Şimdi Ara

Dik durmak için... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kitapta okumuştum, hangisiydi tam hatırlamıyorum. Dik durmak için, kafana bağlı bir halat hayal et, ve yukarıdan birinin bu halatla seni çektiğini düşün. Ben yapıyorum, işe yarıyor gerçekten.
  • up
  • Sırt korsesi alabilirsin. Ama ben ne olursa olsun takarım dersen. Çünkü felaket bir şekilde rahatsız eder. Onun dışında rkadaşların dediği gibi duvara karşı şınav çekebilirsin veya ters mekik çekebilirsin.
  • tşkler. deneyeceğim dediklerinizi...
  • Bendede var bu sorun ve artık ne kadar dik dursamda bi eğiklik var .İnşallah kemikler öyle kalmamıştır.
  • bende de var insanın psikolojisini bozuyor bu
  • Ters mekik işe yarıyo diye duymuştum..
  • Maalesef bende de hafiften bir eğrilik var belimde. Belimi dik tutmaya kendini zorladığımda ise boyun ve bel arasında tuhaf bir görüntü oluyor. Kemiklerin öyle şekillenmesinden korkuyorum. Bu sorun havaların ısınmasıyla birlikte daha da canımı sıkmaya başladı. Konu hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • persona doktora git cıddiyim.
  • eğer kamburunuz artıyorsa tıklayınızzz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango

persona doktora git cıddiyim.

Hocam en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, olmayacak bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: death_

eğer kamburunuz artıyorsa tıklayınızzz...

one lea öyle
  • ben de dik duramıyorum özellikle sırtımda çanta varken hayatta duramıyorum.Bodye başladım salondayken sırtım dümdüz gözüküyo eve gidiyorum 1 gün sonra bakıyorum yine kürek kemikleri dışarı çıkmış baya da kilo aldım kemikler kapandı ama sağ taraftan biraz kamburluk duruyo sol düzleşmiş gibi anlamadım gitti barfiks de çekiyorum sırt kaslarım iyi durumda
  • Bu ters mekik ve duvara karşı şınav olayını bilen birisi detaylı bir şekilde izah edebilir mi? Şimdi kafamıza göre yaparız kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
  • Arkadaşlar sporcuyum, eskiden pentatloncuydum, şu sıralar 200-400 koşuyorum, yaşım 23, benimde belim baya içerde ve ciddi bir boşluk var o bölgede. Doktora gidecek olursam nörolojiye gitmem gerekiyormuş sanırım, bel ile ilgili sorunlar direk beyin beyincik ile mi alakalı oluyormuş ne, onun gibi birşey söylemişlerdi. Doktor arkadaşlar varsa özellikle tavsiyelerini bekliyorum.
  • Bendede var.Bende kesin o üstteki hastalıktan vardır ve garanti yüksek seviyedir.Benim hangi bölüme çıkmam gerekiyor şimdi.Psikolog yerine ona giderim o zaman.

Belki çare bulunurda ilaçlarla yaşamaktansa düzelirim. (Hani daha başlamadan)

Konu hakkında tavsiyesi olan varsa dahada yazsın lütfen.

Edit : İyi bari ameliyatla düzeltilebilen bir hastalıkmış 15-16 yaşında en iyi sonucu veriyormuş ama ekşide okudum 21 yaşında olanda var ve çok iyi olmuş.Bende 18 yaşındayım zaten eğer böyle hastalığım varsa muhtemelen geç değildir.En kısa sürede bunu araştırmam lazım.

AMA HANGİ BÖLÜME ÇIKICAZ ORTOPEDİMİ BİLEN NOLUR YAZSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 7 Nisan 2011; 23:27:14 >

• Sırtına sopa bağla. Bende kamburum ara sıra duvara dayanıyorum 10 saniye bekliyorum

Ciddiyim bir süre sonra alışırsın.
  • Mesajim bulunsun
  • Up

Sabah ortopediye çıktım.Film çektirdim doktor baktı ve omurganda düzleşme var kan tahlili yapıp sonuçlarını getir devamını sonra söylicem dedi.Ciddi birşey heralde

14:30 - 15:00 gibi gidicem doktora tahlil sonuçlarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ters mekik işe yarıyo diye duymuştum..

O Nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.