Binbaşı
10 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bir odanın tavanı rutubet yapmış ve hemen üst tarafında 4 tane çanak anten dübel delikleri var.
Bu çelik dübelleri çıkarıp deliği işe yarar bişeyle doldurmak istiyoruz. Sanırım çimento, alçı vs bunların yerine ömürlük bişey vardır tavsiye edeceğiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

(Çatı derken kiremit olmayan dam şeklinde.)
Arkadaşımda ikinci el aldığı 2011 Corolla var. Eski sahibi arka camın ordaki iki hoparlörü değiştirmiş. Şimdikiler de patlak.

Bunların orjinal değerleri nedir acaba. Araçta anfi falan yok standart donanım var.

Arkadaş sipariş verecek ama bu konuda watt, ohm ve marka tavsiye ederseniz sevinirm.

Teşekkürler
Bizde Oki mb451 yazıcıdan var, bir kaç dolumdan sonra sorun yoktu ama son dolumdan sonra baya açık yazdırmaya başladı, tonerciye tozu mu değiştirdin dedim tam net cevap vermedi. Ben cihazda atık toner vs. hepsini temizledim ama sorun aynı.
Ayarlarda da herşeyi denedim olmadı. Sorun toner mi acaba
Yeni bilgisayar topladım.
I7 6500 İşlemci, 16 GB ram ve Silverstane 650w Gold PSU var. Anakar ise MSI Z170A GAMING PRO.
Bu sisteme DX12 olsa iyi olur bir ekran kartı tavsiye edermisiniz.

AMD 290 ve 380 arasında kaldım doğrusu.
Sessizlik benim için çok önemli diyebilirim.
800 ile 900TL arası bütçe var.

Teşekkürler
Çalıştığım büroya süt kaynatmak için kettle arıyoruz. İçine 3-4 bardaklık süt koyacağız, kaynatıp atacak ve ısıtmaya devam etmese de önemli değil. Yeter ki süt kaynadıktan sonra ısıtıcının rezistansı atsın istiyorum.

Bu iş için biraz araştırma yaptım ben bulamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.
Dün dikkat ettim de kasada resimde görüşlen yerlerde, üst ve altta çatlama var. Ekranın çatlamasını falan anladık da kasa nasıl çatlar?
Halbuki düzgün ve dikkatli kullanırım. Çoluk çocuğa da vermem. Hiç bir tarafında darbe çizik falan yok.
Cihazın kaskosu da var ama bunu yapmazlar. Zaten onlar müdahale ettimi bu sefer diğer 2 yıllık garantisi iptal oluyor.

Cihaz paralel ithalat garantili, resmi bir dilekçe yazıp göndereceğim, değişmese tüketici hakem heyetine gideyim diye düşünüyorum?

Kullanıcı hatası derler de sadece o kısımlar çatlak. İçte bir şey yok.

Selam, maceraya atılayım diyerek yepyeni LG Sirius aldım(24.000). Çok çok iyi bir fiyata aldım 3644TL 9 ay taksit.
En başta LG 'den teyit ettim montajda bakır boru konusunu ama servis illa alüminyum kullanacağız dediler. Ben de Müşteri Hizmetleriyle görüştürdüm ve LG ses kaydında da var Bakır kullanacaksın diyor Servis ise "bunlar bişey bilmiyor ben paramı nerden alacağım" diyerek takmadan toparlanarak geri döndüler. Anlaşılan servis kalitesi iğrenç ötesi.

LG ile tekrar görüştüm, defalarca servis personelini aradıklarını ama ulaşılmadığını söylediler. Çok iyi bir fiyata almasam hemen iade ederdim. Acilen ulaşıp bana döneceklermiş.

Az önce ise Müşteri Temsilcisi bu sefer de 180 derece dönerek bakır boru paralı dediler. Bu nasıl büyük firma. Bu nasıl servis. Neredeyse bir haftadır gelmelerini bekliyorum.
Bence LG klima alacaklar bir kaez daha düşünmeli.

Youtube mutlaka dinleyin:
https://www.youtube.com/watch?v=3eOh37ImMUI

Sapphire 2 GB HD6950 ekran karım vardı. Bizim 2 yaşındaki kereta kasanın üzerine süt dökmüş. Kasanın üstü hava alsın diye ızgara şeklinde yapmışlar. Anakartı ve ekran kartını etkili deterjanla baya bir güzel yıkadım ve 1 gün boyunca kuruttum. Tinerle de sildim. Anakart çalıştı ama ekran kartı çalışmadı.

1-2 saattir internette ekran kartı araştırıyorum ve kafam karıştığından konu açmak zorunda kaldım.

Eski kartımı da oyun oynarım diye almıştım ama bir türlü zaman bulup oynayamadım. Bu alacağım ekran kartı ile de oyun oynayacak zaman bulamayacaksam da oyun yüklediğimde benim canımı fazla sıksın istemiyorum.

Bilgisayarım
i7 2600 3500mhz Cpu,
MSI P67A-GD65 Anakart,
2 x 4096 Mb Geil 1750 Mhz Dual DDR3,
Sandisk x110 SSD 256GB
Silverstone 800w Gold Plus PSU,

Maximum 500TL olabilir. R7 250 diyordum ama onu almışken 30TL koy şunu al, 30TL koymuşken 50TL daha koy bunu al vs. derken fiyat 700-800TL'lere çıkıyor.

Benim için sessiz ve serin olması da çok çok önemli. Dx12 desteği de olsun diyorum ama o bile 3 versiyon çıkıyormuş(Tier 1 - 2 -3). Olmasa da olur.

Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Arkadaşlar kardeşimin eşi televizyona su dökmüşmüş. Aynı başka bir televizyonla tüm parçalarını denedik sorun en son Panelde çıktı.
Panel kodu LC420EUF (sd)(f2).

Bu paneli temin edebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? Panel yüzünden çöpe gidecek.

TV Modeli de 42LW5590.

Arıza resimleri şöyle: Pnel neden böyle bir görüntü verir?
TEŞEKKÜRLER

İşyerimizdeki modem HUAWEI HG655d. Aylık Adil Kullanım Kotası olarak 200Gb kotamız var. Yaklaşık 20-25 tane de internet bilgisayarımız var(ucuz switchlerle ordan oraya ordan oraya gitmiş). Günde 20GB internet kullanılıyor ve ayın 15'i olmadan kotamız dolarak hızımız yerlerde sürünmeye başlıyor. Bütün bilgisayarlara baktım ancak tespit edemedim. Bu arada modem üzerinden bir çok download sitesi, Youtube, Dizi sitesi, online film sitesi gibi sitelere de bloke koydum ama yine 20gb olayı devam ediyor. Akşam kalan arkadaşlar sanırım Laptop vs. getiriyor. Yada biri Torrent programı kullanıyor. Torrente bloke koyamıyorum.

Her bir bilgisayara hız sınırlayacak kullandığı veriyi söyleyecek veya torrent gibi programlara bloke koyacak bir yöntem araştırdıysam da bulamadım. Bazı modemlerde bu özellik varmış ama tam model bulamadım. (Bandwich Controller)

Tavsiyeniz var mı arkaaşlar.
Hakkında
Forum İmzası:
Silikon Vadisi, California, The US
Forum İkinci El İmzası:
Alışveriş Yaptığım Güvenilir Arkadaşlar : @4JustPwnIt, @askan22, @Kef14, @FATALIST,
Sorunlu : @zoece(Anakart) ,
Referans İçin : TIKLAYINIZ
Hakkımda:
54BC8AA7368D4E85BB9C82677362D45C.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
KENDİ TOPLADIĞIM PC
Bilgisayar
TV ve SES SİSTEMİM
Bilgisayar
FOTOĞRAF MAKİNEM
Otomobil
ARABAM
Mobil cihaz
N79
Operatör
Türk Telekom
ISS
Biri
Oyun Platformu
YOK
Takım
Fenerbahçe
World of Warcraft
SEVMEM...
Steam
YOK
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.028
İkinci El Bölümü Mesajları: 134
Konularının görüntülenme sayısı: 86.177 (Bu ay: 1.784)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.