|
|

1 Mobil
|
|
bu olay bir kac kere tekrarlanır.bir gun tekrar yerliler bunları kovalamaya baslar hep dikilen adam bu sefer daha hızlı kosup agacın kovuguna girer.yerlilerde kendi aralarında konuşurlar hep agacın ustundekini diktik bu seferde agacın kovuguna saklananı dikelim derler.agacın kovuguna saklananı saklandığı yerden cıkartırlar ve sorarlar ölüm mü mokoko mu hep dikilen yeter ulan artik kaç gunden beri dikiyosunuz oldurun benide kurtulayıp artık bu utanctan der yerliler bir kac dakika kendi aralarında dusunurler ve buadamı buyuk şefe goturmeye karar verirler. şef bu adam ölum dedi bunu neyapalım derler.sef birkac saniye dusunur ve soyle der. olene kadar mokoko ![]() ![]() |
Mokoko Ne Demek?
"Mokoko" terimi, Türkçe argo dilinde "saçma, anlamsız" anlamlarında kullanılan bir kelimedir. Kelimenin kökeni tam olarak bilinmemekle birlikte, "mo" hecesinin "boş" anlamına gelen "mo" kökünden türemiş olabileceği düşünülmektedir.
Mokoko Kullanımı
"Mokoko" kelimesi genellikle konuşmalarda bir şeyin anlamsızlığını veya saçmalığını vurgulamak için kullanılır. Örneğin:
Mokoko Ne Demek Argo?
"Mokoko" kelimesi, yukarıda belirtildiği gibi, Türkçe argo dilinde kullanılır. Argo dil, resmi olmayan, genellikle samimi ve informal ortamlarda konuşulan bir dil türüdür.
Mococo Ne Demek?
"Mococo" kelimesi, "mokoko" kelimesinin yanlış yazılmış halidir. Doğru kullanım "mokoko" şeklinde olmalıdır.
Mokoko Yapmak Ne Demek?
"Mokoko yapmak" deyimi, saçma veya anlamsız şeyler söylemek veya davranmak anlamına gelir. Örneğin:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|