Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yörsan lor'a zam yapmış 3.5 iken 3.70 olmuş

Loru bıraktım ben yiyemiyorum naptıysam, light kaşar takılıyorum şimdilik protein oranı cok iyi ama yağı fazla birazcık

Kipa light kaşarın protein oranı filan çok iyi ama harbiden kayış gibi hocam. Siz ne yiyosunuz. Yörsan light a güzel dediler daha denemedim ama.

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

quote:

Loru bıraktım ben yiyemiyorum naptıysam, light kaşar takılıyorum şimdilik protein oranı cok iyi ama yağı fazla birazcık

Kipa light kaşarın protein oranı filan çok iyi ama harbiden kayış gibi hocam. Siz ne yiyosunuz. Yörsan light a güzel dediler daha denemedim ama.

Sek light kaşar,tadıda fena değil.

100 gramında 30.5 gr protein 14gram yağ var.
    Yatarkende yörsan süzme peynir yiyorum oda çok yağlı ama yapacak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 9 Haziran 2013; 0:08:27 >
  • Arkadaşlar çok moralim bozuk. Dün yeğenimin bebek arabasını 2 kat yukarı çıkarırken belimi incittim, oturup kalkamiyordum, doktora gittim bacaklarımı yukarı doğru gerdi en tepedeyken biraz ağrıdı, fıtık olabilir dedi, kas gevşetici ve ağrı kesici verdi. Şu an hala bir ağrı var ama şiddetli değil günlük islerimi yapabiliyorum ama fıtık olursa diye çok korkuyorum, antrenman yapamıyorum şu an içim içimi yiyor. Lütfen başından bu tür bir olay geçen varsa bana bana fikir versin. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • tamam buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

kaanlar 2.95'ti ah ah nerdesin kaanlar resi üşüyoruz :/

Antalya / kemer de halen kaanlar var bnde keşke tek süt olsa diyorum

Orijinalden alıntı: NoName.

tamam buldum

Amaç?

Bi An pazulari patlayacak sandım

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

tamam buldum

Amaç?

ya bugün arkadaşla muhabbeti açıldı ben acaip gaz yapmış durumdaydım aklıma bu geldi ona sana atacağım dedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Arkadaşlar çok moralim bozuk. Dün yeğenimin bebek arabasını 2 kat yukarı çıkarırken belimi incittim, oturup kalkamiyordum, doktora gittim bacaklarımı yukarı doğru gerdi en tepedeyken biraz ağrıdı, fıtık olabilir dedi, kas gevşetici ve ağrı kesici verdi. Şu an hala bir ağrı var ama şiddetli değil günlük islerimi yapabiliyorum ama fıtık olursa diye çok korkuyorum, antrenman yapamıyorum şu an içim içimi yiyor. Lütfen başından bu tür bir olay geçen varsa bana bana fikir versin. :(

Hemen fıtık diye düşünme, zamanında bir işte çalışırken belimi korumadan kolileri eğilerek kaldırıp durmaktan belimi fena incitmiştim. Öyle ki normal hareket ederken bile feci ağrıyodu. Fıtık olduğuma emindim neredeyse. Doktora da gitmedim ama zamanla geçti. O zamandan bu yana belimi onlarca kez incittim, çok şükür hepsi geçti. Zorlamamaya bak
    Yapma ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

tamam buldum

Amaç?

ya bugün arkadaşla muhabbeti açıldı ben acaip gaz yapmış durumdaydım aklıma bu geldi ona sana atacağım dedim de

1:20 bu ne lan kıza bakarak geyirip duruyo kızda gram ifade değişimi yok oha

Bende böyle çalışırım aslında ama Land Rover ım yok. Yoksa peh

Orijinalden alıntı: CiHKLeT

beyler 5lbs protein tozundan kac olcek cikiyor? 71 tane mi?

üzerinde yazar , ölçek gramajları farklı ise farklı çıkabiliyor

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Bi An pazulari patlayacak sandım

Öküz bildiğin 7-8 hareket biceps giriyor 4 setten
  • Ne ve nasıl besleniyorlarsa üstün üstlük ne kullanıyorlarsa artık kıçtan baştan çıkarmasyon :)

Orijinalden alıntı: Chosen

Arkadaşlar çok moralim bozuk. Dün yeğenimin bebek arabasını 2 kat yukarı çıkarırken belimi incittim, oturup kalkamiyordum, doktora gittim bacaklarımı yukarı doğru gerdi en tepedeyken biraz ağrıdı, fıtık olabilir dedi, kas gevşetici ve ağrı kesici verdi. Şu an hala bir ağrı var ama şiddetli değil günlük islerimi yapabiliyorum ama fıtık olursa diye çok korkuyorum, antrenman yapamıyorum şu an içim içimi yiyor. Lütfen başından bu tür bir olay geçen varsa bana bana fikir versin. :(

Barbell row u yanlış yapmaktan bende bel fıtığı olmuştum. 2012 mayıs da ameliyat oldum. Şimdi 2 aydır body yapıyorum fakat belimi korucak şekilde antreman yapıyorum. Sen önce bi mr çektir doktora göster. o zamana kadar belini hiç zorlama. Yerden bişey alırken dizlerini kır çökerek al. Fazla ayakta kalma, otururken belini yasla, uyurken cenin pozisyonunda dizlerini karnına çekerek uyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: CiHKLeT

beyler 5lbs protein tozundan kac olcek cikiyor? 71 tane mi?

üzerinde yazar , ölçek gramajları farklı ise farklı çıkabiliyor

Uzerinde yazmiyor valla ondan sordum, BSN Syntha-6 kullaniyorum hocam, en kotu ıhtımalle kac servis cikar sence?

Serving Size:1Rounded Scoop(47.2g)
    Servings Per Container:About 48

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Daha fazla yağ yakımı için güzel bir makale buldum ilgilenenler bir göz atsın derim.

http://www.cutandjacked.com/Guide-Carb-Back-Loading

hocam karbonhidrat yüklemeden bahsediyor sanırım tam olarak anlayamadım biraz özet geçermisiniz ?

Antremandan önce hiç karbonhidrat almayın sadece protein ve yararlı yağlar alın, karbonhidratı antremandan sonra alın diyor kısaca. böylelikle antreman sırasında mevcut glikojen depolarındaki enerji arkasından da vücutda depo edilmiş yağlar kullanılmaya başlıyor. antremandan sonra da ister basit ister kompleks karbonhidrat alabilirsiniz diyor. glikojen depoları boş olduğu için bu aldığınız karbonhidratlar yağ olarak depolanmaz diyor.

Bu işleme başlamadan önce 10 gün boyunca 30gr ve altı karbonhidrat almak gerekiyormuş.
    10 gün sonra antremandan önce 0, antremandan sonra kilo başına 2.2gr karbonhidrat alabiliyorsun kaynağı önemli degil.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.