Şimdi Ara

Dhnin bi turlu net.developer bulamamasii (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
165 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gun

Nedir rahatsız olduğunuz onları çözmeye çalışalım tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuzda ne olmuyor ?

Eskiden sayfa 1i okurdun en asaği gelirdin, 2. sayfaya kendin istersen gecerdin. Bunda sayfalar otomatik olarak asağiya giderken teker teker ileriki sayfalari da açiyor hatta bazen acamiyor.
    Aylardir olan bir sorun bu bilmiyor musun yoksa?

Geçen başka konuya yazdığım mesajımı da biraz düzelterek ekleyeyim:

"Kaç aktif üye var kaç misafir var o bile çalışmıyor.
    smiley konulmuyor, sonra gönder deyince bakmışın smiley koymuş yazdığın yazı uçuyor.(bazen olan durum)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Eylül 2017; 1:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi anlamda sitede yavaşlık var. Bazen mobil site açmıyor tablet olandan giriyorum. Kaç zaman oldu... Mesut Çevik'in twitterına yazdım siteden sorumlu değilim demiş... Türkiye'nin en çok kazanan forumu burası. Bu kadar insanı kaldırmadığı belli, sunucularınızı değiştirin..

• bunu takip etmişsiniz ama forumda bdh bayramlaşma konusu yok yada ben görmedim.birde site zaten biraz bozdu mouse aşağı sürükledikçe bir sayfa yerine 5-6 sayfa açması ne alaka yavaşlar tabi facebook tada aynısı var oynatmalı video koymuşlar ağırlaşıyor.ttnetin hız ayarı seçimi geçene kadar oldu.ne oldu eski tarifeye devam.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 4 Eylül 2017; 0:9:50 >

Orijinalden alıntı: gun

Tecrübede gerekiyor ne yazık ki

Nasıl bir tecrübe gerekiyor bilmiyorum; ama evden Amerika'daki firmalardan yıllık 60000 dolar kazanmak daha mantıklı geldiği için tercih etmedim.
    Kasa Thermaltake VA9000SWAD || PSU Thermaltake Toughpower 750W || Anakart Asus Rampage Formula x48 || CPU Intel Core™2 Quad Q9300 || RAM Kingston HyperX T1 DDR2 8GB (4x2GB) || GPU Sapphire R9 290 Tri-X || Blu-Ray Writer Plextor PX-B940SA || DVD Writer Asus DRW-1608P || CD Writer LG GCE-8520B || HDD 2x Seagate Barracuda 3 TB ST3000DM001, WD Green 2 TB, Seagate Barracuda 7200.11 500 GB || Floppy || TV-Monitör Philips 32" 32PFL 9603D || Klavye Logitech G710+ || Mouse Logitech G700s || Printer-Scanner-Fax-Copy HP PSC 2610 Photosmart All-in-One || Speaker Creative Inspire 5200 5.1 || Ultrabook Sony Vaio Duo 11 (SVD11225PXB) || Oyun Konsolu Commodore 64, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, PSP, Gameboy Color, Gameboy Advance, Nintendo DS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

İlana başvuru sayfası...

Dhnin bi turlu net.developer  bulamamasii

Nokta atışı olmus valla

Orijinalden alıntı: jimhendrix

sonsuz sayfa rezilliğini gören kaçar zaten.

En nefret ettigim seydi burayada gelmis ancak cozumunu ariyorum bunlarin getirecegi yok

Orijinalden alıntı: alemburda34

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

sonsuz sayfa rezilliğini gören kaçar zaten.

En nefret ettigim seydi burayada gelmis ancak cozumunu ariyorum bunlarin getirecegi yok

Kasip takilmasa tamam diyecegim de adam gibi sayfa acmiyor ki. Her sayfa icin ayri mesaj yazma kismi aciyor bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 4 Eylül 2017; 10:37:19 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Klasik ASP kullanmadıklarını iddia etmelerine rağmen bende .Net geliştirici bulamamalarını manidar buluyorum.

Forum göçtükçe ve yavaşladıkça prim mi veriyorlar anlamadım gitti.

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

alaylı programcı almayın. bir tane adam akıllı üniversiteden mezun olmuş kalifiye mühendisi yazılım ekibinin başına geçirin sorun kalmaz.

DH'de çalışan yazılımcıların çoğu zaten alaylı diye tabir edilen meslek lisesi/2 yıllık okumuş adamlar. Adam akıllı üniversiteden mezun olmuş kalifiye insan kendini neden DH'de harcasın ki?

Merhaba. Alaylı yazılımcıyım. Üniversite 2.sınıfta "işletme" okuyorum. Mühendisin mezun olunca alacağı paranın 2 katını kazanıyorum.

İyi forumlar dilerim.

net.developer değil .net developer

bu arada ismini doğru biliyorum beni işe alabilirsiniz
  • Deneme süresi ayağına çalıştırıp kovuyor olmasınlar :D

yani maddi cıkar olmadam herkez birbirine medeni kullar çercevesinde yardım için yazışır konu başlıklarına göre uzmanlık olanı olan yazar vb. gibi olur bu forum heryer reklam ( yardım amacalı olan bir yerin bence tek gideri hostin olamlı başka ne olabilir) bu reklemlar bedeva verilmiyor bıralara heralde .net developer ararlar ne alaka para kazanma amacı yoksa bu adamanın maaaşı neyle verilecek ? valla madem başlık acıldı yaziyim dedim mesajları okuma için bir sayfa sabit reklam konusunu gecmek lazım oluyor ki okuyalım

Bachelor Degree in Computer Science/Engineering, Information Technologies or equivalent experience,
    2-3 years of experience in web application development with .NET C#, ASP.NET MVC or WebForms.
    Experienced in building/maintaining websites with high transactional traffic,

Excellent understanding of object orientated programming (OOP)
    Solid understanding of design patterns
    Strong logical and creative problem-solving skills,
    Articulate in English in order to read and understand specifications, API documents, perform written communications in English,

No military obligation for male candidates or postponed for at least 2 years,
    Residing on Istanbul/Anatolian side is a plus,

Maaş: 1000TL Kaçak Asgari bile teklif etmiyordurlar kaçak köle çalıştırcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Eylül 2017; 14:24:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.