Şimdi Ara

# DH Marka ANKET # Ekran Kartı Markaları # Sorun Yüzdesi # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
11.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Sonuçlar karşısındaki yorum budur nvidia al rahat rahat yaşa otur oyununu oyna.

Dediğin gibi nvidia kullananların hata alma oranı daha düşük olmuş,ancak işin ilginç yanı Ati da en sorunlu ve en sorunsuz olarak seçilen tek marka da Sapphire gerçekten ilginç
  • HIS ICEQ 4 HD3870 sorunsuz
    HIS ICEQ 4 HD3870 ram ve gpu hızı 12 mhz düşürünce çalışıyordu, değiştirildi.
    HIS Excalibur x800 ati tag hatası veriyordu bazen
    Nvidia FX5900 XT sorunsuzdu ama yetersiz dx9 olayı yüzünden ona ceza verdim ve anahtarlık oldu kerata
    Nvidia Geforge 3 Ti200 sorunsuzdu.
  • ati 2600 mobility ekran kart(toshiba a200-23u ekran kartı)ı:sorunsuz,şehir dışına çıktığımda yanıma alıyorum kaldırmadığı oyun yok ama düşük ayarlarda
    Ati sapphire 5970:sorunsuz
    ati sapphire vapor-x 5870:sorunsuz
  • leadtek gtx 285 sorunlu, fan hızını arttırmıyor kart asırı ısındıktan sonra pc kapanıyor. (ama msı afterburner ile sorunsuz)
  • sapphire x550 sorunsuz
    msi 6800gs sorunsuz
    powercolor x1650,x195pro sorunsuz
    zotac 8800gt sorunsuz
  • Konu yukarı.
  • TNT2 - sorunsuz
    PALIT GeForce 4 mx440 - sorunsuz
    FLY FX5200 - sorunsuz
    SAPPHIRE 9200 - Isı yüzünden PC resetleme
    SAPPHIRE 9250 - Isı yüzünden PC resetleme
    HIS 9600XT - sorunsuz
    PNY 6600GT - sorunsuz
    HIS 2600XT - driver hatası VPU recovery.
    XFX 7600GT - Isı yüzünden PC resetleme
    MSI NX8800GTX - sorunsuz
    Zotac 9600GT - sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 6 Mart 2010; 19:55:44 >
  • Markasını hatırlayamadığım FX5500 - Sorunsuz
    Palit 9600GT - Sorunsuz
    Powercolor HD4770 - Sorunsuz
  • gtx 275 sorunlu 1 aydır serviste.Sorunu isehttp://forum.donanimhaber.com/m_36946435/tm.htm

tek sorunsuz kullanıdığım kart fx5200 dür
  • Yeni sonuçlar 2. mesaja eklendi.
  • LEADTEK FX5700 (Sorunsuz) Full katı kapasitör'lüydü malzeme kalitesi çok iyiydi. Güzel kart'tı ama FX'lerdeki dx9 rezilliği malum işte.

SAPPHİRE 1600 Pro AGP (Yandı)

MSI NX8800GTS 320MB.(Sorunsuz) Grafik bellek yönetim sorunu haricinde.

MSI ATI RX3870 OC Edition (Sorunsuz)

HIS ATI IceQ 4 4850 Turbo (Sorunsuz)

ASUS ATI HD 3650 (Sorunsuz) Şu anda kullandığım.

Edit.
    Şahsi fikrim,LEADTEK ve MSI ekran kartları konusunda gerçekten çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Mart 2010; 17:47:15 >
  • Ati 9250 Se : Sorunsuz (Saphire)
    Ati X1650 Pro : Sorunsuz (Saphire)
    Ati Hd 5850 : Sorunsuz (Gigabyte)
  • Leadtek 5200
    Sapphire 1950gt
    Powercolor 4890

Hepsi sorunsuz
  • Hocam HD5770 sahibiyim gri üzerine mavi çizgili ekran hatası alıyorum bu normalmidir ?
  • Leadtec - çok kullandım, hala kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, onca o/c denememde tık demedi.

eVGA - hayatta güvenmeyeceğim marka, en son alevler çıkararak kartım yandı (gtx260) ve kasamda 2 kabloyuda beraberinde götürdü.
  • Psu geldi ve Pcs4730'u kullanıyorum.(Sorunsuz)
  • sapphire x1900 gt kullanmaktayım 13 şubat 2007 den beri , hiç bir sorunu yok , yalnız şu sıralar aşırı ısınıyor , gerçi yeni pcme kavuşacagım yakında ama olsun :)

ondan önce gainward geforce 2 mx200 kullandım , pek bir sorunu yoktu onunda .
  • Nvidia da sorun yaşayanların bunu yazmamak gibi düşüncelerinin olduguna inanmıyorum.
    Aramızda Nvidia çalısanı yok. Konuya gelen katılım oldukça düşük oldugu için anketin geçerliligi konusunda şüphelenmekte haklısın ama bu söylediklerin seninde Nvidia ya garezin oldugunu gösteriyor . Nvidia da da problem çıksın hep bizde çıkmasın mantıgı , yanlışmıyım
  • Konunun neden az ilgi gördügünü bilemem. Dün yardım ettiklerimin bugun benimle polemiğe girmeye çalışması ile aynı sebepten olabilir.
    Bilgi al , yardım etmeye ugraşma mantıgıda.

Ama Nvidia kartlarındaki sorunların konuda az yer alması ile fanboylugun alakası yok. Leadtek , XfX , Evga gibi firmalarda bile çok büyük sorunlar yaşanmış.
    Dedigin gibi olsaydı eger onlarda yazılmazdı. 2-3 tane benimde dikkatimden kaçmadı sadece Nvidia değil ATi dede aynısı var Kartın Problemine yönelik konu açılmış ama buraya eklenmemiş , oda problemi yaşayan kişiyin buraya mesaj atıp atmaması ile ilgili.

Eger dikkat ettiysen çok aşırı olmadıktan ve uygulamalara etki etmedikten sonra ısınmayı sorun kabul etmiyorum.Her iki markanın standart sogutmalı modellerinde ısınma sorunları mevcuttu.
  • Aklı başında kimse zaten kullandığı kart ATI de olsa Nvidia da olsa sorununu gizlemeye çalışmaz. Yok eğer birinden birinin sorununu gizlemeye çalışıyorsa o kişinin akli dengesinden şüphe etmek lazım.

Bende başlarda yazdım hangi kartlarla sorun yaşadığımı ve kullandığımı. E ati de var nvidia da kullanmışım ama çoğunlukla ati ile sorun yaşamışım, yazmayayım mı? Ya da nvidia ile çok az sorun yaşamışım ve hatta sorun bile denemez belki. Ama ille de sorun yaşadım mı diye yazayım?

Tüm bunlara rağmen yine de HD5770 almışım an itibariyle. Yani fanatik te değilim. En az nvidia kadar da ati kart kullanmışım. Tarafsız olmak ve iki firmanın da bizim olmadığının bilincinde olarak yorum yapmak lazım.

Her zaman f/p ürünleri alırım. ATİ miymi, nvidia mıymış diye bakmam. ATI nin, Nvidianın prestijini, kar etmesini değil Cüzdanı mı düşünürüm. Keşke hepimiz böyle yapabilsek, eminim çok daha güzel bir forum ortamı oluşacak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.