Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVG Free Edition 2014 kullanıyorum o verdiğiniz kaldırmaları kullanmam gerekli mi yoksa kendi program ekle kadırdan silsem yeterli mi?
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    Silmene bile gerek yok direk ayarlardan keyi yaz yukseltiyor surumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanın bu koruma programlarının çok ufak tefek şeyler dışında bi faydası yok, dediğim faydayı ücretsiz olanlar da sağlayabilir.

bence bu tarz programlara lisans ücreti ödemeyin.
  • bende avg 2014 vardı hatta konusunu açmıştım 1 yıl ücretsiz diye benim paylaştığım serialle aynıymış. 2015de de yarıyor olması güzel.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Yapılan işe göre değişir. Bu programlara faydasız derseniz çok büyük bir hataya düşersiniz, online alışveriş yapan birisi mutlaka internet security programı kullanmalıdır. Aksi takdirde hackerların işini kolaylaştırmış olursunuz. Bu şekilde dolandırıcılık kaçınılmaz olur.
  • dediklerinizi yapıyorum ama bitiş tarihi Nisan 2015 olarak kalıyor ???
  • açıkçası sürekli internetten alışveriş yaparım ama herhangi bir güvenlik yazılımı kullanmıyorum. bu tabi ki bilgisayar kullanım senaryolarıyla da alakalı, benim bilgisayarımı benden başkası kullanmıyor ben de biraz bu sektörün içinde olduğum için nasıl dikkat edeceğimi biliyorum, yoksa tabi ki kendini güvende hissetmek isteyenler kullanabilirler güvenlik yazılımlarını benim söylediğim şey para vermeyi gerekli görmüyorum. ücretsiz olanlar da pek tabi bahsettiğiniz seviyede güvenliği sağlayabilirler

yoksa bu yazılımların hepsinin en güncel sürümlerinin nasıl teker teker aşıldığına bizzat şahit oldum zaten.

yine de herkesin kendi tercihidir
  • Abuk-subuk spyware misali yazılımlarla milletin tarayıcısına çöreklenen firma değil mi bu? Eğer oysa üstüne para verseler uğraşmam.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Toolbardan bahsediyorsunuz sanırım. Biçok yazılımla birlikte gelir fakat kullanıcı kurup kurmamakta özgürdür. Sürekli next (ileri) tuşuna abanan insanlar için default olarak seçili gelir bir tür hile aslında :)

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiğini iyi bilen kullanicilar için av yazilimlarina gerek yok tabiki. Bende kampanya zamani deneme amaçli sürekli kurar kaldiririm ama işgüzar arkadaşlarimin virüs bahçesi hdd leri usb leri için portable bir av yazilimim herzaman vardir. Günlük kullanim için olmazsa olmaz değil ama tedbirli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 14 Eylül 2014; 21:59:54 >
  • 2014 kullanıyordum 42 gün kalmıştı. linkteki removerdan emove ettim. 2015 indirdim kurdum. hala 42 gün diyor:(
  • WallacE McKarT W kullanıcısına yanıt
    2014 ü de bu key ile aktive etmiş olabilirsiniz. Tavsiyem kurulumu kaldırın ve aramaya regedit yazın ve girin. Regedit de AVG diye arama yapın bulunan verilerin klasörlerini silin. Eski sürümde bu key aktifse onun lisansı geçerli olmuş olabilir.
  • kesinlikle sürekli usb ve harici hdd takan kullanıcılar kullanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

2014 ü de bu key ile aktive etmiş olabilirsiniz. Tavsiyem kurulumu kaldırın ve aramaya regedit yazın ve girin. Regedit de AVG diye arama yapın bulunan verilerin klasörlerini silin. Eski sürümde bu key aktifse onun lisansı geçerli olmuş olabilir.
    Sağolun hocam yarın tekrar deniyeyim.
  • teşekkürler aynı sitede Norton Antivirus 2014 de 1 yıllığına ücretsizmiş
    https://www.howbigdeal.com/h/norton-antivirus-freebie/
  • Bende comodo var bedava yazılım ondan iyimidir genel anlamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Abuk-subuk spyware misali yazılımlarla milletin tarayıcısına çöreklenen firma değil mi bu? Eğer oysa üstüne para verseler uğraşmam.

tabir çok iyi olmuş :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bunu yüklemeyi düşünüyorum ama şüphelerim var. güvenlimidir ve bir açık yok değilmi? ilk defa deneyeceğim. bundan faydalanmak istiyorum. ama bilgisayarımıza girmek için yapılan bir açık olmasın? konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. ama şüphelerim var açıkcası.

şu anda avast free ve comodo firewall(güvenlik duvarı) programlarını kullanıyorum. ama sorun değilse yükleyeceğim sadece anlamak istedim tam olarak. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Değiştirmeyin. Comodo IS daha iyi ve kararlı bir yazılım.
  • arkadaşlar bende şu an 08/2015 tarihine dek lisanslı nod32 var. ama bunun lisansını interetten bulup yapıştırmıştım. şimdi sizce bu mu kalsın yoksa kaldırıp avg mi yüklesem. bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.