Şimdi Ara

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun isminde source yazıyor artık source mü oynayacağız ??

Arkadaşlar l4d oynamak için min sistem gereksinimleri nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 11 Mayıs 2009; 11:37:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

2-3 kişiyle oynarsın artık XT

Lem burak güldürdün beni ama öyle olmayacak gör bak MSNden yazarım daha açık şekilde niye öyle olmadığını

Ticarete dökmüşsünüz artık işi steam satılır serverımız steame geçti falan hayırlı olsun demek düşer bize

İşi Ticarete Niye Döksünler Ben Onu Anlayamadım. Steam Satın Alırken Parayı Diablo'ya Vermiyorsunki. O Sadece Satın Almana Yardımcı Oluyor. Onlar Burada Daha Güzel Bir Oyun Ortamı Yaratmak İçin Çabalıyorlar.

İnsanlar Nedense Birşeyler Yaparken İşin İçine Para Girdiği Zaman Hemen Geri Çekiliyor. Vereceğiniz Para 20 - 30 Milyon Civarında Birşey. Bunu Bu Kadar Büyütmenin Bir Anlamı Yok. İnsanların Bu Konuda Bilinçsiz Davranması Beni Gerçekten Üzüyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

2-3 kişiyle oynarsın artık XT

Lem burak güldürdün beni ama öyle olmayacak gör bak MSNden yazarım daha açık şekilde niye öyle olmadığını

Ticarete dökmüşsünüz artık işi steam satılır serverımız steame geçti falan hayırlı olsun demek düşer bize

İşi Ticarete Niye Döksünler Ben Onu Anlayamadım. Steam Satın Alırken Parayı Diablo'ya Vermiyorsunki. O Sadece Satın Almana Yardımcı Oluyor. Onlar Burada Daha Güzel Bir Oyun Ortamı Yaratmak İçin Çabalıyorlar.

İnsanlar Nedense Birşeyler Yaparken İşin İçine Para Girdiği Zaman Hemen Geri Çekiliyor. Vereceğiniz Para 20 - 30 Milyon Civarında Birşey. Bunu Bu Kadar Büyütmenin Bir Anlamı Yok. İnsanların Bu Konuda Bilinçsiz Davranması Beni Gerçekten Üzüyor..

Onun derdi parasal degil , kendisi wall king oldugundan steam ona ters

• Buradaki çoğu kişinin günlük harçlığı 20 tl ama iş sigara parasına gelince haftada 4-5 paket kesin alınıyor.

Keyfiniz bilir. Koca karı çenesi olan 3-5 kişinin ağız kokusunu hem publicte hem turnuvalarda çekmemek için steam'e geçilmiştir.

Cebimizede para girmiyor. Steam 1.6 fiyatı belli , Ümit'in önerdiği ücrette belli. Dahası sizin kafanızın basmamasından ibaret oluyor. Boşu boşuna karalamaya kalkmayın.
  • Yaa frag kasanlar steamda kassın.
  • Steam ortamı daha temiz ve belli bir uslubu olan insanlarla dolu bu yüzden keyifli oyunlar oluyor... Ayrıca gather sistemi de bulunmaz nimet , Public desen zaten açıldı eEe daha ne ?

Ayrıca steamde oyun daha akıcı , guncellestirmeleri yeni oldugundan daha stabil ve bir çok bugu da duzeltilmiş şekilde...
  • peki 20 YTL ile hem 1.6 hemde L4D oynayabilir miyim ?
    Yoksa L4D içinde ayrı bi ücret ödeyip indirmem mi gerekli ?
    Konuya bak demeyin lütfen.Vereceğiniz ufacık bi cevap.
    Teşekkürler.
  • Hem L4D Hem Cs oynamak için ikisinide satın alman gerekiyor
  • L4D de 30 dolar civarı bişeydi... Ayrı ayrı satın alman lazım oyunları.
  • Tamam teşekkürler.
    Peki oyunları satın aldığım zaman download falan mı ediyorum?
    Yoksa elimde olanı aktivasyon falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 11 Mayıs 2009; 12:42:05 >
  • Steam üzerinden Download ediyorsun , steam kendi aktivesini yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Steam üzerinden Download ediyorsun , steam kendi aktivesini yapıyor.

Tamam o zaman güzelmiş.
    Çok teşekkür ederim yardımlar için.
    İyi günler.
  • Ya pubda wall oslun olmasın banlanır çok abarttınız ümit abi steam işini tmm bende alim dicem 20 tl ye steam ama o parayı saklamak var annem gil yakalasa :)Napcam
  • Sende giricen mi ?
  • Neye ?
  • Hayırlı olsun herkese
    Onur'a oyun kargolama işi aklında bulunsun da bir indirim yap Ümit abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisik027

Neye ?

Sana demedim eyüp'e dedim.
  • Şimdiden tebrik ediyorum. Değişimin bir parçası oldunuz. Doğru olanı yaptınız. Avrupada steam serverlarda güzel ortamlar kuruluyor. Bende Steam CS1.6 var. Girdim yurt dışı serverlarda oynadım. Adminde vardı ve kimse bana herhangi bir hile muamelesi yapmadı. Steamde oluşturulan topluluk daha sağlam oluyor. Ama tekrardan belirtmek isterim; ne yazıkki steam üzerinde de hile yapılıyor. Eğerki steame geçme nedeniniz; hile den korunmak ise; en azından 100% hile korumasının olmadığını bilin. Eh %99 da bir başarıdır ama
  • Steam'e geçilme nedeni , sadece hile değil

Steam üzerinden yapılacak turnuvalarda fake oyuncuları STEAM ID yolu ile önlemek ,

Ayrıca ; Çok terbiyesizce davranan kişileri STEAM ID üzerinden banlayıp belirli 1 süre kalıcı şekilde uzaklaştırmaktır amac.
  • Steamde de hiel var tabi ki yok değil ama SXE den daha basarılı olarak korundugu ve bir kere hileden id ban yemeyi göze almak istemeyenler yüzünden cok kullanılmıyor.

Ve evet turnuvalarda da STEAM ID guzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.