Şimdi Ara

Dhnin bi turlu net.developer bulamamasii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
165 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiki başbakan zamanında "cloud" olayları ile ilgili demişti ki, bu internet işlerine çok derine girmemek lazım..
    gençler aynen onları dinlemiş olsa gerek, kalifiye eleman bulmak zor.
    obama oyun üreticisi olun bendensiniz dendiği yerde memlekette kalifiye elemanların asgari ücretle ezildiği bir yerde ne yapsın bu gençler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MolagBal

Site açılmıyor ki ilanı görüp gelsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • başlığı düzeltselerde gözüme batıp durmasa. başlık yanlış "looking for a .net" olması lazım. daha önceden söyledim ilgilenen olmadı. araya "a" lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 2 Eylül 2017; 8:3:35 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan1991 -- 2 Eylül 2017; 9:34:11 >
    Kasa Thermaltake VA9000SWAD || PSU Thermaltake Toughpower 750W || Anakart Asus Rampage Formula x48 || CPU Intel Core™2 Quad Q9300 || RAM Kingston HyperX T1 DDR2 8GB (4x2GB) || GPU Sapphire R9 290 Tri-X || Blu-Ray Writer Plextor PX-B940SA || DVD Writer Asus DRW-1608P || CD Writer LG GCE-8520B || HDD 2x Seagate Barracuda 3 TB ST3000DM001, WD Green 2 TB, Seagate Barracuda 7200.11 500 GB || Floppy || TV-Monitör Philips 32" 32PFL 9603D || Klavye Logitech G710+ || Mouse Logitech G700s || Printer-Scanner-Fax-Copy HP PSC 2610 Photosmart All-in-One || Speaker Creative Inspire 5200 5.1 || Ultrabook Sony Vaio Duo 11 (SVD11225PXB) || Oyun Konsolu Commodore 64, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, PSP, Gameboy Color, Gameboy Advance, Nintendo DS
  • Ciddi anlamda ilan açıldığında .NET çalışmaya başlasaydım, işi ciddiye alarak şu an .Net uzmanı olurdum.

Bence Gun bey bu yola girsin, sıfırdan alıp eğitim masraflarını versin karşılasın sıfırdan yetiştirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben mobil uygulama geliştiricisi pozisyonuna başvuracaktım ama çok daha iyi bir yerde iş bulduğum için başvuru bile yapmadım.

İlk zamanlarda ilanlarını sadece forum üzerinden veriyorlardı. İş bulma sitelerine para vermek istemediler sanırım. Daha sonra kariyer.net te gördüm.

İşin aslı şöyle

Türkiye'de patron bazlı firmalara hiçbir yazılımcının güveni yok

Maaş olabildiğince düşük

Çalışma saatleri olabildiğince yüksek

Ve zamanında yatırdığı maaşı lütuf gibi gören patronla karşılaşma durumunuz olabiliyor.

Hal böyleyken azıcık tecrübesi olan yazılımcı bile şahıs şirketlerinden ve limited şirketlerinden uzak duruyor. Kaldı ki bu da çalışanı korumaya yetmediği için iş arayan kalifiye eleman önceliği rüştünü ispatlamış kurumsal firmalara veriyor. B planı olarak diğerleri diyor

Donanımhaber bu yüzden eleman bulmakta zorlanıyor

Reklam yapması lazım

Kurumsal şirketlerin çoğu yapar bunu "bilmem nerede hayat" gibi

• Herhalde 6 kişi filan almışızdır bir ikisi ayrılmıştır halende aramaktayız.

Daha bir çok planımız var.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Sorun değil sizin tercihiniz ortalama 5 yıl çalışma süresi olan bizim şirkette zaten dediğiniz nedenlerden ötürü bir çok başka teklife rağmen ayrılmıyorlar zaten.

Zaten görmeden bilmeden hor gördüğünüz bir yerde çalışmayarak iyi yapmışsınız zira o kadar çok çektirmişler demek ki size bu saatten sonra bizim gibi startup zihniyeti ile çalışılan bir yerde çalışsanızda uyumlu olmazsınız.

Bu arada ayda ortalama 10 elle tutulur başvuru oluyor 2-3'ü ile görüşüyoruz 3-4 ayda anca bir tane alıyoruz almıyoruz. Hemen girerdim ben her yerden üstünüm psikolojisine sahip olanlar bazen üzülerek gidebiliyorlar. Umarım görüşmelerde böyle gerçek yüzünüzü göstermiyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 2 Eylül 2017; 13:34:24 >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyet yüzünden yukarda bir arkadaş bizde çalışma şansını kaybetmiş. Diğerlerinide siz küstürün ülkecek söylenelim üretim vs yapmayalım.

• Güzel csb hangi kanuna göre 1000 tl veriyorsunuz oradan inandırıcı olmamış ama.

Birde zebani eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 2 Eylül 2017; 13:35:48 >
  • batuhan1991 B kullanıcısına yanıt
    Tecrübede gerekiyor ne yazık ki

• Düzelttireyim Turkish- English ile anca bu kadar.

• sadistica kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bence ondan ziyade Facebook, YouTube vs varken niye insanlar çalışsın bişiler öğrensinler ki ?

• Atmin kullanıcısına yanıt
    Bir tane nereye yetecek ki ?
    Bu işler takım çalışması.

• Atmin kullanıcısına yanıt
    Deneme mesaj dikkate almayın

• Mobile developer bulmuslar hayret

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.