Şimdi Ara

# DH Marka ANKET # Ekran Kartı Markaları # Sorun Yüzdesi # (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
11.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ilk mesaja sürekli bakıyorum, ama sonuçları hala grafik şekline dönüştürmemişsin. Grafik şeklinde yaptığında daha estetik duracağını düşünüyorum.
  • ALI 1mb sorunsuz
    Asus Nvidia 64mb GForce4MX sorunsuz
    HIS ATI 128mb 9600XT sorunsuz
    MSI NVidia 128mb 6600GT sorunsuz
    Leadtek NVidia 250mb 6800GS sorunsuz
    MSI Nvidia 640mb 8800GTS sorunsuz
    HIS ATI 512mb 4850 sorunsuz
  • @ Müşavir , Konu istedigim seviyelere gelmeden Grafik ile zaman kaybetmeyi düşünmüyorum.
    Gördügüm kadarı ile forum ahalisi kullandıgı kartların problemlerini yada sorunsuzlukalrını söylemeyi pek sevmiyor.

Konu eger istedigim seviyelere gelirse grafik ile desteklemek fena fikir değil.
  • Sapphire 1600 Pro Sorunsuz
    Sapphire 1950 GT Sorunsuz
    MSI 3870 VPU Recover hatasından dolayı garantiye gitti.
    Palit GTX 275 Sorunsuz.
    Sapphire HD 5850 Sorunsuz.
  • sapphire X300SE--Hep vpu recovery hatası veriyordu donuyordu...
    Zotac 9600GT AMP! Edition(725/10001750)--2 sene olcak haziranda en ufak bir sorun bile yaşatmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 15 Nisan 2010; 19:31:07 >
  • Şimdi burada anlamadığım şey,kapanmış olan firmaların bile kartları yer almış hocam.En fazla kaç kart yazmalıyız ? Hangi seneler arası kartlar bu gruba dahil ?
    Çünkü 1mb ekran kartına kadar eklemiş millet,hani pek sağlıklı olmaz gibi kanımca
  • İlk konu ve 2. sayfanın üst yorumlarımda mevcut tüm bilgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

yahu yok mu bu konuyu okuyan ve yorum yapan? 24 saatten beri neredeyse sonuçlar hep aynı.
    200 kullanıcı mı var sadece bu forumda?

kişi başına 5 kart filan ekleniyor, 40 kişiden geldi bu sonuçlar.
  • Sapphire 9600xt -> Sorun Yaşamadım

Asus X1650 -> Sorun Yaşamadım

Palit 9600 GT Sonic -> Sorun Yaşamadım

Palit GTX 260 Sonic -> Sorunsuz

Zotac GTX 295 -> Sorunsuz
  • Oda bunu kastediyor zaten , bu tip bir ankete çok daha fazla kişi ve kartın katılması lazımdı ama pek ilgi çekici olmadı sanırım konu.
  • Sapphire Radeon x800xl - Sorun yaşamadım, kart hala çalışıyor.

Gigabyte Geforce 8600 Gts - Sorun yaşamadım, kartı ikinci bilgisayarımda hala kullanıyorum.

Sparkle Geforce 8800 Gts 512mb - Sorun yaşamadım, kartı satıldı.

Connect3d Radeon 4870x2 - Sorun yaşamıyorum, şu an kullandığım karttır.

Şansım bozulmasın ama ekran kartlarından yana hiç sıkıntım olmadı, ama aynı şeyi anakart,psu ve harddisk için söyleyemem, artık onlar da başka konuya
  • Yeni sonuçlar 2. mesaja eklendi .

Konuya devam.
  • /Chris Brown

Sorun yasanan kart markalarında çözüm üretilip üretilmediğini(yada üretmemek için caba gösterdiklerini) belirtilse, hangi markanın servislerinin daha iyi olduğunu gösteren bir istatistikde çıkartılsa fena olmazdı. Tabi katılımın daha fazla olması gerekiyor.
  • 1 - MSI 6600 128 MB------> 275 E ALDIM 40 a satana kadar anam ağladı ama sorunsuz
    2 - sparkle 9800gt --------> 250 ye aldım 1 ay sonra 250 ye sattım aşırı sorunlu idi yemin olsun elektrikli süpürge kadar sesli bi o kadar düşük performanslı idi - sorunlu--
    3 - veeeeee kral kart SAPPHİRE 4830 512 MB kesinikle sorunsuz süper bi kart
  • SPARKLE GeForce FX5200 = Yüksek sıcaklıktan dolayı oyunlarda kilitlenme

GIGABYTE ATI Radeon 9200 = Sorunsuz (Düşük performans "haliyle" )

SAPPHIRE ATI Radeon X1800XL = Yüksek sıcaklıktan dolayı VPU Recovery Hatası

SAPPHIRE ATI Radeon X1950PRO = Sorunsuz (ancak Core ve Memory OC yapılınca yüksek ısıdan dolayı VPU Recovery hatası)

MSI ATI Radeon RX3870 OC Edition = Kesinlikle Sorunsuz

HIS ATI Radeon HD5970 = Kesinlikle Sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Mart 2010; 11:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

/Chris Brown

Sorun yasanan kart markalarında çözüm üretilip üretilmediğini(yada üretmemek için caba gösterdiklerini) belirtilse, hangi markanın servislerinin daha iyi olduğunu gösteren bir istatistikde çıkartılsa fena olmazdı. Tabi katılımın daha fazla olması gerekiyor.

Bazı arkadaşlar sagolsunlar sadece Ati yada Nvidia diye belirtiyorlar , yada sadece sorunlu -garantiye gitti vs. yazıyorlar.
    Sonucun tam olarak ne oldugu tam belli olmuyor bu yüzden , elimden geldigince açıkladım ilk mesajda ama , dedigim gibi daha fazla katılım olması gerekiyor ciddi sonuç çıkarabilmemiz için.
  • Şuan kullanmakta olduğum kartlar
    1. Gigabyte 8800GT 512Mb Turbo Force: Sorunsuz
    2. Asus HD4770 512Mb: Sorunsuz

Daha önce kullandığım kartlar:
    1. Palit HD4670 Super 512mb : Sorunsuz
    2. Asus X1600 Pro: Sorunsuz
    3. Palit 8600GT Super 512mb GDDR3: Sorunsuz
    4. Asus 7200GS 256mb Pasif soğutma: Sorunusuz

Hepsi sorunsuz.
  • Şu an MSI laptop'ta hd2400 kullanıyorum. İki senelik makine; herhangi birsorun yok.

Masaüstü kartlara gelince:

2x Powercolor, 1x Sapphire, 1x Asus hd3870: (satıldı) kullandığım süre içerisinde sorunsuzlardı.
    Gecube hd4850 512mb (referans): bir yıldan fazla kullandım, sorunsuzdu. sök/tak sırasında; sanıyorum statik elektrikten, bozuldu ve garantiden değişti.
    Vtx3d hd4870 512mb: (satıldı) kullandığım süre içerisinde sorunsuzdu.
    Powercolor hd4870 1gb: (satıldı) kullandığım süre içerisinde sorunsuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 4 Mart 2010; 12:26:08 >
  • Şu an evde iki kart var;

PALİT GTX 275 sorunsuz.

PALİT X550 Sorunsuz.
  • Sonuçlar karşısındaki yorum budur nvidia al rahat rahat yaşa otur oyununu oyna.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.