Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklınızda hiç şüphe kalmamasını istiyorsanız comodo firewall yerine comodo internet security kullanın. Tam anlamıyla güvenlik sağlayan ve şu ana kadar gözlemlerime göre kırılmayan tek AV yazılımıdır. Avast, avira, kaspersky, bitdefender, norton, avg hepsini düzenli olarak deniyorum ve sonuç hepsinin patch, crack, trial reset, key türü ilaçları ortada dolaşıyor. Avast kullanıyorum demişsiniz, bende bu gece denemeye karar vermiştim buyrun sonucu aşağıda paylaşayım. Tek bir DLL dosyasını değiştirdim ve tam sürüme geçti. Eee nerde güvenlik, nerde milyonlarca kullanıcı tercihi, dünyanın 1 numarası :) Tek bir DLL dosyası ile havasını almışlar yine avast'ın. Üstelik 3 senedir böyle durum. 2 kez iletişime geçtim, teşekkür edip düzelttiler ama adamlarda dll dosyasını düzeltti ve yine kırılmaya devam etti. Herneyse umarım anlatabilmişimdir. Comodo IS iyi bir tercih. Linkleri mesaja ekliyorum.

32bit:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/3000/standalone/cispremium_installer_x86.exe
    64bit:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/3000/standalone/cispremium_installer_x64.exe

Buda tam sürüm avastım, Everything is good muş :) bak sen şuna.

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

• cobane kullanıcısına yanıt
    Esetten daha iyi bir koruma sunar. Performans olarakta esetten daha iyi diyebilirim. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Esetten daha iyi bir koruma sunar. Performans olarakta esetten daha iyi diyebilirim. Tercih sizin.

çok teşekkür ederim hocam.
  • öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. comodo internet security bende kasıyordu yada farklı bir sebepten kullanmamıştım sonra. ama avg internet security'i tavsiye ediyormusunuz? ediyorsanız bende cevap gelene kadar yüklemek istedim. ama windows installer hatası çıktı. 2014 avg remove dosyasıyla belki avg önceden vardır diye silmek istedim olmadı çünkü önceden avg yüklü olabilir dedim. programı çalıştırdım yeniden başladı bilgisayar sonra avg yi yüklemek istedim ama gene yüklenmedi. öneriniz nedir? program kaldırda windows installer programıda gözükmüyor.

microsofttan yüklemeye çalıştımrWindows Installer 4.5 Redistributable bunu yüklerkende gücelleştirme sisteminiz için geçerli değil yazısı çıktı. ne yapabilirim*
  • arkadaşlar uğraştım çözdüm. umarım sizinde işinize yarar.Windows Installer Cleanup Utility adlı program çalıştıryorsun. araştırdım ve bu siteden şimdi çalıştır derseniz kayıt defteri gibi hataları düzelityor ama dikkatli olun riskleri olabilir. ben pek bakmadım risklerine. sonuçta windows installer hatasını düzelttim bu avg programını yüklerken. umarım işinize yarar.
  • Kurduysaniz 1-2 gün denemenizi öneririm. Performans kaybı yaşarsaniz eğer w8 veya w8.1 ise defender kullanin yeter. Online alişveriş için yine Comodo Dragon adlı tarayıcıyı kullanabilirsiniz. Windows Installer vb. bir hata olduğunu daha önce belirtmiştim, çözüm için arkadaşı ikna edemedim. Sorununuzu çözdüğünüze sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 kullanıyorum. şu an avastı kaldırıdım. sizin söylediklerinizde mantıklı.

comodo konusunda dediklerinizi anladım. teşekkür ederim ayrıca. ama şu an avgyi yükleyebilirim ama sizce online alışveriş gibi sistem tam koruması için iyimidir? açıkcası ücretlide olsa bir antivirüs almayı düşünüyordum. sizce avg internet securityi kullansam yeterlimidir tam koruma için?

ayrıca bunu yüklersem yani avgyi yüklersem comodo güvenlik duvarının kalmasına gerke varmı?
  • Hayır gerek yok. Internet Security mantığı içerisinde hem firewall hemde tarayıcı odaklı online koruma sağlamasıdır. Comodo firewall ile avg nin firewallı çakışır sistemde kitlenmelere veya net kesintilerine sebep olabilir. Internet Security kullanırken tek bir yazılım kullanmak her zaman daha iyidir.
  • cevabın için teşekkürler. mesajı yazdıktan sonra denemiştim zaten ve firewall kaldırılması gerekiyordu yüklerken. sonra avgyi yükledim.

cevap alamadığım asıl konu şuydu: avg internet security'i önerirmisiniz? yani onlne alışverişlerde yada bankacılık gibi işlemlerde avg internet security iyimidir? tam koruma sağlarmı? çünkü birçok antivirüs programı kullandım demişsin. bu konuda doğru şeyler söyledin bence. avg internet securityi önerirmisin tam koruma için? ücretli antivirüs almayı düşünyordum. avg internet security yeterlimdir tam koruma için?

2. olarakta açıkça sorayım dedim. siz güvenilir görünüyorsunuz. onun için sorayım dedim. konu başlığında paylaştığınız key güvenilirmi? yani birçok kullanıcı bilgisayarına yüklese problem olmazmı? şu anda biz orjinal olarak mı kullanıyoruz yoksa kopya diye tabir edebileceğimiz şekildemi kullanıyoruz? bunun güvenlik açısından zararı yokmudur?

sorularım biraz uzun oldu ama cevaplarsanız şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 15 Eylül 2014; 13:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

cevabın için teşekkürler. mesajı yazdıktan sonra denemiştim zaten ve firewall kaldırılması gerekiyordu yüklerken. sonra avgyi yükledim.

cevap alamadığım asıl konu şuydu: avg internet security'i önerirmisiniz? yani onlne alışverişlerde yada bankacılık gibi işlemlerde avg internet security iyimidir? tam koruma sağlarmı? çünkü birçok antivirüs programı kullandım demişsin. bu konuda doğru şeyler söyledin bence. avg internet securityi önerirmisin tam koruma için? ücretli antivirüs almayı düşünyordum. avg internet security yeterlimdir tam koruma için?

2. olarakta açıkça sorayım dedim. siz güvenilir görünüyorsunuz. onun için sorayım dedim. konu başlığında paylaştığınız key güvenilirmi? yani birçok kullanıcı bilgisayarına yüklese problem olmazmı? şu anda biz orjinal olarak mı kullanıyoruz yoksa kopya diye tabir edebileceğimiz şekildemi kullanıyoruz? bunun güvenlik açısından zararı yokmudur?

sorularım biraz uzun oldu ama cevaplarsanız şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam izninizle bende cevap vermek istiyorum. Kacak crackli vs. kullanmaktansa bu keyi kullanarak Avg kullanmak en mantiklisi. Guncelleme alabiliyor ve taramayi yaptirabiliyorsunuz. Lisans suresi bir yil zaten orda da yaziyor. Parayla alma gibi bir dusunceniz varsa Kaspersky internet security der tek gecerim.Ama parayla almayacaksaniz Bunu kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Aklınızda hiç şüphe kalmamasını istiyorsanız comodo firewall yerine comodo internet security kullanın. Tam anlamıyla güvenlik sağlayan ve şu ana kadar gözlemlerime göre kırılmayan tek AV yazılımıdır. Avast, avira, kaspersky, bitdefender, norton, avg hepsini düzenli olarak deniyorum ve sonuç hepsinin patch, crack, trial reset, key türü ilaçları ortada dolaşıyor. Avast kullanıyorum demişsiniz, bende bu gece denemeye karar vermiştim buyrun sonucu aşağıda paylaşayım. Tek bir DLL dosyasını değiştirdim ve tam sürüme geçti. Eee nerde güvenlik, nerde milyonlarca kullanıcı tercihi, dünyanın 1 numarası :) Tek bir DLL dosyası ile havasını almışlar yine avast'ın. Üstelik 3 senedir böyle durum. 2 kez iletişime geçtim, teşekkür edip düzelttiler ama adamlarda dll dosyasını düzeltti ve yine kırılmaya devam etti. Herneyse umarım anlatabilmişimdir. Comodo IS iyi bir tercih. Linkleri mesaja ekliyorum.

32bit:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/3000/standalone/cispremium_installer_x86.exe
    64bit:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/3000/standalone/cispremium_installer_x64.exe

Buda tam sürüm avastım, Everything is good muş :) bak sen şuna.

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Bu comodo ucretsiz mi simdi?

• cevabınız için teşekkürler. parayla olsa bile alırım bir antivirüs ama farklı kullanıcılar tarafından keyin kullanılması zararlımı acaba? güvenlik açısından. zaten birçok konuda bilgiyi bir önceki mesajımda paylaştım. cevabınız için teşekkür ederim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

cevabınız için teşekkürler. parayla olsa bile alırım bir antivirüs ama farklı kullanıcılar tarafından keyin kullanılması zararlımı acaba? güvenlik açısından. zaten birçok konuda bilgiyi bir önceki mesajımda paylaştım. cevabınız için teşekkür ederim tekrar.

bir sikinti olacagini dusunmuyorum avg tarafindan yapilan bi kampanya olsa gerek. En olmadi lisans avg tarafindan patlatilir. Sizde siler baska bir virus programi kurarsiniz.

• Daha önceden 2014'ü etkinleştirmişim sanırım serial key ile beleşe. şimdi sizin dediğiniz gibi işlemleri yaptım 2015'i kurdum ve sizin dediğiniz serial key ile etkinleştirdim fakat deneme sürümünüzün süresi 4 gün diye yazı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ota Benga -- 15 Eylül 2014; 14:26:32 >
  • Windows 8.1 kullanan arkadaşlar yeni piyasadaki harici anti virüslere hiç bulaşmasınlar. Onun yerine Malwarebytes indirip yolunuza devam edin.
  • Orijinalden alıntı: SiluetAntares

Daha önceden 2014'ü etkinleştirmişim sanırım serial key ile beleşe. şimdi sizin dediğiniz gibi işlemleri yaptım 2015'i kurdum ve sizin dediğiniz serial key ile etkinleştirdim fakat deneme sürümünüzün süresi 4 gün diye yazı var
    Aynen bende de aynı sorun var.20 gün yazıyor.
  • Eline sağlık
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]
  • Peki sağol
  • akifs44 kullanıcısına yanıt
    Evet, tamamen ücretsiz. Eğer winrar kurulu ise dosyaya sağ tuş klasöre çıkart deyin ve çıkan klasörlerin birinde 50-60MB arası bir kurulum dosyası var cis... şeklinde sadece onu kurun diğer çıkan dosyalar ek yazılım reklam yazılım vs olduğu için sadece programı bu şekilde kurabiliyorsunuz.
  • Key sıkıntı çıkaran arkadaşlar kurulumu tamamen kaldırın ve verdiğim keyler ile yine kurulum aşamasında girerek kurulum yapın.

8MEH-RF22Z-ANGGS-QDWMR-2VRAJ-BEMBR-ACED

8MEH-RK82S-PWO92-C33BA-Q3DXE-GEMBR-ACED

8MEH-R6633-YP39H-YCNSR-HF4CU-EEMBR-ACED

8MEH-R6FE9-FWO64-T84MR-OO26S-7EMBR-ACED

8MEH-R3VBQ-DC433-3FPOA-YCV6V-NEMBR-ACED
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.