Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (808. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: scat_lift

5 aralıkta konuya omuzdan sakatlandığımı yazmıştım. Bu sebeple bir süre dinlenme kararı aldım taki 1 ay öncesine kadar 5 ay dinlenmeme, doktorlarında 15 güne düzelirsin demesine rağmen ağrılarım var. Ama gene başladım, yapacak bir şey yok

Toparlanma sürecindeyim yavaş yavaş eski halime geliyorum. Heralde bir 15-20 gün daha sürer. İnsan zorunluda olsa bırakıp yeniden başlayınca tüh be belkide şimdi nasıl olmuştum diyor Bu duygu kötü be yaa

Merdivenlerden düştüm ters mekik in yararını gördüm ama sağ omzum aradan 2-3 ay geçmesine rağmen hala ağrır.

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

5 aralıkta konuya omuzdan sakatlandığımı yazmıştım. Bu sebeple bir süre dinlenme kararı aldım taki 1 ay öncesine kadar 5 ay dinlenmeme, doktorlarında 15 güne düzelirsin demesine rağmen ağrılarım var. Ama gene başladım, yapacak bir şey yok

Toparlanma sürecindeyim yavaş yavaş eski halime geliyorum. Heralde bir 15-20 gün daha sürer. İnsan zorunluda olsa bırakıp yeniden başlayınca tüh be belkide şimdi nasıl olmuştum diyor Bu duygu kötü be yaa

Merdivenlerden düştüm ters mekik in yararını gördüm ama sağ omzum aradan 2-3 ay geçmesine rağmen hala ağrır.

Bir zararı olmadıktan sonra sıkıntı yok. Tam olarak iyileşmesi uzun sürüyormuş. Durumun ciddiyetine göre 1-2 sene genel kanı.

Orijinalden alıntı: kelly_1

arkadaşlar lütfen yardım elimde şu ürünler var
    optimum whey antreman sonrası ve öncesi 1 er ölçek
    on creatin zamanlaması naısl olmalı ve miktarı?
    on glutamin zamanlaması nasıl olmalı ve miktarı?
    multipower bcaa zamanlaması ve miktarı nasıl olmalı?
    gaspari aminomax zamnlaması ve miktarı nasıl olmalı?
    lütfen yardım arkadaşlar

arkadaşlar lütfen yardım

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Şuanda iyi aynı alemde. Okul bitiyor yurttan kurtuluyorum 12 haziranda. Evde uygulamak üzere beslenme programı ayarladım kendime. Dahada iyi olacak ramazana kadar 68-70 i görmeyi planlıyorum. Şuan 67 ye kadar çıkıyor tartıda.

ayda en fazla kaç kilo alabiliyorsun? yüzde kaçı kas olarak yüzde kaçı yağ olarak geliyordur?

Valla öyle bi kıstasım olmadı malesef. 58 den 67 ye geldi 6 ayda. Burdaki dezavantajım yurtta kalıyor olmam ve yediklerimin sınırlı olması.
    Dediğim gibi eve gittiğimde düzenli bir beslenme programı uygulamaya koyucam. Yurtta bu kadar gelişim bi başarı bence.

6 ayda 9 kilo çok iyi, bende bu yazın 5 kilo falan alsam göbek atarım kas olarak tabiki yağ değil

Yağ olarak alsan daha rahat göbek atarsın ama :D

@depresif_adam
    Ben de tam tersine "üçüncü kutumu kullanıyorum ve çok memnunum.Beni bu ürüne karşı güven duymamı sağlayan en önemli etken ABBOTT labaratuvarları güvencesiyle üretilmesi ki bu firma dünyada gıda ve tibbi gıda destek ürünü üretiminde 1 numaradır.Fiyatı düşük diye yanılmayın .Zaten olması gereken fiyat bu .Diğerler markaların fiyatları olması gerekenden pahalı.Düşünmeden kullanın memnun kalacaksınız. " gibi iç açıcı yorumlar okudum.

Fiyat olarak optimumdan yüksek bir ürün zaten, indirimde diye almak istedim. Zaten whey wheydir, protein harici bir beklentim yok. Sadece optimumdan kuşku duyduğum için O'nu tekrar düşünmüyorum.

mantıklı

Orijinalden alıntı: ADEBISI

aldigimiz protenin cesitliligi onemli mi? tavukdan iyice midem bulanmaya basladi tavuk yerine gunde 500gr lor yesek nolur? alerji falan yapar mi acaba

tavuk bana bieşy yapmadı ama lor yenmiyor.yağ yok yenmiyor peynir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Eas vanilya aromalı whey geldi, deneme amaçlı 150ml suyla bir ölçek içtim tadı fena değil. Vanilyalı dondurma vs yemişseniz bilirsiniz işte vanilya tadını

Herkeside EAS'çı yaptım Noname'de eas almış stokta kalmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 8 Haziran 2013; 13:18:32 >
  • 99 liralık fırsat paylaşıldığında almayı kafama koymuştum ama para yok diye onu kaçırdık malesef. Yaklaşık 20 lira farkla da olsa alabildim

99 liralık fırsat paylaşıldığında almayı kafama koymuştum ama para yok diye onu kaçırdık malesef. Yaklaşık 20 lira farkla da olsa alabildim

Ben 2 kutu daha alıcam stokta dursun yanında six star kazein çektimmi kaslar bayram etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

99 liralık fırsat paylaşıldığında almayı kafama koymuştum ama para yok diye onu kaçırdık malesef. Yaklaşık 20 lira farkla da olsa alabildim

Ben 2 kutu daha alıcam stokta dursun yanında six star kazein çektimmi kaslar bayram etsin

Yalnız ürünler 11. aya kadar skt li. Ben bi kutu daha alsam anca biter o zamana.

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Yalnız ürünler 11. aya kadar skt li. Ben bi kutu daha alsam anca biter o zamana.

Evet yaklaşık 5 ay var bitirirm diye düşünüyorum bitiremeyecek gibiysemde arkadaşa satarım
  • Kutunun altında SY: 1OCT20013 yazıyor. 1 october 2013 demek istemişler sanrım ama bir tane 0 fazla koymuşlar

@Amorth.
    Bir önceki sayfada dediğim gibi; optimum'un sözde çikolata aromasından bıktığım için vanilya sipariş ettim.

@depresif_adam
    Ben de tam tersine "üçüncü kutumu kullanıyorum ve çok memnunum.Beni bu ürüne karşı güven duymamı sağlayan en önemli etken ABBOTT labaratuvarları güvencesiyle üretilmesi ki bu firma dünyada gıda ve tibbi gıda destek ürünü üretiminde 1 numaradır.Fiyatı düşük diye yanılmayın .Zaten olması gereken fiyat bu .Diğerler markaların fiyatları olması gerekenden pahalı.Düşünmeden kullanın memnun kalacaksınız. " gibi iç açıcı yorumlar okudum.

Fiyat olarak optimumdan yüksek bir ürün zaten, indirimde diye almak istedim. Zaten whey wheydir, protein harici bir beklentim yok. Sadece optimumdan kuşku duyduğum için O'nu tekrar düşünmüyorum.

"Bu ürünlere ile ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum. Yeni üretimlerinde bir ölçek 39 gram ve 26 gram protein, 1.6 gram L-Glutamine (Bildiğimiz glutamine, yani glutamine öncüsü falan değil) ve 7 kompleks gram karbonhidrat var. Protein oranı epey düşük kalmış. Sipariş verip açtıktan sonra fark ettim, ondan iade de edemedim. Sonuçlarını sizlerle paylaşırım ama 100 gramdaki protein oranı ortalama 66%. Optimum Gold Whey'de bu oran 81% civarı. Ayrıca kutu başına servis miktarı da EAS'ta 58 iken, Optimum'da 76. Ölçek başına 1.6 gram L-Glutamine için değer mi? Ona siz karar verin artık... 110 TL'den aldım bu arada... Bilginiz olsun; selametle..."

diye bir yorum var ama
    eger 3 kutu bitirdin isen az cok optimumla karşılaştırma yapabilirsin..

gözle görülür bir etki var mı ?
    Glutamine icin ne düşünüyorsun ?

1.6 glutamine bir işe yaramaz etki için 10-15 gram gerekiyor günde.
  • O 3 kutu bitirdim denen yorumu başkasından alıntı olarak yazdım, karıştı sanırım. Ben ilk kez eas whey aldım. Evet, yeni çıkanların formülü değişti, eski formül olanları da skt bitmeden elden çıkarmak için kampanya yapıyorlar belli ki. Şahsen yeni formülde olanını almam bu ürün bana göre çok daha iyi. Zaten forumlarda da eas'ın ne derdi olup da formülü değiştirip güzelim ürünü tercih listemizden uzaklaştırdığı soruluyor.

Şuan indirimde olan ürünün yani artık üretilmeyenin besin değerleri şu şekilde;

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Eas içinde bulunan bazı yabancı maddeler yüzünden tabiri caizse kara listeye girmiştir bana göre, içerik olarak bazı zararlı maddelerden belli oranların üstünde barındırıyormuş. Şahsen tavsiye etmem kullanmanızı şu an kaynağı bulamıyorum ama bulunca editlerim, bir araştırın derim..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.