Şimdi Ara

Dhnin bi turlu net.developer bulamamasii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
165 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD'de iş ilanlarında verilecek ücreti yazmak zorunludur, tıpkı DH'nin ikinci el ilanlarına satış fiyatını yazmanın zorunlu olduğu gibi. İş ilanları anadilde verilir. Yabancı dil bilmesi isteniyorsa, o da ilanda ayrı bir madde olarak belirtilir. Yine ABD'de iş ilanlarına yaş sınırı koymak yasaktır. Hiç kimseye sadece yaşını gerekçe göstererek (özel kuvvetler komandosu seçmiyorsan) işe almamazlık edemezsin. Bizimde uygulamalarımız gelişmiş ülkelerin yaptığı gibi olmalıdır ki az gelişmiş ya da hiç gelişememiş ülke olarak kalmayalım.
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bunun üstünlükle falan alakası yok

Sektörde çekilen sıkıntının önyargı olarak dışa vurumu diyebilirim.

Ayrıca hor da görmüyorum ülkenin durumunun gayet farkındayım. Bir şirketi ayakta tutmak kolay değil.

Ama.

Bahsettiğiniz startup zihniyet haftada 60 saat çalışıp kazançların vaatlerden başka hiçbir şey olmaması ise bunu hiç kimse istemez. Oluşan önyargının sebebi de bu zaten. Hatta daha az kazanarak daha düzenli çalışmak (memur kafası) çekici hale geliyor.

Bir de şu var

Eleman alırken soruyorsunuz değil mi "neden sizinle çalışalım?" diye. Kendinden bahset anlamında yani. Sonuçta onlarca seçenek var önünüze gelmiş.

İşte aynı durum diğer taraf için de geçerli.

Hiç okumadan elediğiniz CVler gibi, hiç başvurmadan elediğiniz iş ilanları da olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -- --Bilgisayar 1--
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • İlla el atacaz di mi?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dhnin bi turlu net.developer  bulamamasii

şu net developer ilanını abd'de açsan, bunu göre bir tarafı ile gülüp kaideye bile almaz.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Prezentabl değilim yoksa başvurcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Umarım görüşmelerde böyle gerçek yüzünüzü göstermiyorsunuzdur."

Gerçek yüzünü gösterip göstermemesi ne alaka anlamadım ben.

Bizde gerekli teknik mülakatı tamamlayıp belki de değerli bir iş arkadaşı kazanabilirdik.
  • 2500+Yol+Yemek+Sigorta şeklinde yazılım geliştirici arıyor olacaklar ki... Belki bir 10-12 yıl sonra bulurlar

Hiç iş ortamı muhabbeti de yapmayın, zira şu an home office şeklinde bir amerikan şirketine çalışan arkadaşım $5000 maaş alıyor, rahatını bozmamak için daha yüksek işler peşinde değil. Bu şirketten önce Türkiyede bir Türk firmasında çalışıyordu ve aldığı maaş 4000TL idi. Şimdi insana sormazlar mı siz 10000-15000TL arası maaş veriyor musunuz da iş yükünüzün altından hakkıyla kalkabilecek bir kişiyi işe almakta zorlanıyorsunuz?

Zaten alanında iyi kişilerin hiçbiri Türk pazarında hakettikleri maaşı bulamadıkları için ya yurtdışı menşeili firmalarda çalışıyorlar yada yurtdışına çıkıp freelance çalışıyorlar.

Türkiyede bugüne kadar duyduğum en uçuk yazılım geliştirici maaşı 10000TL oldu o da çok zorda kaldığı için işe işin hakkını verebilecek birisini arayan biriydi.

Şu mesajı düzenlediğimde bile site çöktü ve hata verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 3 Eylül 2017; 1:47:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Deneme mesaj dikkate almayın

Görüyorum ve arttırıyorum.

Front End geliştirici açığınız var mı ?

Orijinalden alıntı: Soickan

İlana başvuru sayfası...

Dhnin bi turlu net.developer  bulamamasii

Efsane ahaahahhaaha tam bir klasik

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

10 yıldır ariiiirler

10 yıl önce sen kundaktaydın

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

10 yıldır ariiiirler

10 yıl önce sen kundaktaydın

3 tekerli bisiklet süriiiirdim

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Bır programcı veya baska bılgısayardan anlayan 90lı yılların teknıgıyle calısan ve yavaslılıgıyla ne yapsın.
  • Eğer ücretin azlığından şikayetçilerse şöyle bir örnek vermek istedim. Benim tanıdığım biri şirkete 800 lira maaşla girdi. 4 sene önce falan. O zamanlar asgari ücret 1400 lira olmamıştı daha. Şimdi şirkette 3500 lira alıyor. Bu işler böyle Ama tabi ki bazıları gibi çalışanını sömürenler de yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 3 Eylül 2017; 6:45:20 >

"We are looking for İnsan"

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.