Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2012 avg vardı bugün günceleme gerekli dedi 2015 sürümüne yükseltin diye bi pencere açıldı tmm dedim sonraki pencerede bu ürünü yükleyerek lisans sözleşmesini kabul etmiş oluyorsunuz diye yazı çıktı eğer kabul edip devam edersem yasalarla ilgili sorun çıkar mı çünkü yüklediğim avg 2012 orijinal değil??
  • acizcool kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde o lisanslarda yasal değil hocam, birebir aynı benim paylaştıklarımla. Sorun teşkil etmiyor ama forum kuralları gereği ben hepsini silmek zorunda kaldım.
  • cobane kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki herkese söylüyorum boşuna pcnizin performansını ayaklar altına almayın. Bırakın AVG eset kaspersky norton vs... Webroot kullanın 6 ay bedava lisans veriyor şu an bi deneyin bidaha vazgeçemezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bu konudaki herkese söylüyorum boşuna pcnizin performansını ayaklar altına almayın. Bırakın AVG eset kaspersky norton vs... Webroot kullanın 6 ay bedava lisans veriyor şu an bi deneyin bidaha vazgeçemezsiniz..

Webroot tan sonra AVG yükledim pc deki yavaşlama fark edilir düzeyde.
  • Ben 64 bit olanı yükledim görev yöneticisinde 32 bit görünüyor sizce normalmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Kurulum dosyalarının yoluna bakabilirsiniz. 64bit kursanız bile çoğu işlemi 32bit olarak gerçekleştirir, bu yüzden ihtiyaç duyuyor.

C:\Program Files içerisinde ve C:\Program Files (x86) içerisinde AVG klasörü bulunmaktadır. İşlem türüne göre kurulum buraya gerçekleşir.

C:\Program Files (x86) -> 32bit
    C:\Program Files -> 64bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Kurulum dosyalarının yoluna bakabilirsiniz. 64bit kursanız bile çoğu işlemi 32bit olarak gerçekleştirir, bu yüzden ihtiyaç duyuyor.

C:\Program Files içerisinde ve C:\Program Files (x86) içerisinde AVG klasörü bulunmaktadır. İşlem türüne göre kurulum buraya gerçekleşir.

C:\Program Files (x86) -> 32bit
    C:\Program Files -> 64bit

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler
  • yeni kampanya var mi acaba benim bir yillik keyimin suresi doluyormus
  • aileia kullanıcısına yanıt
    Dene bakalım geçerli görünüyor. Birde avastı ekledim.Avast aktif 3 gün önce kurdum.

http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

http://sharewareonsale.com/s/avast-internet-security-giveaway-coupon-sale

• @sakkin paylaşım için teşekkürler.

@aileia konuyu hortlattığınız için teşekkürler.
  • 27 günlük lisans verdi daha uzun yok mu acaba
  • Avg zaten ucretsiz degilmiydi? Ne zaman paralı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.