Şimdi Ara

Türk Server Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm MuOnline sever dostlarıma merhabalar, malum yaş oldu 30 iş güç evlilik hayat mücadelesi hepimiz orta yaşlara geldik.

    2002 den buyana MuOnline ve Knight Online player , game master , admin olarak uzun zaman geçirdim.

    Elimde Sezon 3 server files (3.tip wings , Vip sistem) mevcut . Tabi elden geçmesi duzenlenmesi gerek illaki. Web site , sunucu kiralama vs. derken kısa bir süre ve az bir maliyet ile server açma düşüncesi var kafamda. Şuan çok hevesliyim ama o eski tayfa ne durumda bi gormek istedim sizlerinde düşünceleri önemli :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar.. Sizin de dediğiniz gibi yaşımız +30 oldu evlendik çoluğa çocuğa karıştık. Ne yazık ki eskisi gibi sabahlara kadar bilgisayar oynayacak vaktimiz yok. Benim gibi forumda Aktif olup lakin konunuza cevap vermek istemeyen kişiler var çünkü her hafta 1 kişi geliyor server açacağım diyor gidiyor bir daha da foruma uğramıyor. Sizi takip ettim ve 2 gündür aktifsiniz mesaj bekliyorsunuz. Oyun içi neler yapılabilir derseniz, ortalama günde 2-3 saat online kalan bir kişi sıkılmadan oyunu oynattırman gerekli. Benim şahsi fikrim 750-1500 arası Bir Exp olmasıdır. + Reset Limit olmalı bence bu nedir diye sorarsanız :) Rankigs'te ilk 5 player 10 reset olmadan 20 resete kasamamalı ilk 5 20 reset oldumu 30 resete kasacak ilk 5 30 reset oldumu 40 resete kasacak bu şunun önüne geçmektir. bazı playerler var gerçekten deliler aksam bakıyorum 20 res sabah bakıyorum 150 res olmuş abi sen hiç uyumuyormusun :) Onu bunu boşverde aç 1k exp oynıyalım zaten karantınadayım :) slot + shop konusunda yardımcı olurum hazır bir çok var elimde.





  • Bu değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum, tavsiyelerini dikkate alarak en uygun zamanda editlere başliyacagim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.