Şimdi Ara

# DH Marka ANKET # Ekran Kartı Markaları # Sorun Yüzdesi # (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
11.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim konuyu açma amacımda buydu zaten.
    2 firmanında özellikle sorun çıkaran,değişim gören Markaları-Ürünleir çıksın ortaya.
    Kart alacaklara iyi bir rehber olur diye düşünmüştüm ama forumdakiler paylaşımcısızlık yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    ATI'nin dikey çizgi problemi ayrlar sonra hala konuşulmakta ama yanan nVidia ekran kartları konuları bana biraz örtbaz edilmeye çalışılıyor gibi geliyor.

HD5850-70 renkli ekran yada çizgilenme gibi yazılan bir cüml göster buraya ?
    Yok. Yanan Nvidia karttan fazla Ciddi sorunlu HD5800 serisi var ama onlarda yazılmadı buraya.
    Demekki olay Nvidia da değil sadece,sorunlu kart sahipleri konu açmayı tercih ediyor,buraya yazmayı değil.
  • Hayır.

Anlatmak istedigim o zaten. Sadece Nvidia kartlar değil , büyük problem yaşayan iki markanın kartlarıda yer amadı.
    Uzun zamandır bir sürü 5800 kart problem başlıgı açıldı,bir tane buraya yazılmadı.
    Yanan Nvidia kartlarda yazılmadı. Garantiye gidenlerde yazılmadı.

Ana konu açılıyor ama buraya yazmıyorlar.Bunda Nvidia yada Ati diye ayrım yapamayız.Ozaman Tarafsızlıgımız nerede kalır , dimi ama ?

quote:

Dedigin gibi olsaydı eger onlarda yazılmazdı. 2-3 tane benimde dikkatimden kaçmadı sadece Nvidia değil ATi dede aynısı var Kartın Problemine yönelik konu açılmış ama buraya eklenmemiş , oda problemi yaşayan kişiyin buraya mesaj atıp atmaması ile ilgili.

quote:

ATI'nin dikey çizgi problemi ayrlar sonra hala konuşulmakta ama yanan nVidia ekran kartları konuları bana biraz örtbaz edilmeye çalışılıyor gibi geliyor.
    Yani yok böyle birşey.

• quote:

hatta konunun biri silindi bile nedense...şimdi bunlar gerçekten göze batacak kadar tuhaf olaylar değil mi sizce de?

Ben örtbaz edilmeye çalışıldığını sanmıyorum 196.75 driver'ını 4 farklı karta kurdum haberi görene kadarda kullandım 9600GT hariç hiç birinde birşey olmadı.
    9600GT de olanda yanma değil sadece kasadan ağır bi yanık kokusu gelmeye başladı pcyi hemen kapatıp açtım ve driver'ı kaldırdım kart sorunsuz çalışıyor hala zaten bu driver'dan dolayı yanan kart sayısının fazla olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 17 Mart 2010; 11:25:04 >
  • Sapphire 2600 pro agp, son derece memnundum, pci ex sevdasına kapılıp verdim :(

Palit 9600gt şuan isteklerime cevap veriyor, ama onun yüzünden yeni psu almak zorunda kalmıştım :/
  • ati his 9200xt sorunsuz
    ati his 9600xt sorunsuz
    nvidia xfx 7800gs oclu model olmasına rağmen normal hızlarda gelmişti ve oclu hızına çıkamıyordu kart
    nvidia evga 8800gts 320 oced version genellikle sürücü problemleri kartı tanıyamıyordu bazen satarkende başka bilgisayarda yapmıştı aynı şeyi az kalsın elimde kalıyordu
    nvidia evga 8800 ultra superclocked tam bir bela çok ısınıyor oyunda donuyor (idle sıcaklık 70 dereceye geliyor oclu hızlarda indirmek zorunda kalıyorum) ısındığı için fan sesi yüzde 100 e ulaşıyor çoğu oyunda kısacası şu ana kadar kullandığım en rahatsız edici kart
  • bu arada vpu recovery bir hata değil hatadan kurtarma konsolu hata başka bir şeyden kaynaklanıyor
  • quote:

@skid_row
    olay kaç kart yandı değil. her kartta olmadığını biliyoruz bu olayın, söz konusu olan yanan kartlar.
    olay bu forumda kartı yanan arkadaşın konusunun silinmesi.
    zaten senin mesajın bir üst mesajında açıklamıştım durumu.

Söylemek istediğiniz anladım ancak o kart sanırsam driver yüzünden yanmadı ve konunun silineceği belliydi zaten firmaya yönelik yorumlar oluyordu ve bu yorumların çoğunu silmişlerdi konunun silindiğinede şaşırmadım ancak o konun silinmesinin nvidia ile alakası yok o firmayla ilgili yapılan yorumlarla alakalı bi durum o kart nvidia değilde ATI olsaydı yine durum böyle olurdu.
    Yani demek istediğim o olaydada nvidia'ya karşın özel bi durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 17 Mart 2010; 14:26:27 >

• Ati Sapphire 9550 AGP -Sorunsuz
    Nvidia Leadtek A340 FX5200 (olması gerek :)) -Sorunsuz
    Nvidia 7300-SE- Sorunsuz
    ATİ His HD3650 AGP -Sorunsuz
    ATİ HD2600 PRO PCIx16- Sorunsuz
    Sapphire HD4870-Sorunsuz
    Sapphire HD5770(Dikey Çizgiler Ekran Kararması)-Sorunlu

10 Sürücüleri Çıktıktan sonra problem kalmadı sorun driverla alakalı demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 17 Mart 2010; 14:49:11 >
  • Asus 8800gtx - sorunsuz
    Asus HD3870 - Oyundan atma bilimum hatalar
    Sparkle 8800gt - sorunsuz
    Sapphire HD4870 - Sorunsuzdu fazla yüklenince ramlerini bozdum
    Zotac GTX260 - Sorunsuz

son 5 kartımın tarihçesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 17 Mart 2010; 15:08:10 >
  • Nvidia axle 9800gx2 sonu bozuldu
    Ati gigabyte 5770 şimdilik sağlam ...
  • ASUS ATI x550 512mb (2 sene kullandım, 2 kere fanını değiştirdim. Bi hayır işinde kullanıldı halen sorunsuz çalışmakta)
    GeCube ATI x1550 512mb (8 ay kullandım sorunsuzdu)
    ASUS HD2400 256mb (6 ay kullandım duydum ki son zamanlarda mavi ekrana düşüyormuş, şu an emekli)
    Sapphire HD3870 512mb GDDR4 (2 seneyi geçti, sorunsuz çalışmakta)
    Sapphire X1950GT 512mb GDDR3 (Mazisi 2 seneyi geçti. Şu an kullanıyorum, çok ağır operasyonlar geçirdi. Son durağı benim PC)
  • Msi x2900xt (6 ay kullandım ramleri yandı.)
    Sapphire HD4870 (Sorunsuz)
  • HIS Radeon 8500 LE sorunsuz.
    Sapphire 9600 pro sorunsuz.
    HIS Radeon 9800 pro sorunsuz
    Powercolor x800 sorunsuz. ( hala arkadaşımın makinesinde kullanılmakta)
    Asus Radeon X800 Pro sorunsuz.
    HIS HD3650 sorunsuz.
    Powercolor HD3870 Crossfire kurulumda bir kartın tamir edilemeyen bir fan sensörü sorunu vardı. her zaman yüksek devirde çalışıyordu. garantiden değiştirildi.
    HIS HD3870 ICEQ3 Turbo (fabrika ayarı gelen yüksek frekansa dayanamayan bir karttı. VPU recover hataları veriyordu. Mavi bilgisayardan alınmıştı. Garantiye gönderildi. Mavi bilgisayar battı. Kartımı geri alamadım.)
    Gecube HD3850 Crossfire kurulumu sorunsuz.
    HIS HD4850 sorunsuz.
    Sapphire HD4870 sorunsuz.
    HIS HD5770 3 adet aldım biri kardeşimde biri arkadaşımda onlar da sorunsuz.
  • Sorunsuz : Sapphire(2 kart), Asus (1 kart ati), Leadtek (3 kart nvidia)

Sorunlu: Palit (7600GS, değiştirildi)

Valla bence en sorunlu marka en ucuz malzeme kullanan karttır. O da Palit zaten

Baba markalar : BFG, eVGA ayrıca ASUS'un bazı serileri ve Sapphire Toxic serisinin çok kaliteli olduğunu tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 3 Nisan 2010; 14:09:48 >
  • gigbyte fx5200 sorunsuz
    saphire 9600gt sorunsuz
    sapphire x1950 gt sorunsuz
    his iceq4 hd4850 sorunsuz
    his icoolerx4 4890 ısınma ve kilitlenme yapıyor oyunlarda, garantiye gönderecek sabrım yok
  • Zotac 9800Gt AMP Edition Sorunsuz..
    ATI HD2600 PRO Sorunsuz..
  • Leadtek GeForce 7800 GTX SLI, sorunsuz

sapphire HD4870x2 sorunsuz

sapphire 2x HD4890 CF sorunsuz

sapphire HD5870 sorunsuz
  • Kullandığım son 6 grafik kartı için:

Leadtek nVidia GeForce 6600 LE (Sorunsuz)
    Gigabyte nVidia GeForce 8500 GT (Sorunsuz)
    Asus ATI Radeon HD 3870 (Sorunsuz)
    Zotac nVidia GeForce 8800 GT AMP! Edition (Aşırı ısınma sorunu)
    HIS ATI Radeon HD 4850 (Sorunsuz)
    Gigabyte ATI Radeon HD 5770 (Sorunsuz)
  • laptopta 7900 gs vardı. bu forumda dahil onlarca yere 130 dereceyi geçtiğinin ss lerini astım. toshibaya gönderdim bişe yok dediler. gçen sene bu vakitlerde yine bir aşırı ısınma dolayısıyla donunca kendisini içinde bulunduğu makineyle birlikte duvara çaldım. şimdi laptopsuz ve huzurluyum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.