Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın sorunuza cevap verdiğimi sanıyordum ama yanlış anlamışım. Kısaca cevaplayayım.

Online bankacılık işlemleri ve günlük kullanım için AVG yeterli bir koruma sunar. Eğer alışverişlerinizde HTTPS protokolünü kullanan ve en az 128-bit şifreleme içeren siteleri kullanırsanız hiçbir sorun çıkmaz. Bilinen siteler (n11, gg, hb, kliksa, teknosa vb. market siteleri) zaten bu saydığım güvenlik sertifikalarını barındırıyor. Ayrıca tüm bankaların siteleri şifreleme sunmak zorundadır. Sizin için gerekli olan Identity Safe ve Firewall yazılımlarıdır, bunlarda AVG vardır ve düzgün çalışmaktadır. Ücretli bir yazılım almanıza gerek yok. Daha fazla güvenik için tarayıcınızı incognite yani gizli modda açmanızda da fayda var.

Edit: Kullanmıyorsanız adbl@ck kullanmanızı tavsiye ederim. (ad block plus.org)

Kurulum sonrası açılan ekranda tüm ad listleri açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 17 Eylül 2014; 18:18:49 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Bu kısımdan bakarsanız ->http://chart.av-comparatives.org/chart1.php sort by value yapmanızı tavsiye ederim.
    AVIRA son dönemde en üst düzey korumayı sunmakta %100 densede o seviyelerde değildir fakat çok katı bir av olduğunu söyleyebilirim.
    Haliyle internet hızınız düşüyor, tarayıcıda gecikmeler oluyor, boot süreleri vs. uzuyor. Bu seviyede bir koruma abartılı bence, ne yaptığını bilen bir kullanıysanız pc nize virüs bile bulaştırmazsınız. Ben günlük hayatta kullanmıyorum, sürekli yeni sürüm denemeleri yapıyorum, ne tarz iyileştirmeler yapmışlar diye. Buda 1-2 gün test etmeme olanak sağlıyor.

Dediğiniz gibi %100 koruma sağlanamaz. Kullanıcı bunu kendi yapabilir ancak.

• Birader eline sağlık son verdiğin keylerden 3. ile 2018 yılına kadar lisanslandı
  • Araştırma yapmayı seviyorum. 6 aylık eset lisanslı var kurmadım makineye güçlü gelmiyor bana.Birde şunu sormak isterim .Panda antivürüs de yukarılarda olmayı başarıyor ancak kullanıcılar pek sıcak bakmıyor nedense.kaldıki ara ara 6 aylık kampanyaları mevcut.ben bile hiç denemedim.Çokmu yoruyor makineyi,yoksa yeterlimi değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Panda stabil değil, tespit olarak ön sıralarda olması biryere kadar önemli, kullanıcı arayüzü berbat, sistem açılışını çok fazla uzatıyor ve tam tarama süresi oldukça uzun. Kullanışlı olmadığı için tercih edilmiyor. Senelerdir olan bir yazılımı bir türlü sevdiremediler kullanıcılara, biryerlerde sıkıntı var anlayacağın.
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    önerinizi değerlendireceğim. teşekkürler.
  • öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. avg internet security 15i kullanacağım. diğer yandan identy safe dediniz. avg arayüzünden baktım bu identy protection diye geçiyor var dediğiniz gibi. firewall zaten var. ayrıca avgnin internet sitesinden baktım:

Web tarayıcısı
    AVG LinkScanner® teknolojisi şunlarla uyumludur:

Microsoft Internet Explorer
    Mozilla FirefoX
    Google Chrome

web tarayıcısı olarak opera kullanıyorum. linkscanner özelliği için ya chrome yada mozillayı kullanacağım artık. operada yok çünkü(sanırım). ad block var bende. ama ad block plus yok. vardı önceden ikisinide kullanıyordum. tarayıcıda sorun olmuştu bir ara. ad block plusu kaldırdım. dediğiniz adlist, ad block seçeneklerinde easylist diye geçiyor sanırım. o da işaretli. gerçi bu ne işe yarıyor? reklamlar yoluyla gelen virüs spamlari engellemek için sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 17 Eylül 2014; 23:59:15 >
  • konu için teşekkürler şimdi indiriyorum avast free kullanıyordum bu daha iyi olur umarım
  • AVG PC TuneUP programını nasıl kaldırabileceğimi biliyor musunuz ????
  • riseof kullanıcısına yanıt
    Kurulumu nasıl yaptınız? AVG IS ile gelen sadece tarama yapıyor. Eğer tarama sonrası kur demezseniz öylece kalıyor. Iobit Uninstaller veya Revo işinizi görebilir onun haricinde program çalışırken dosya yoluna git seçeneği ile kurulu olduğu yerde uninstall varsa kullanın yada eğer ürün kodunu biliyorsanız msiexec /x {ürün kodu} şeklinde çalıştıra yazarsanız kurulum kaldırma işlemi tamamlanacaktır.
  • Bahsettiğim yer burasıydı -> chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/firstRun.html en alttaki 3 seçeneğide ON yapın. Eklentiye sağ tık yapıp seçeneklere girdiğinizde alttaki gibi seçenekleri işaretleyin. AdBl@ck Plus neredeyse tüm reklamları engeller. Buda sahte Flash Player yazılımları, indirme araçları, sahte av yazılımları vs. gibi şeylere tıklamanızı önler ve rahatsız edici sinir bozucu şeylerle karşılaşmak zorunda kalmazsınız. Tüm listelerin seçili olması lazım bu şekilde çok daha güvende olacaksınız. En alttaki seçeneği kaldırın google reklamlarına izin veren bir ayrıcalık sunuyor.

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 18 Eylül 2014; 0:54:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Kurulumu nasıl yaptınız? AVG IS ile gelen sadece tarama yapıyor. Eğer tarama sonrası kur demezseniz öylece kalıyor. Iobit Uninstaller veya Revo işinizi görebilir onun haricinde program çalışırken dosya yoluna git seçeneği ile kurulu olduğu yerde uninstall varsa kullanın yada eğer ürün kodunu biliyorsanız msiexec /x {ürün kodu} şeklinde çalıştıra yazarsanız kurulum kaldırma işlemi tamamlanacaktır.

Arkadaşım çok teşekkür ederim, kurtuldum sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riseof -- 18 Eylül 2014; 1:08:00 >
  • ben opera kullanıyorum. dediğiniz seçenekler ad block seçeneklerinde var bazıları. olanlar seçili zaten. diğer yandan tıklamanızı önler demişsiniz. avg varken onları korur zaten diye düşünüyorum. ama ad block da genede seçili onlar. ayrıca siz chrome kullanıyorsunuz sanırım. ben opera kullanıyorum. son zamanlarda google'ın chrome tarayıcı ve arama motorunu kullanmıyordum. çünkü özel bilgilerin paylaşılacağı gibi şeyler dolaşıyordu etrafta. çok özel olmasada bazı bilgilerin diyelim. o yüzden operaya geçtim. merak ettim açıkcası. bu chrome güvenlimidir sizce?
    forum havasında olduğu için sorayım dedim. ama bir yandanda rahatsız etmiyorum değilmi? yoksa cevap vermeyebilirsiniz. tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 18 Eylül 2014; 2:10:37 >
  • süper
  • Google chrome'un bilgileri tuttugu dogru fakat bunlarin silinmesi mumkunhttps://history.google.com/history/ uzantili bir sitede tutuyor ayrica gmail hesabimizda maillerimizi okuyor ama bu reklam gostermek amacli. Opera kullaniyorum demistiniz altyapisina bakarsaniz Chromium tabanli yani chrome'un open source kaynagi oldugunu anlarsiniz. Simdilerde opera mozilla vs. chromium tabani uzerine kuruluyor. Yani her yerdeler. Tarayıcıya güvenmeme konusu olmasın aklınızda, sitelere güvenmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 18 Eylül 2014; 9:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operaninda chrome tabani kullandigini görmüstüm. en azindan faydalandigini. dediginize göre operada kullansam güvenlik açisindan ayni. diger tarayicilarida kullanabilme olasiligi var.

sormasam olmayacak. sonradan verdiğiniz keylerle 2018e kadar yeniledim. bu lisanslar güvenilirmi? yani korsan kullanmıyoruz değilmi? şu an orjinal olarak kullanabiliriz öyle değilmi? yani güvenlik açısından bir sıkıntı olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 18 Eylül 2014; 16:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Bende teşekkür ederim.
    sonradan verdiğiniz keylerden birini kullanarak 2018e kadar lisans almış olduk. tekrar teşekkürler.
  • söylediğinz nedenlerden dolayı cevap veremediniz cevap için. sizi anlıyorum. ama bu konu benim için önemli. rahatsız etmiyorsam bu mesajıma cevap verebilirmisiniz? önceden attığım mesajımın diğer kısımlarına baktığınızı varsayarak şu bölümü cevaplarsanız çok memnun olurum.

''sormasam olmayacak. sonradan verdiğiniz keylerle 2018e kadar yeniledim. bu lisanslar güvenilirmi? yani korsan kullanmıyoruz değilmi? şu an orjinal olarak kullanabiliriz öyle değilmi? yani güvenlik açısından bir sıkıntı olmasın?''

cevabınız için teşekkür ederim. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

Hocam bu keylerle oldu. Hemde 2018'e kadar. Yanlış hatırlamıyorsam bu keyler 2008de çıkan avg 8 için avg tarafından dağıtılmıştı 10 yıllık. adamlar hala kapatmamışlar:)

bende de çalıştı hocam, 2018'e kadar lisanslı şimdi. Silmek için uğraşacaktım, sağolun
  • Güvenilir, OEM lisans bunlar. Eğer diğer keyde sıkıntı yaşamadıysanız ondan devam edin, son attığım keyleri daha önce aynı kampanya ile etkinleştiren kişiler için ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.