Arkadaşlar benim gibi forumda yeni olan bir çok arkadaş var arada "Popüler Konular" kısmında takılırken "Konu Dışı" yazılmış bir çok mesaja rastlıyorum bazı konular gerçekten çok eğlenceli ve komik oluyor fakat forumdaki ustalar bir çok terim kullanıyor bunların anlamlarını araştırmaktan bıktım açıkçası hepsini tek mesaj altında toplasak böylece benim gibi bu sözcükleri bilmeyen arkadaşlarda faydalanmış olur.Destek bekliyorum arakadaşlar ben bir kaç tane yazayım öğrendiklerimden yanılışsa düzeltin lütfen... 1)Cool Story Bro:İyi Uydurmuşsun, Güzel Salldın gibi anlamlara gelen sözcük... 2)O Rly?:Dalga geçmek için kullnılan bir sözcük.Türkçe'de Oldu Gözlerim Doldu, Görürsem Söylerim, Diyosun anlamlarında kullanılan kelime... 3)Reserved:Ayrılmış, Tutulmuş, Rezerve Edilmiş gibi anlamlara gelen ve forumda takip edilmek istenen mesajın altına yada daha sonra mesajı düzenleyerek asıl anlatılmak istenen şeyi zamanı gelince anlatmak üzere ayırmak için yazılan bir nevi yer ayırmak için kullanılan sözcük... 4)Takip:Aslında Reserved sözcüğünün forumdaki tam Türkçe karşılığı... 5)Panpa:Kanka anlamında kullanılan sözcük... 6)No SS No Güven:Anlatılan bir hikaye yada olayın kanıtlanması için anlatıcıdan istenen resim, fotoğraf, ekran görüntüsü gibi görsel medyalar.Bir nevi Görmeden İnanmam anlamına geliyor... 7)Up:Eğer mesajınız forumda gerilerde kaldıysa mesajı üst sıralara taşımak için kullanabileceğiniz sözcük, boş mesaj atmaktan iyidi mantığıyla hareket edilebilir... Şimdilik benden bu kadar destek bekliyorum ustalar...