Şimdi Ara

GTX 275 AMP Gümledi (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTX 275 AMP ekran kartım bugün itibari ile gümledi önce soruna yazılımsal diye yaklaştım fakat tamamen donanımsal olduğu kanısındayım.Bilgisayarda montaj yaparken tornavida ucunu bi ara ekran kartının üzerine düşürdüm sonrasında bilgisayarı açtığımda ekranda karıncalaşmalar meydana gelmeye başladı bir süre sonra düzelmeye başlıyordu fakat oyuna girdiğimde yada bazen internet explorer i açtığımda , nvidia control paneli açtığımda ekran görüntüyü kesiyor karıncalaştırıyor ve kitliyor sonrasında resetliyor.son sürüm driveri da tekrardan yükledim sonuç aynı şu an anakartın üzerindeki on boarttan size seslenmekteyim.

Ürünün garantisi yok gibi bişey istanbulda bir arkadaşıma aldırmıştım ve faturasını bulamıyorum.En son care yeni bi kart alıcam artık.Bu kartların tamirini yapan bi nokta varmıdır bildiğiniz ?

Siz siz olun montaj yaparken daha dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permanent. -- 9 Ocak 2010; 19:04:43 >

• geçmiş olsun..

gitti güzelim kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

geçmiş olsun..

gitti güzelim kart

Hiç sorma ustam
  • Geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım, bende coğu zaman bileşenlere tırnağım ile yanlislikla darbe veriyorum, kucuk kasalar bu bakımdan cok zahmetli oluyor.

Yazicioglunun en üst katında tamir yapan dükkanlar var ama sağlıklı birşey olabilceğini sanmıyorum, yinede şansını dene.

Seri nosundan eğer garantiyi kim sağlıyor biliyorsan sorgulatabilirsin ve seri no ile garantiye alıyorlar mı sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım, bende coğu zaman bileşenlere tırnağım ile yanlislikla darbe veriyorum, kucuk kasalar bu bakımdan cok zahmetli oluyor.

Yazicioglunun en üst katında tamir yapan dükkanlar var ama sağlıklı birşey olabilceğini sanmıyorum, yinede şansını dene.

Seri nosundan eğer garantiyi kim sağlıyor biliyorsan sorgulatabilirsin ve seri no ile garantiye alıyorlar mı sorabilirsin.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Kasamda Enermax Chackra Big Tower ama iş kasada değil el maharetinde galiba

• Tahminimce kartın üzerinden bir kapasitör falan uçurdunuz, logic işlem yapan bir eleman uçursaydınız kart zaten kesinlikle açılmazdı
    techpowerup gibi bir siteden hi res resim veya kartın aynısını bularak fiziksel olarak komponentlerini karşılaştırıp hasar gören veya uçan parçayı tespit edebilirseniz tamir olasılığı mümkün.Yada referans tasarım ise çizgi elektronik belki yardımcı olabilir.
  • tornavida düştüğünde pc çalışıyor muydu, yoksa sadece prize takılı iken kapalı durumda mıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Arkadaşlar GTX 275 AMP ekran kartım bugün itibari ile gümledi önce soruna yazılımsal diye yaklaştım fakat tamamen donanımsal olduğu kanısındayım.Bilgisayarda montaj yaparken tornavida ucunu bi ara ekran kartının üzerine düşürdüm sonrasında bilgisayarı açtığımda ekranda karıncalaşmalar meydana gelmeye başladı bir süre sonra düzelmeye başlıyordu fakat oyuna girdiğimde yada bazen internet explorer i açtığımda , nvidia control paneli açtığımda ekran görüntüyü kesiyor karıncalaştırıyor ve kitliyor sonrasında resetliyor.son sürüm driveri da tekrardan yükledim sonuç aynı şu an anakartın üzerindeki on boarttan size seslenmekteyim.

Ürünün garantisi yok gibi bişey istanbulda bir arkadaşıma aldırmıştım ve faturasını bulamıyorum.En son care yeni bi kart alıcam artık.Bu kartların tamirini yapan bi nokta varmıdır bildiğiniz ?

Siz siz olun montaj yaparken daha dikkatli olun

Geçmiş olsun
    Montaj yaparken dikkatli olmak lazım.Hatta mümkünse kendinizi de topraklayın

• bende gümledi diyince kapasitör felan patladı sanmıştım,
    bir zamanlar aopen 300w güç kaynağım tam anlamıyla gümlemişti, sabah pc nin açma tuşuna bi bastım güm diye ses geldi komşular koştu silah patladı diye.

neyse geçmiş olsun ma tornavida düşen yeri az çok tahminen biliyorsan ışıklı büyüteç yardımıyla bi baktır yada bak. mutlaka mercimek kondansitor lerden biri zarar görmüştür yada bi direnç.

15 yıldır pc toplarım ilk yıllarda benimde başıma benzer olaylar geldi.
    daha sonra kaliteli malzemeler kullanarak bu iş bi daha başıma gelmedi
    o yüzden pc toplarken yada parça takarken.

ortam aydınlık olmalı.
    tornavidanız sabit ve ucu değişienlerden olmamamlı ve çelik olmalı.ayrıca sapı lastik olmalı
    ucu tam mıknatısılı olmalı, tornavida mıknatıslayan küçük aletler gg de 8-10 tl mutlaka alın.
    bir vidayı sıkarken herkül gibi sıkmayın pamuk prenses gibi hafifce sıkın ne gevşek olsun ne çok sıkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

tornavida düştüğünde pc çalışıyor muydu, yoksa sadece prize takılı iken kapalı durumda mıydı?

Tornavida düştüğümde prize takılıyken kapalıydı bende o sırada egzoz fanı monte ediyordum tam yonganın üzerine elektirikli tornavidanın ucu düştü en fazla 10 cm dir düştüğü yükseklik.
  • ufak bir hasarda hemen gidiyor mu ya . neyse geçmiş olsun. umarım tamir ettirebilirsin. çizgiye filan bir mail at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.