Yeni favorim Tabocco Shop'tan 100 TL'ye aldığım B.A.E menşeli mango aromalı Oris

-
-
Iqos şeysi mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ "Sarayın dakikada harcadığı parayla bir ay geçinmeye çalışan emekçi halkımızı selamlıyorum." -
Ben de haftaya Azerbaycan da olacağım.
Oradan Çikolatalı, meyve aromalı ve de mentollü sigaralar dan almak gibi bir planım var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kullandım bana yaramadı. Mide bulantısı, baş dönmesi falan filan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Green Shop’ tan space cake, candy vs. aldım ve 77 $’ tutmuştu.
Tükan sahibine 80 $ nakit (Nakit zorunlu) verdim, baktım bozuk para üstü vermeye hazırlanıyor:
”Bozuk para taşımayı sevmem onun yerine başka birşey versen!?” deyince bana
”O halde para üzeri köy sandığına” deyip bağış kutusunu gösterdi.
”Tamam” deyip tükanı terk ettim…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 15 Nisan 2025; 23:26:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Güzel bi jest
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Anlamadım kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Sayın yöneticim kardeş ülke can Azerbaycan'a ne amaçla gidiyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Cem kardeşim Green shop Tabocco shop gibi bir yer mi ? Ve hangi şehirde ?
BSN -
Cem gardaşım sanırım gurbettesin, hangi ülkedesin ?
BSN -
Seyahat etmek için ✈️
_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE… -
içmeyin öleceksiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Birleşik Devletler' de her yer yerde...
Eyaletler arası uygulamada farklılık var;
Misal Florida ve New York' ta istediğin şekilde üstelik kredi kartı ile alabiliyorken Californiya' da kimlik ibrazı zorunlu ve sadece nakit alınabiliyor,
İçki mağazalarında da kimlik zorunlu ama kredi kartı geçiyor...
_____________________________ -
Para var huzur var gecen haftalarda ankarada gecinemiyorum diyen bir fizik ogretmeni arkadas metronun onune atti. Bende lanet olasi özel sektörde elin herifinin işini yapiyorum 33 bin liraya kamuda yesil pasaport alip her yere ucretsiz gitmek vardi. Azerbeycana gidip gelsem bir haftasonu hesapladim bütün maasi gömmem gerekiyor maasi gomsem burada parkta yatmam lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
Dubaği'ye gittin mi hiç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Demek ki paran var, keşke benim de param ve zamanım olsa
BSN -
İçmeyenler de ölüyor yani hiç fark etmiyor
BSN -
Ben hayatımda iki yere gitmek istiyorum biri ABD diğeri Dubai şehri
BSN -
ama siz daha erken ve can çekişerek ölceniz ben birden tak diye ölcem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- evde arı yuvası var ne yapmalıyım
- ferdi tayfur şarkıları listesi
- telefon klavyede alt satıra geçme tuşu
- en etkili ölüm duası
- ali koç boyu
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- havadan su üreten cihaz
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X