Şimdi Ara

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni uygulama hayırlı olsun en iyisini yapmışsınız. bazı serverlar da sizin yaptığınızın tam tersini, steamden non steame geçiyor ne için? daha çok oyuncu için, yazık. 1.6 yı source'a tercih edersin o ayrı ama non steam için anlamlı değil. source kasıyor diyenlere de fi tarihinden kalan makinalarda mı oynuyorlar sanmıyorum. ben artık bahanenin para olduğunu da düşünemiyorum, nedenini anlayan anladı. bazılarının "steam oldunuz, kişi sayısı azalacak" gibi espri adı altında yaptıkları göndermeler de çok anlamlı. ayrıca steam'in bu ban olayı "bazılarını" korkutuyor olmalı ki kişi sayısı azalıyor. azalan kişilerin hepsi için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın. dediğim gibi "bazılarının". tekrar tebrikler. arada uğrarım servera.
  • Ben satış yapınca alacağımda şimdi benim çokça kullandığım 2 harfli bir kelime var onun yüzünden de banlamazsınız umarım
  • Banlanmanın yazı yazmak vs şey ile alakası yok , bazı durumlar için alınan 1 önlemdir. Hemde server a gelişi güzel herkesin gelmesini istemiyoruz.
  • Burda bize düşen serveri cevremize tanıtmak olmalı... Nonsteamin türlü çirkefliklerinden bıkanlar için uzun soluklu bir liman burası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Hayırlı olsun herkese
    Onur'a oyun kargolama işi aklında bulunsun da bir indirim yap Ümit abi

Sen varya senn
  • Sonunda oldu galiba, İnşallah önceki gibi geri dönüp de non-steam kurmazsınız serverlara.

Steam hile konusunda şölye bir durum var, burada daha 20tl verip steam almaktan çekinenler varken kimse ooo kadar verdiği parayı riske atmaz. Riske atıp yapsa yapsa o hileyi en fazla 1 ay yapar zaten. Hile çıktığında bunu gören, duyan, bilen kişiler zaten Valve'e iletiyor hile olduğunu ve açıklar kısa bir süre içerisinde kapatılıyor ve gerekli eklemeler yapılıp (bildiğim kadarıyla)her ay kendisini güncelliyor ki o kadar server varken Türkiyeden kimse hile kullanıp da bizim servera girmez diye düşünüyorum. En azından giren olsa da Türk olmaz, baksanıza daha 20 tl vermekten korkanlar var. Ayrıca ban sisteminde direk olarak steam id banlandığı için o servera ban'ı açılmadan o hesap ile kesinlikle geri giremez.
  • Steam kullanmak her açıdan daha güzel,Doğru bir seçim,hayırlı olsun
  • Bir bu eksikti diyeceğim de etmedik laf bırakmayacaksınız bana.

Tamam artık 20 ytl verip steam alsak bile boş boş adam bekleriz serverde ne güzel
  • Pub da adam yoksa Gatherde mac atarsın

Sırf dün 15:00 dan aksam 23:00 a kadar 10-12 maç attım gayet de güzel oluyor.
  • Hayır duyulması kolay olur.E duyulduktan sonra dolması çok daha kolay olur düşünsene..Türkiyenin tek steam public serverı ?
  • Kensh biz pro değiliz hatta orta düzeyde bile oynayamıyoruz ama ne güzel dhkt public vardı. Ha ben aldım başkası aldı steam'ı. Herkes bulabilecek mi ?
  • BEN ŞİMDİ NASIL KALİTELİ SERVER BULACAĞIMAlışmıştık ne güzel

• günde 1 ytlden 25 gün bilemdin bir ay sonra gelicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

2-3 kişiyle oynarsın artık XT

Lem burak güldürdün beni ama öyle olmayacak gör bak MSNden yazarım daha açık şekilde niye öyle olmadığını

Ticarete dökmüşsünüz artık işi steam satılır serverımız steame geçti falan hayırlı olsun demek düşer bize

İşi Ticarete Niye Döksünler Ben Onu Anlayamadım. Steam Satın Alırken Parayı Diablo'ya Vermiyorsunki. O Sadece Satın Almana Yardımcı Oluyor. Onlar Burada Daha Güzel Bir Oyun Ortamı Yaratmak İçin Çabalıyorlar.

İnsanlar Nedense Birşeyler Yaparken İşin İçine Para Girdiği Zaman Hemen Geri Çekiliyor. Vereceğiniz Para 20 - 30 Milyon Civarında Birşey. Bunu Bu Kadar Büyütmenin Bir Anlamı Yok. İnsanların Bu Konuda Bilinçsiz Davranması Beni Gerçekten Üzüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterCallVicke -- 11 Mayıs 2009; 18:05:45 >

• Yorumları gorunce hakkaten fikrim değişti ama Bi sorum olcak. Ben Steam a gectim Non-steam a da devam edebilecekmiyim ? Bi de bu gather denen şey i biraz daha izah edermisin ne oldugunu Şimdiden Teşekkürler
  • İşi ticarete döktünüz diyenler var, ne diyeyim yazıklar olsun... Bunda bile art niyet aradınız.
    Steam'ın para kazandırdığı felan yok, hesap makinesi alın elinize, 10$ oyun + 1.8TL yurtdışı alışveriş nedeniyle ücret + %4 kredi kartı alışveriş faizi...
    Buyrun siz hesaplayın.

BTMden kartsız işlem yoluyla havale ettikleri için kağıt para koymak zorunda herkes, dolayısıyla 20TL koyup göndericekler.
    Bazı bankaların kesintisi var o yüzden 25TL yatırmak zorunda kalabilirler. İnternetten gönderecek arkadaşlar 20TL ile alabilirler.

Çoğu arkadaş bizi destekliyor, çok teşekkürler, umarım daha iyi yerlere gelebiliriz.

Bazı arkadaşlar da bi bu eksikti demiş...Kendiniz bilirsiniz beyler.

Öncelikle belirteyim,bu para bizim cebimize girmiyor.Verdiğiniz 20TL ile kendinize orjinal CS alıyorsunuz.

CD KEY derdi felan yok, link arama, update derdi yok. Herşeyi yapıyor kendisi.
    Yıllardır oynadığınız şu CS'nin hakkını 20TL verip orjinalını alarak ödeyin artık.

Başka birinin kredi kartıyla da alabilirsiniz benden almak zorunad değilsiniz.
    Bugün steam alma konusunda bilgilendirme konusu açmayı düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

İşi ticarete döktünüz diyenler var, yazıklar olsun size... Bunda bile art niyet aradınız helal olsun.

Çoğu arkadaş bizi destekliyor, çok teşekkürler, umarım daha iyi yerlere gelebiliriz.

Bazı arkadaşlar da bi bu eksikti demiş...Kendiniz bilirsiniz beyler.

Öncelikle belirteyim,bu para bizim cebimize girmiyor.Verdiğiniz 20TL ile kendinize orjinal CS alıyorsunuz.

CD KEY derdi felan yok, link arama, update derdi yok. Herşeyi yapıyor kendisi.
    Yıllardır oynadığınız şu CS'nin hakkını 20TL verip orjinalını alarak ödeyin artık.

Başka birinin kredi kartıyla da alabilirsiniz benden almak zorunad değilsiniz.
    Bugün steam alma konusunda bilgilendirme konusu açmayı düşünüyorum.

bak şimdi hemen kızma
    ben senin işi ticarete döktüğünü ima etmedim
    yani yanlış anlama
    msn gel az ordan konuşalım

• Arkadaşlar herkes progamer olucak diye bir şey yok, sizin fix veya wasp gibi bir olayınız olsa haklısınızda, millet eğlenmek için giriyor ha steam ha non steam sonuçta amaç eğlenmek. Görüşüm, fazla talep olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maça Ası

Arkadaşlar herkes progamer olucak diye bir şey yok, sizin fix veya wasp gibi bir olayınız olsa haklısınızda, millet eğlenmek için giriyor ha steam ha non steam sonuçta amaç eğlenmek. Görüşüm, fazla talep olmayacak.

Pro Gamer olmayla alakası yok ki bu işin. Her taraf hile doldu diyoruz, siz karşınızdaki adam her türlü hile ile sizi ezerken zevk alıyorsanız, non steam ile oynamaya devam edin.
  • h.olsun en iyisini yapmışız kalite konuşsun

bende bi zitiiim çekiim bari
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.