Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaslar sizce upp lower da upper icin su nasil

Bench barbell
    Lat pulldown
    İncline dumbell
    One arm bentover row
    Owerhead press
    S bar biceps curl
    Skullcrusher
    Lat raise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vay be çok iyi oldu bunu öğrenmek. Protein açısından etle bir olması çok iyi ucuz ürünlerin, diğer anlamda et gibi hayati bir yiyeceğin böyle pahalı olması çok kötü. Çinko ve magnezyum gibi hayati mineralleri de yemişlerden sağlama yoluna gidiyorum. Etin bunlar açısından üstünlüğü büyük çünkü.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Arkadaşlar eve dumbell set alacağım.Gittigidiyor da baktım uzayspor adlı kullanıcı var o 33 kg dumbell seti gittigidiyor da 74 tlye satıyor fakat uzaysporun kendi sitesinde Kdv Dahil (%18):60,83 TL diyor.Gittigidiyor da komisyon alındığı için mi pahalı yapmışlar? direk uzayspor.com'dan alsam daha mı mantıklı sizce

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Arkadaşlar eve dumbell set alacağım.Gittigidiyor da baktım uzayspor adlı kullanıcı var o 33 kg dumbell seti gittigidiyor da 74 tlye satıyor fakat uzaysporun kendi sitesinde Kdv Dahil (%18):60,83 TL diyor.Gittigidiyor da komisyon alındığı için mi pahalı yapmışlar? direk uzayspor.com'dan alsam daha mı mantıklı sizce

set dışında 1 de ayarlanabilir sehpa alın kendinize, en azından nizami göğüs ve omuz idmanları çıkarabilirsiniz.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • 2 temel push hareketi üstüne (BB Bench + Incline DB) overhead press bence fazla. Bu üç hareketin her idmanda 2'sini uyguluyorum ben.

Üçü birden olmaz diye bir şey yok tabi de omuzları çok zorlamamak gerektiğine inanıyorum.

Triceps için de bir idmanda extension (skullcrusher vb.) yapıyorsam diğer idmanda bir şey pushdown yapıyorum (v-bar, rope vs.)

Çayyolu Sportif Yaşam Kulübü salon. Ankara'da olup da katılmak isteyen olursa buyursun gelsin. İlk 3'e Ödül filan da varmış (ne olduğun bilmiyorum) Tam da benim idman saatimde (19:30).

Gerçi sadece üyeler arasında olabilir diyeceğim ama sanmam. Dışarıdan da millet gelsin, salonun reklamı olsun diye düşünmüşlerdir herhalde.
  • Bugünden itibaren son 15-20 gün ketoya giriyorum ve cutu bitiriyorum. 2 ayın acısını çıkarayım bari bugün şu ana kadar 2000 kcali geçtim sanırım ve akşama çok var minimum 4500 kcal yerim bugün herhalde.

Ödül dedikleri ne acaba, onu bir sormalı. Çokoprens falan veriyorlarsa salla gitsin ama 1 yıllık abonelik falan derlerse iş değişir.
    Salondaki alet çok güzel büyük belki 2-3 bin lira vardır ama benim o kadar verecek param da yok yerim de yok.
    Aynı performansı alır mıyım bilmiyorum ama 200-300 liraya bir alet düşünüyorum belki ikinci el bile alırım.
    Nelerine dikkat etmeliyim, sessiz olması ilk koşulu sonra bozulma durumu da olmamalı.
    İşin içine nabız ölçüm kalori yakım hesabı da girebilir ama aslında rakamsal olarak hiçbir takıntım yok zaten
    nabız ölçer saatim de var ortalama ne kadar yakarım diye tahmin bilgim de var.
    En büyük korkum eve alıp kullanamama yatışa geçme
    Varsa tavsiyesi olan alabilirim, normal bisiklet almıştım ama İstanbul yolları çok riskli bir iki kere tehlike atlattım.

3-5 ay önce yine vardı bi tane, rich duyuru yapıyordu. Onda 2-3bin $ ödül vardı. Eminim yüklenip giden çok olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 9 Şubat 2015; 15:21:01 >

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Yarınki protein kaynaklarımı yazayım sana.

275 gr tavuk göğüs
    100 gr alabalık fileto
    150 gr dana bonfile
    110 gr yumurta beyazı
    75 gr sosis
    1 ölçek whey
    100 gr beyaz peynir
    200 gr içim yoğurt

+ olarak bitkisellerden gelen var yer fıstığı, basmati pirinç, mercimek, patates artık hangisini tercih edersem ama çok büyük kısmı hayvansal olarak geliyor zaten.

sen neyin kafasını yaşıyon birader çok merak ettim

Orijinalden alıntı: Fabrice

Bizim salonda Çarşamba günü Bench Press yarışması varmış. Kendi kilonuzun yarısı en fazla tekrar yapma üzerine. Belli bir zaman da vardır herhalde.

Çayyolu Sportif Yaşam Kulübü salon. Ankara'da olup da katılmak isteyen olursa buyursun gelsin. İlk 3'e Ödül filan da varmış (ne olduğun bilmiyorum) Tam da benim idman saatimde (19:30).

Gerçi sadece üyeler arasında olabilir diyeceğim ama sanmam. Dışarıdan da millet gelsin, salonun reklamı olsun diye düşünmüşlerdir herhalde.

Benim eski salonum nefret ederdim

Orijinalden alıntı: montevo

çalışma istasyonunu sattım gitti.bu heveste buraya kadarmış.salona bakıcam artık.

Salondan fotoğraf paylaşmıştın diye hatırlıyorum bi ara?

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Dun 2 saat uyudum sadece 4.30-6.30 arasi butun gunu gecirip aksam da salona gittim cok zor da olsa idmani tamamladim. Umarim bazi arkadaslara motivasyon olur tembelligin luzumu yok her sey mumkun insan isterse

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Aynı sayılır durumumuz, ben hiç uyumadan girdim yalnız
    Uykunun ne kadar önemli olduğunu farkettim. 135 kg 1 rep deadlift girmem gerekiyordu bugün, 3x5 80 kg ile bıraktım.

Bende 2.5 3 saat uyudum gitmedim idmana bugün yarın sağlam giriyim diye, gögüslerim zayıf ağır girmedikten sonra gögüs günü yapmamın bir anlamı yok

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.