Şimdi Ara

DHKT Public Sunucusu Hakkında Önemli Duyuru! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok iyi oldu.Aylar önceki gibi tekrar non steame dönülmemesi dileğiyle...
  • Bütün yazılanları okuyupta steam almamak mümkün değil gibi, sanırım haftaya bende alacağım.
    İnşallah serverı non-steam olduğu zamanlardaki kadar dolu görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 16 Mayıs 2009; 16:09:58 >
  • ben aldım ama şuan indiriyorum:D
  • Beyler çoğu arkadaşımızın sınav haftası, ayrıca bizlerde de yoğunluk var, gecelerin haricinde vakit bulamıyorum ben de oynamaya.

Bir kaç gün daha sabredin de, serveri hep birlikte doldururuz.

Ayrıca, server boş diye yakınmak yerine DH CS Steam oyuncularına steam üzerinden davet gönderin, birlikte oynayın.
    Zaten serverda 2 kişi olduktan sonra devamı geliyor yavaş yavaş.

İstesek steam serveri 1 günde 16 kişi yapar oynarız ama kimse oyuna girmek istemiyor, girmeyince de hep boş kalıyor.
    Yaz tatili gelsin zaten bayağı güzel vakitler geçircez inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Beyler çoğu arkadaşımızın sınav haftası, ayrıca bizlerde de yoğunluk var, gecelerin haricinde vakit bulamıyorum ben de oynamaya.

Ayrıca, server boş diye yakınmak yerine DH CS Steam oyuncularına steam üzerinden davet gönderin, birlikte oynayın.

İstesek steam serveri 1 günde 16 kişi yapar oynarız ama kimse oyuna girmek istemiyor, girmeyince de hep boş kalıyor.

Çoğu kişi gather'a gidiyor.Aslında baya online kişi var ama.Kimse dhkt'nin serverine girmeyi düşünmüyor..Zaten gatherin neresini seviyorlarsa..Bir hata yaptınmı yemediğin laf kalmıyor..Sen biraz öncülük etsen seni gören girer servera..Hep L4D ve ya TF2 desin..

• quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Beyler çoğu arkadaşımızın sınav haftası, ayrıca bizlerde de yoğunluk var, gecelerin haricinde vakit bulamıyorum ben de oynamaya.

Çoğu kişi gather'a gidiyor.Aslında baya online kişi var ama.Kimse dhkt'nin serverine girmeyi düşünmüyor..Zaten gatherin neresini seviyorlarsa..Bir hata yaptınmı yemediğin laf kalmıyor..Sen biraz öncülük etsen seni gören girer servera..Hep L4D ve ya TF2 desin..
    Evet ümit çıkmıyor tf2 l4d den :)

• Gather varken..
  • quote:

Rastgele serverda bekliyorum ama kimse gelmiyor. Gelen de hemen çıkıyor.

Steam alan soluğu gather'de alıyor. Oyununu geliştirmeden, kalitesiz ekipmanlarla çok problem yaşarsınız gather'de.

7/24 maç da açılmıyor ki, üstelik yeni oyuncular her !add yaptığı maça da katılamıyor. Galiba kimse girmek istemiyor servera.
  • Romanyanın serverlarında takılıyorum ben, çoğu kez tartıştım Türk'lere neden düşman oldukları konusunda tatlı bir dille, ki buna WoX da dahil.
    Yoksa TF2 kitler beni de, almayı düşünüyodum, hafız parayı yatırmadım, içimden gelmedi açıkcası, salla yav, cs varken..
  • Server yazın dolar bence rahat olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Romanyanın serverlarında takılıyorum ben, çoğu kez tartıştım Türk'lere neden düşman oldukları konusunda tatlı bir dille, ki buna WoX da dahil.
    Yoksa TF2 kitler beni de, almayı düşünüyodum, hafız parayı yatırmadım, içimden gelmedi açıkcası, salla yav, cs varken..

Sen bilin baboş, zorlamıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.