Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KONU İÇERİKLERİ TARAFIMCA SİLİNMİŞTİR
    SAĞLICAKLA KALIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 16 Mayıs 2016; 20:04:36 >

• Teşekkürler. Kaynak var mı?

Geçen sene de böyle bir kampanya olmuştu; ama kod girmeden gerçekleşiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    Tek bir lisans anahtarı olduğu için kaynak gereksiz ama paylaşayım. Üstelik kurulum dosyalarını avg nin kendi sitesinden aldım.

Kaynak ->https://www.howbigdeal.com/h/avg-internet-security-2015-1-year-freebie/
  • Key için teşekkürler uzun zamandır notebookta antivirus programı yoktu

• Görmebak kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, güle güle kullanın. Dell inspiron 7537 cihazıma kurdum, açılış biraz gecikti onun dışında aktif kullanımı etkilemiyor.
  • Teşekkürler, virüssüz günler diliyorum paylaşan arkadaşa.
  • Geçen yıl yüklediğim AVG'de bu lisans var yine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler dostum korsan serial ile 2014 kullanıyordum orjinal 2015'e geçelim o zaman.
  • teşekkürler.
  • Eskiyi kaldırıp 2015 yükledim yinede süreyi uzatmadı..
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]
  •  [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Bitdefender kaldırıp bunu yükledim ama lisansı kabul etmiyor. oysa ki ilk defa yüklüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: android3

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Bitdefender kaldırıp bunu yükledim ama lisansı kabul etmiyor. oysa ki ilk defa yüklüyorum

hocam kaynak siteden kendi üyelğinizle alın o zaman farklı bir serial verecektir muhtemelen bu serial 1 pc kullanımlıktır

• Önceki sürümleri kullanan arkadaşlara uyarı! Öncelikle buradan yüklü sürümünüze uyumlu kaldırma dosyasını indirin ve çalıştırın kayıtlı registry dosyalarını silecektir.http://www.avg.com/tr-tr/utilities Kurulum dosyalarını verdiğim linklerden yükleyin kurulum sırasında serial kısmı var oradakini silmeniz gerek. Orada yazan deneme sürüm seriali eğer o şekilde kurarsanız kurulum sonrasında kabul etmez. Kurulum sırasında verdiğim seriali otomatik oluşan serialin yerine girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 13 Eylül 2014; 16:44:25 >
  • 59 tl yi görünce avg ye para vermeye gerek yok dlyecektim. Avg her yıl yapıyor bunu.

• S.A bende denedim olmuyor dediğiniz gibi kurarken verdiği keyi silip sizinkini yazdım süresi dolmus diyor
  • rbilgin kullanıcısına yanıt
    Sorun varmı diye tekrar denedim üstelik türkçe kurdum, fakat çalışıyor. Anlattıklarımı tam olarak yapmanız lazım.
    Az önce 2 bilgisayara kurdum, sorun yok.

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 13 Eylül 2014; 17:19:36 >

• TEşekkürler Kardeşim böyle yardımsever insanlarla güzel bu DH!
  • deneme sürümünü kurmuştum zaten şifreyi deneyeyim direkt dedim kabul etti..teşekkürler
  • Ben teşekkür ederim, paylaşımın çalıştığını bilmek beni sevindirdi. Sorun yaşayanlar anlatımı bikez daha uygulasalar daha iyi olur.
  • sımdı sorunsuzca yukledım bıtdefendar ıle degıstırdım tesekkurler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.