Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 'e kadar kampanya yapan siteler de mevcut. Araştırması sizden
  • verilen linkler Türkçe mi acaba ?
  • eski kodla aynı. tam kaldırmıyor bilgisayar. tekrar 7 gün kaldı diyor bu lisanla. komple nasıl kaldırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Önceki sürümleri kullanan arkadaşlara uyarı! Öncelikle buradan yüklü sürümünüze uyumlu kaldırma dosyasını indirin ve çalıştırın kayıtlı registry dosyalarını silecektir.http://www.avg.com/tr-tr/utilities Kurulum dosyalarını verdiğim linklerden yükleyin kurulum sırasında serial kısmı var oradakini silmeniz gerek. Orada yazan deneme sürüm seriali eğer o şekilde kurarsanız kurulum sonrasında kabul etmez. Kurulum sırasında verdiğim seriali otomatik oluşan serialin yerine girin.

sonuç yine aynı..

• yükleyemiyorum böyle bir hata veriyor

Severity: Error
    Error code: 0xC0070643
    Error message: General internal error.
    Additional message: MSI Engine: Failed to install the product.
    @AVGMSI_Error27046
    Driver installation failed (0xE0010057)
    Context: AVG product installation, MSI action failed
  • yukarıda yazdığım hatayı nasıl düzeltebilirim ingilizcem yok yardımcı olabilir misiniz??
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    Windows Installer ve .NET Framework sorununa benziyor. Bunların son sürüm olduğundan emin olun. Eğer öyleyse silip tekrar kurmakta fayda var. Ayrıca kaldırma aracını indirip yönetici olarakta çalıştırın. Önceden yüklü ise o sürümü değil ise 2015 sürümü kaldırıcı kullanın.
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de Bitdefender ile değiştireceğim eve geçer geçmez. Bitdefender gerçekten çok uğraştırıyor bıktım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Windows Installer ve .NET Framework sorununa benziyor. Bunların son sürüm olduğundan emin olun. Eğer öyleyse silip tekrar kurmakta fayda var. Ayrıca kaldırma aracını indirip yönetici olarakta çalıştırın. Önceden yüklü ise o sürümü değil ise 2015 sürümü kaldırıcı kullanın.

.net framework zaten sistemimde yüklüymüş

installerde aynı şekilde.

windows 8.1 yüklü bilgisayarımda kaldırma aracını indirip yönetici olarak çalıştırarak kaldırdım ürünü ama yenisini yükleyemiyorum :( lütfen yardımcı olun
    Teamviewer ile pc nize erişmem mümkün müdür?

Edit: soruma cevap vermediniz bunu hayır olarak algılıyorum, iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 13 Eylül 2014; 22:49:00 >
  • Resmini ekledim abi. Nasıl çözeceğim bu sorunu elimde düzgünce çalışan 2014 sürümünü de yükleyemiyorum artık. Antivirüssüz kaldım yaww
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Teamviewerınız varsa pm den id ve passwordunuzu atın bakayım.
    Yoksa linkten indirin masaüstüne çıkarın ve çalıştırın, id ve passwordu pm den atın.

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerPortable.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 13 Eylül 2014; 23:04:38 >
  • Caner kardeşim yanlış anlama. Yardımcı olmanı takdirle karşıyorum ama bilgisayarımda resmi paylaşılmaması gereken evraklar var. O yüzden güvenlik dolayısıyla bilgisayara ulaşımı paylaşamam. Yapmam gereken şeyleri söylersen çok mutlu olurum abi. Cevabını ve yardımını bekliyorum abi.
    Kontrol sizde zaten ne yaptığımı görüyor olacaksın, istemediğin birşey olursa bağlantıyı kesebilirsin.
    İngilizcem iyi değil dedin biraz araştırma yaptım muhtemel çözümleri uygulayacağım.
    Hala güven problemin varsa hata kodunu nette araştır ve çözümleri denemeye çalış.
  • Yıllardır AVG Free kullanıyorum, bence yeterli. Bu versiyonun ne artıları var free versiyona göre?
  • Share ware on sale sitesinde de ücretsiz veriliyor şu an, 2 gün 7 saat kalmıştı kampanya bitmesine bu mesajın atıldığı zamandan itibaren;

http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 14 Eylül 2014; 2:05:36 >
  • Teşekkürler
  • Ben konusunu açacaktım şimdi ama varmış meğersem. Sharewareonsale.com'da da reklamını yapmışlar. Sanırım genel kampanya.
  • lisanslı windows kullandığımdan beri antivirus kullanmamama rağmen hiç virus problemi yaşamadım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.