Şimdi Ara

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru!

Tüm DH CS üyelerine merhaba.

Klan olarak aldığımız karar üzerine, Public sunucumuzu Steam'a çevirdik.
    sXe'nin mevcut versiyonunun yeterli koruma sağlamaması, yeni gelen versiyonların da çok kısa süre içinde kırılması bu kararı almamıza neden oldu.

Kararımızdan vazgeçmeyi de düşünmüyoruz. Bize güvenen, bizi tercih eden, bizimle devam etmek isteyen arkadaşlar Steam yoluyla oynamaya devam edebilirler.

Steam almak isteyen arkadaşlar bana PM ile ulaşsınlar yardımcı oluruz.

Steam nedir diyenler için linkler :
    http://forum.donanimhaber.com/m_26416492/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28287046/tm.htm

Kısaca bahsetmek gerekirse, sXe ile uğraşmadan, herhangi bir anti hile yazılımı kullanmadan, sXe'den çok daha güvenli bir biçimde oyun oynamak için yapıyoruz bunu. Patch derdiyle de uğraşmıyorsunuz, sistem en güncel ve sorunsuz versiyonu otomatik olarak yüklüyor.

Steamdan oyun alarak, direkt Valve firmasından orjinal oyun alıyorsunuz bunu da belirtelim.

Mevcut Non-Steam CS oyununuz ile sunucumuza artık giriş yapamayacaksınız.
    Sadece Steam sahibi oyuncular girebilecek serverimize.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beni ilgilendirmez ben tf2 me bakarım
  • Hadi bakalım. Başarılar
  • Budur... Haydi kızlar Steam'e
  • 2-3 kişiyle oynarsın artık XT
  • quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

2-3 kişiyle oynarsın artık XT

Lem burak güldürdün beni ama öyle olmayacak gör bak MSNden yazarım daha açık şekilde niye öyle olmadığını

Ticarete dökmüşsünüz artık işi steam satılır serverımız steame geçti falan hayırlı olsun demek düşer bize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • h. olsun ne diyek
    iyi eğlenceler
  • Favori listesinde 1 DHKT serverı vardı birde ST clanının zaten ST dolmuyordu girmiyorduk DHKTde steame geçti cs alemi bitti sayılır zombi takılırız artık. Bu hafta başından itibaren ticarete giriyorum para bulursam alırım bir steam tanıdık olanlarla oynamak daha iyi

Steam alana kadar herkese iyi eğlenceler
  • 20 TL'i gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence... Eğer cs oynamayı seviyorsanız bu paranın hakkını sonuna kadar steamden alacagınıza emin olun... Non-steam de ki rezillikleri boşa cekmişiz dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

20 TL'i gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence... Eğer cs oynamayı seviyorsanız bu paranın hakkını sonuna kadar steamden alacagınıza emin olun... Non-steam de ki rezillikleri boşa cekmişiz dersiniz.

+1 ki bi tane server var şu anda tr public olarak steamcılar orayı rahat doldurur yakında
  • Aynen öyle , kaliteli bir Public cok iş yapar steamde... Çok kişi public server denemiş ama aptal aptal yönetimler sebebiyle yürütememişler, biz gayet güzel ortam kurabiliriz.
  • İşte budur !

Player sayısı biraz azalacak gibi geliyor dimi herkese..
    ilk önce bende öyle düşüdüm fakat şu hiç hesaba katmadım:
    Tek türk steam pub. server
    Biraz duyuldukdan serverda yer bile bulamayız bence..
  • Full gatherdeyiz zaten Muhabbet içinde pub takılırız vakit akar gider...
  • Aynen gather da müthiş bişey dün DarkPassage'den adamla aynı takıma düştük.Admin di zaten.İnf'de 2 miz 5 kişiye karşı el aldık çok güzeldi yav
  • Evet kaliteli oyuncularla karsılıklı oynayınca her maç biraz daha deneyim kazandıgımı farkediyorum. Non-Steam de ki wall king lerden bıkmıştık.

Cs.gather.tr ve cs.gather.de bu iki kanalda rahatca oynanabiliyor. Alman gatheri de pingsiz oluyor gayet rahat. Hemde almancam gelişiyor Aus das long :D
  • Ben valla kimin wall olduğunu anlamadığım için sorun olmuyordu non-steamde Ama tanıdıkların olduğu ortamda oynamak için alırım sadece.

Sercan dayııı sen zenginsin aşağıdaki konudan biraz alışveriş yapsa bende steam alayım

http://resim.donanimhaber.com/m_31595120/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

20 TL'i gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence... Eğer cs oynamayı seviyorsanız bu paranın hakkını sonuna kadar steamden alacagınıza emin olun... Non-steam de ki rezillikleri boşa cekmişiz dersiniz.

Katılıyorum

Steama geçme zamanı geldi artık kesin geçiyorum
  • Arkadaşlar çoğu zamanımız nerdeyse cs de geçiyor bu bi eğlence yani bizim bi hobimiz gibi birşey yani benim için öyle ve ben eğlendiğim bir şey için 20 ytl yi çok çok çok çok rahat bi şekilde verebilirim,Ayırca kocaman bir tebrikde dhkt clanına gitsin çok iyi düşünmüşsünüz
  • Steamda l4d ve HL oynamaktan sıkılmıştım. Pingsiz bi şekilde cs atarım artık.

Bu arada bana gatheri öğretecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 11 Mayıs 2009; 11:35:05 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.