Şimdi Ara

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QuadroFX

Hayırlı Olsun Ümit...

Umarım Yeteri kadar oyuncu olur, Eskilerde mix.gen.tr vardı oda kapanmış
    bir sorum olacak şu an Türk serverı olarak net üzerinde kaç server var Steam

Steam Public server yok Türkiyede bildiğim kadarıyla.

Maç için kullanılan serverlar var, Gather serverları var.
  • Bende diyorum; neden favorilerden silinmiş bu server. Zaten yeni başlamıştım, şimdi hepten köreleceğim. Bu Steam'ı internet üzerinden alamam malesef. CD olarak satılıyormu?
  • 2-3 TL kargo parasını ödemeniz halinde, Ümit size CD halinde oyunu yollayabilir ayriyeten. İnternetten sadece 3-5 mb ufak güncellemelerini yaparsınız ve tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

Bende diyorum; neden favorilerden silinmiş bu server. Zaten yeni başlamıştım, şimdi hepten köreleceğim. Bu Steam'ı internet üzerinden alamam malesef. CD olarak satılıyormu?

Eğer sorun kota ise, Steam 1.6 zaten 300 400mb bişey indiriyor, daha fazla değil.
    Sorun güvenlik ise, zaten kredi kartı kısmını ben hallettiğim için bi sıkıntı kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuciD`

Arkadaşlar ünlü clan maçlarınıda steam ile online izleyebiliyorsunuz yani sadece oynamak için alınan birşey değilBen şuan Portekiz Türkiye maçını izliyorum

Sadece steam değil.
    http://www.servermasterz.com/d6_hltvcs-protocol-48-sunucularina-izleyici-olarak-katilmak.html

• Ümit oyunu cd halinde gönderebiliyorsan ben bu para ayarlıyayım zaten kota sorun değil güncellemeleri yaparım. Böyle oluyor mu üstte kenji yazmış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 12 Mayıs 2009; 18:47:58 >
  • Bak ümit aklıma ne geldi, şu L4D için ben sana tahmini bir miktar atayım, indirimde sen alırsın direk.

Bağlıyorum konuyu, diyorum ki, şöyle bir L4D serverı mı açsak? Eğer rağbet olur ve oyuncu olursa server masraflarında hisse sahibi olabilirim bile ümit. Ne diyorsun? ilerde tabii daha erken bunun için bismillah
  • CD olarak gönderme işi biraz sıkıntılı. Steamdan ben yedeğini alıp gönderebilirim ama başka pcde ID farkı nedeniyle çalışmayabilir.
    Bi ara vaktim olduğunda deniycem.

@Hafız

L4D server açmak problem değil bizim VPSde var zaten paket olarak, bi ara açıyordum... Ama pek bi getiri sağlamaz, Steam oyuncuları otomatik yerleştirdiği için CS serveri gibi etkin olmuyor server, bi getirisi olmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ümit deneyince haber vermeyi unutma hacı
  • Non-Steam için de bi server açık bıraksaydınız ya
  • umıt senden kısa zamanda alacam steam ama bır de sxe publıc acsaydınız ıyıdı ya :S
  • sXe devri bitti, artık sXe ile ilgili teknik yardımı dahi kesebiliriz...
  • Yok artık ümit abi bari bunu yapmaya
  • Günlerdir serverin boş olması sizi mutlu ediyor mu
  • Merhaba,

Wasp yetkilisi ve eski bir oyuncu olarak bir kaç şey yazmak istedim...

Türkiye'de steam açılmasını düşünen wasp dahil bir çok büyük server oldu,ancak şu ana kadar bunda başarı sağlanamadı.Bundaki en büyük sıkıntı cafe'lerin steam hesaplarının olmamasından kaynaklıydı.Ne yazık ki Türkiye içerisinde counter strike hala büyük oranlarda cafelerde oynanıyor ve nette açık olan bir çok server cafedeki oyuncular sayesinde doluyor.Ayrıca ev kullanıcılarınında son yıllardaki yaş ortalamalarının düşmesi sonucu steam'e olan talep azaldı.Eski yaş grubundaki oyuncuların çoğuda oyunu bıraktı ve aile ortamına girdiler.

Bu sebeplerden dolayı şu ortam içerisinde steam serverdaki doluluk oranı sadece geceleri yükselir, onda da her gece tam doluluk sağlamak imkansız gibi duruyor.

İnşallah kimsenin yapamadığı birşeyi yaparsınız , ancak gerçekten çok büyük sabır gerektiren bir ortamdasınız.Başarılar diliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Günlerdir serverin boş olması sizi mutlu ediyor mu

Evet zevkten 4 köşeyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Abuz

Merhaba,
    Wasp yetkilisi ve eski bir oyuncu olarak bir kaç şey yazmak istedim...

Türkiye'de steam açılmasını düşünen wasp dahil bir çok büyük server oldu,ancak şu ana kadar bunda başarı sağlanamadı.Bundaki en büyük sıkıntı cafe'lerin steam hesaplarının olmamasından kaynaklıydı.Ne yazık ki Türkiye içerisinde counter strike hala büyük oranlarda cafelerde oynanıyor ve nette açık olan bir çok server cafedeki oyuncular sayesinde doluyor.Ayrıca ev kullanıcılarınında son yıllardaki yaş ortalamalarının düşmesi sonucu steam'e olan talep azaldı.Eski yaş grubundaki oyuncuların çoğuda oyunu bıraktı ve aile ortamına girdiler.

Bu sebeplerden dolayı şu ortam içerisinde steam serverdaki doluluk oranı sadece geceleri yükselir, onda da her gece tam doluluk sağlamak imkansız gibi duruyor.

İnşallah kimsenin yapamadığı birşeyi yaparsınız , ancak gerçekten çok büyük sabır gerektiren bir ortamdasınız.Başarılar diliyorum.

Sağolasın Abu hocam. Şu an daha sunucunun reklamını bile yapmadık hiçbir yerde, açtık ama kendim de giremiyorum bu aralar.
    Forumdan Steam isteyenler var, dün 2 kişi daha Steam aldı. Bu sayı aslında çok az ama daha da yükseltmeyi düşünüyoruz.

Sunucumuzun biraz dolması için sizlerin de desteğini bekliyoruz, vaktiniz oldukça Steam pub oynamaya davet ediyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben genelde yurt dışındaki steamlerde ve kendi serverımızda oynuyorum ama bundan sonra sizinkinede girmek için gayret edecem.Donanimhaber gibi bir siteden reklam için yardım alma imkanınız var ise büyük bir reklam yapmış olursunuz...Kolay gelsin tekrardan
  • Sağolasın hocam, acelemiz yok yavaş yavaş yükselicez inşallah.

DH Yönetim ile de görüşmeyi düşünüyorum bu konuda bakalım.
  • iyi olmuş iyi.hem kendini bilmezlerden hem de çoluk çocuklardan kurtulmuş olduk.rahat rahat oynarız artık
  • Çekiliş işini ben uygun görmüyorum.

Burda 30 tane adam varsa, bunlardan 2 kişi seçersek diğer 28i yine Steam almıycak eğer almadıysa.

Çekiliş yapıldı diye steama geçmez kimse. Steama geçen kendisi için geçsin, temiz oyun için, orjinal oyun için geçsin.

Ayrıca, 20TL'yi 1 saat içinde çok rahatlıkla harcarız yeri geldiğinde. Yemeye, içmeye, kız arkadaşa, kontöre çok rahatlıkla harcadığımız bi para bu.

50-60TL değil ki, 20TL. 20TL'ye orjinal CS alıyorsunuz, yurtdışında bir çok serverda hilesiz hurdasız oynuyorsunuz, gather sisteminde maç atıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.