Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet güvenliği fırsatlarımızı takip ediyorum teşekkürler.2014 sürümünde avg virüs kaçırdı, akabinde kaldırdım bitdefender yükledim.o da biliyorsunuz pc yi yoruyor.avg ye kısacası güvenim azaldı. Kaldı ki av test te son sıralarda yer aldı. Şu an 360safe int.sec.kullanmaktayım 2 aydır.sistemi yormuyor, başarılı görüyorum vede ücretsiz.tekrar avg yüklesemmi düşünüyorum bir yıl iyi kampanya.360 sade için fikriniz nedir,testlerde de yukarılarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    360safe iyi bir tercih, bu konuda bilgili gözükmektesiniz o yüzden size şöyle anlatayım. 360safe'in üst sıralarda yer almasının nedeni (altta dünya sıralaması için link var) AVIRA dır. 360safe in AVIRA motoru ve virus depolarını kullandığını biliyorsunuzdur buna ek kendi yerel motoru ve cloud arama motoru var ve bunları iyi bir performansta sunuyor. Ücretsiz koruma için iyi sayılabilir ama kesinlikle bir Internet Security veya Total Security yazılımı değil. Firewall içermiyor, browser koruması içermiyor. Online bankacılık işlemleri açısından tehlike devam ediyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Link :http://chart.av-comparatives.org/chart1.php

• Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler.Yeni win 8.1 pro kurmuştum antivirüs arıyordum.Hem msaüstüne hem notebooka kurdum
  • teşekkürler kurdum ama merak ettiğim birşey var, gerçekten iyi bir antivirüs mü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

Resmini ekledim abi. Nasıl çözeceğim bu sorunu elimde düzgünce çalışan 2014 sürümünü de yükleyemiyorum artık. Antivirüssüz kaldım yaww
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Eldeki proğramımdan da oldum. Bilgisayar işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?? AVG 2014 ü kendi programıyla kaldırdım 2015 yüklerken resimdeki hatayı veriyor nasıl çözebilirim arkadaşlar :((

• Hocam bu keylerle oldu. Hemde 2018'e kadar. Yanlış hatırlamıyorsam bu keyler 2008de çıkan avg 8 için avg tarafından dağıtılmıştı 10 yıllık. adamlar hala kapatmamışlar:)
  • WallacE McKarT W kullanıcısına yanıt
    Çaktırmayın hocam, bunlar OEM lisanslar. 1000-10000-100000 pc yi etkinleştirenlerden. Sorunsuz kullanabiliyorsanız, ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 16 Eylül 2014; 1:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

arkadaşlar uğraştım çözdüm. umarım sizinde işinize yarar.Windows Installer Cleanup Utility adlı program çalıştıryorsun. araştırdım ve bu siteden şimdi çalıştır derseniz kayıt defteri gibi hataları düzelityor ama dikkatli olun riskleri olabilir. ben pek bakmadım risklerine. sonuçta windows installer hatasını düzelttim bu avg programını yüklerken. umarım işinize yarar.

yukarıdaki bu mesajımda bir programdan bahsetmiştim. o da şu:

http://support.microsoft.com/kb/290301/tr adresindeki Windows Installer Cleanup Utility programını çalıştırdım. windows installer ile ilgili sorunu halletti. belki sizin sorununuzuda halleder. ama resimdeki son paylaştığınız resim farklı bir hata olabilir. umarım sorununuz hallolur.

• bana cevap vermediniz yada cevap veremediniz. ama olsun genede teşekkürler şu an avgyi kullanıyorum umarım güvenlik sorunu olmaz. tekrar çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 16 Eylül 2014; 1:16:21 >
  • Elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Kısıtlı boş zamanım var, bazen erteleyip sonrasında unutabiliyorum. Kusura bakmayın.

• estağfurullah. hiç sorun değil. bir önceki mesajlarımda yazmıştım zaten size. tekrar yazmama gerek yoktur sanırım. ama cevap veremiyorsanız hiç problem değil. sadece güvenlik açısından sorun olmasın demiştim. sayenizde bilgi sahibi olduk ve avgyi kullaniyoruz. çok sağolun çok teşekkür ederim tekrardan. saygılarımı sunarım.
  • şimdi 2018 oldu

silmeden direk yeni lisans bölümüne ekledim oldu :)
  • Eyv sağlasın

• Bu kampanya da güzel fakat Haziran'da Norton 360'ın 60 günlük deneme süresi dolmuştu bende 1 yıl için ücretli uzatmaya karar verdim. 3 bilgisayar için 18 liralık ödeme yaptım. Şu an 3 bilgisayarda da yüklü (dayımın ve kardeşimin bilgisiyarlarinda).

Bu tür kampanyaları mutlaka kaçırmadan kullanın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Temiz bir kurulum olması açısından o şekilde onerdim, lisans sonuçta eklenince çalışır, eger fake degilse :)

• quote:

quote:

arkadaşlar uğraştım çözdüm. umarım sizinde işinize yarar.Windows Installer Cleanup Utility adlı program çalıştıryorsun. araştırdım ve bu siteden şimdi çalıştır derseniz kayıt defteri gibi hataları düzelityor ama dikkatli olun riskleri olabilir. ben pek bakmadım risklerine. sonuçta windows installer hatasını düzelttim bu avg programını yüklerken. umarım işinize yarar.

yukarıdaki bu mesajımda bir programdan bahsetmiştim. o da şu:

http://support.microsoft.com/kb/290301/tr adresindeki Windows Installer Cleanup Utility programını çalıştırdım. windows installer ile ilgili sorunu halletti. belki sizin sorununuzuda halleder. ama resimdeki son paylaştığınız resim farklı bir hata olabilir. umarım sorununuz hallolur.

sonuç değişmedi aynı hata geliyor. eldekinden de olduk bu program yüzünden.

• matematiqci kullanıcısına yanıt
    Eskisini kurun o zaman. Eğer ondada hata alıyorsanız makinenin işletim sistemine zarar vermişsiniz demektir. Visual c++ Windows Installer ve .Net Framework sürümlerinden kaynaklanan bir sorun. Çözüm bulamıyorsanız alternatif deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Eskisini kurun o zaman. Eğer ondada hata alıyorsanız makinenin işletim sistemine zarar vermişsiniz demektir. Visual c++ Windows Installer ve .Net Framework sürümlerinden kaynaklanan bir sorun. Çözüm bulamıyorsanız alternatif deneyin.

Artık eskisini de kuramıyorum aynı hata geliyor. framewor ve installer son sürüm yüklemeye çalıştıgımda da güncel zaten diyor.
  • daha önce mesajları yazmıştım ama söylediğiniz nedenlerden dolayı cevap veremediniz sizi anlıyorum. ama size şöyle kısaca sorsam olurmu peki? çünkü bu konuda bilginiz var gibi görünüyorsunuz ve sizin sayenizde bundan faydalandık. onun için tekrar çok teşekkür ederim. kısaca sorum şu: bu avg internet security 15, alışverişlerde veya internet bankacılığında tam güvenliği sağlarmı ve diğer konularda da aynen sağlarmı güvenliği, siz önerirmisiniz bunu?

cevap verirseniz memnun olurum. cevabınız önemli benim için. eğer koruma sağlar derseniz ücretli bir antivirüs almayabilirim çünkü. çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 17 Eylül 2014; 15:38:50 >
  • quote:

daha önce mesajları yazmıştım ama söylediğiniz nedenlerden dolayı cevap veremediniz sizi anlıyorum. ama size şöyle kısaca sorsam olurmu peki? çünkü bu konuda bilginiz var gibi görünüyorsunuz ve sizin sayenizde bundan faydalandık. onun için tekrar çok teşekkür ederim. kısaca sorum şu: bu avg internet security 15, alışverişlerde veya internet bankacılığında tam güvenliği sağlarmı ve diğer konularda da aynen sağlarmı güvenliği, siz önerirmisiniz bunu?

cevap verirseniz memnun olurum. cevabınız önemli benim için. eğer koruma sağlar derseniz ücretli bir antivirüs almayabilirim çünkü. çok teşekkür ederim.

HİÇBİR internet security bunu %100 sağlayamaz ,ama McAfee en iyi koruyanlardan biri bunu söylemek yanlış olmaz

Ama size bir tavsiye kesinlikle SANAL KART kullanın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.