutlaka. alsam faydası olur mu? kullanan varsa yorumlarını bekliyorum..

• Senin söylediğin tek çare gibi duruyor. Zira diğer çözümler arasında en kolayı. Onun dışında ya spor yaparsın ya da elin arkada bağlı dolaşabilirsin.

Plates yap çok işe yarıyor.
  • mesajım bulunsun
  • Bu aralar ben de taktım bu dik durma işine. Yürürken dik durmaya çalışıyorum da otururken zor oluyo.
  • Duvara karşı şınav çek.
  • Şimdi biraz araştırdım da bu korselerin zararı da olabiliyormuş. Dik durmak için kas kullanılmadığından dolayı kasları güçsüz yapabilirmiş. Ayrıca derecesine göre takılıp, takılmayabiliyormuş. ama alıp bir kaç ay kullansam sanırım deneme ile ne kadar faydası olup olmadığını görebilir, ona göre devam etme şansım olabilir..
  • Ailenden,cevrenden birilerine soyle ya da surekli gorebilecegin bir yere yaz dik dur diye. Faydasi olur,arada pc basinda abim gorunce diyor olum dik dursana ! diye, etkili oluyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takipteyim.bendede ayni.sorun var herkes.egzersiz oneriyor.
  • Korse diyoruzda asıl mesele boyunda değilmi
  • sırt kası yapman gerekiyor onuda evde yapılcak 1-2 hareket var uzman.tv den bakarsan yararlı olur .
  • saolun.. başka önerileri olanda yazabilir...
  • Bencede sırt kaslarını güçlendirmek çok yararlı oluyor.
  • başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dances with Wolves

Korse diyoruzda asıl mesele boyunda değilmi

Başka öneri istenmiş, bu mesajın üzerine boyunluk diyorum ve alkışlarla huzurlarınızdan ayrılıyorum
  • Ters mekik çek
  • sırt kaslarını çalıştırmamız gerekio bende yaşıorum aynı durumu budy e giden tanıdıklarıma sordurdum ne yapmak gerekiyor, evde yapabilicek neler var diye. sırtımızı sağlam bir sehpa veya yüzey alanı sırtımıza uygun bir tabureye sırtımızı koyup 3-5 kg ağırlıklarla yapılıcak 2 hareket gösterdiler.

1.si iki ağırlığı kollarımızı sağa açık çene hizasına kadar kaldırmak. ( T şeklinde )

2.si bu 10kg lik bir ağırlık olabilir. iki elimizle ağırlığı tutup başımızdan arkaya doğru (yani kollardaki arka kasları çalıştırmak için yapılan bir hareketin aynısı) yapıp çene hizasına kadar kaldırarak.

bana bu 2 hareketi yapmamı tavsiye ettiler. ısınmak için 2 kg ile başladım ben 20 şer kere yapıorum. artık 2 kg olan ağırlıklar hafif geldiğini hissettiğim zaman 5 kg ve sonra 10 kg ye çıkıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19
    Ters mekik çek

Spor salonunda hoca da dedi bunu yap mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

sırt kaslarını çalıştırmamız gerekio bende yaşıorum aynı durumu budy e giden tanıdıklarıma sordurdum ne yapmak gerekiyor, evde yapabilicek neler var diye. sırtımızı sağlam bir sehpa veya yüzey alanı sırtımıza uygun bir tabureye sırtımızı koyup 3-5 kg ağırlıklarla yapılıcak 2 hareket gösterdiler.

1.si iki ağırlığı kollarımızı sağa açık çene hizasına kadar kaldırmak. ( T şeklinde )

2.si bu 10kg lik bir ağırlık olabilir. iki elimizle ağırlığı tutup başımızdan arkaya doğru (yani kollardaki arka kasları çalıştırmak için yapılan bir hareketin aynısı) yapıp çene hizasına kadar kaldırarak.

bana bu 2 hareketi yapmamı tavsiye ettiler. ısınmak için 2 kg ile başladım ben 20 şer kere yapıorum. artık 2 kg olan ağırlıklar hafif geldiğini hissettiğim zaman 5 kg ve sonra 10 kg ye çıkıcam.

dediklerini yapıcam ama 1. yi anlamadım

• mesajım bulunsun...
  • Benim abim enseme patlatırdı bi ara dik durmuyorum diye :) askerdeyken şınav ve barfiks sayesinde düzelmiştim bne biraz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.