Bildirim
### DH Body Builders ### (812. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
Giriş
-
Küçük kas gruplarınınmı daha çok dinlenmeye ihtiyacı vardır büyüklerinmi ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 666ll
Küçük kas gruplarınınmı daha çok dinlenmeye ihtiyacı vardır büyüklerinmi ?
Büyüklerin tabi ki, özellikle de bacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Chosen
4 ayı geçtim başlayalı, hacim durumum iyi seviyede başlangıca göre. 2 hafta ara vermemi mi önerirsiniz? Bu arada hafif çalışma uygulamak doğru olur mu ve beslenme ne şekilde olmalı?
Pazartesiden pazartesiye göğüs çalışıyorsan zaten 7 günde bir çalışıyorsun demektir, bu durumda 1 hafta ara verirsen o kası tekrar 2 hafta sonra çalıştırmış olursun. İlk senede pek ihtiyaç olmasa da sonraları böyle şaşırtmaları vücut istiyor. Eğer belini zorlayacağını düşünüyorsan ara ver iyice toparla.
Beslenmeyi de ara verdikten 5-6 gün sonrasına kadar yine yüksek proteinle devam et ki vücut gereken tamiri yapabilsin. Sonra normalden aşağı düzeyde protein alsan da kaybın olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 9 Haziran 2013; 20:56:03 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Orijinalden alıntı: 666ll
Küçük kas gruplarınınmı daha çok dinlenmeye ihtiyacı vardır büyüklerinmi ?
Büyüklerin tabi ki, özellikle de bacak.
Ama bacağıda haftada 1 çalışıyoruz koluda programa göre ._____________________________ -
Kolu pek çok bölgeyi çalışırken yine çalıştırıyorsun az da olsa. Hatta pek az da sayılmaz. Örneğin biceps gününden sonra ağrım oluyorsa, sırt günümden sonra da biceps ağrım olur. Çünkü sırt çalışırken bicepsler büyük oranda çalışıyor.
Aynı şekilde göğüs çalışırken de arka kol yani triceps çalışıyor._____________________________ -
supplemet önerileri alayım
_____________________________ -
Carb Backloading hakkında araştırma yaparken ilginç bir bilgiye rastladım.
Gece yatmadan önce GI'i yüksek karbonhidrat alınırsa insülin bir anda zıplar bir anda dibe vurur ve uykunuzda daha çok büyüme hormonu salgılarsınız, yağ yakarsınız diyor.
GI'i düşük karbonhidratlar insülin seviyesini uzun süre orta seviyelerde tuttuğu için uyurken büyüme hormonu salgısı azalır diyorlar. aynı şekilde yağ yakımı da..
Valla diyet bozdurtur bunlar adama, tamam okumuyorum artık yeter
-
Tamam teşekkürler ama şu biceps , sırt , omuz , karın bölgelerinde bi ağrıyı yakalayamadım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Gece yatmadan önce GI'i yüksek karbonhidrat alınırsa insülin bir anda zıplar bir anda dibe vurur ve uykunuzda daha çok büyüme hormonu salgılarsınız, yağ yakarsınız diyor.
GI'i düşük karbonhidratlar insülin seviyesini uzun süre orta seviyelerde tuttuğu için uyurken büyüme hormonu salgısı azalır diyorlar. aynı şekilde yağ yakımı da..
Hic yemesek daha iyi degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
gi düşük karbların yağ yakımını engellediği olayına katılmıyorum, insülini zıplatmıyolar ki engellesinler. Çok düşse bu sefer vücut kas yakabilir, bu şekilde dengede gidiyor diye biliyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: angilonit
quote:
Büyük marketlerde illa ki vardır bir araştırın derim. Bu 3.7 ye satan adam zaten kâr yapıyordur, 1 lira daha fark koyan adam da resmen kazıklıyor.
İstanbul'da yakınımda pek büyük market yok, küçük küçük süpermarketler var da el mahkum diyerek Migros'a gidiyorum. Şimdilik İzmir'deyim, dediğiniz gibi iyice bir araştırayım büyük marketleri. Satan bildiğiniz bir yer var mı acaba?
Benimde yakınımda bu market olduğu için loru bi oradan alıyorum. Diğerlerinde bakma gereği duymadm. Olur da birine girer ve mesele aklıma gelir de bakarsam haberdar ederim.
Teşekkürler
.
@Bestanden
Yüksek GI beslenmeyi savunanlar da var düşük GI beslenmeyi savunanlar da var. back carbloading i yazan kişi yüksek GI öneriyor ama.
@Executor06
İnsülini zıplatmıyor ama dengede tutuyor, ama yağ yakımı için insülinin düşük olması gerekiyor. aynı şekilde büyüme hormonu da insülin düşükken salgılanıyor.
Kafa karıştırıcı işler, beyaz pirinçin gi yüksek baya karbonhidrat kaynağı olarak beyaz pirinç kullanıcam bir süre bakalım artık zaman ne göstericek. -
Ben düşük gi karb kullanıyorum ve gayet iyi yağ yaktığımı düşünüyorum. O tuttuğu dengenin yağ yakımını engellediğini sanmıyorum, bolca insülin salınırsa yağ yakımı durur. Zaten günü 5-6 öğüne bölüp her öğünde 30-40 gram karb alarak çok iyi definisyon yapanlar var. _____________________________ -
Supplement kullanmak ne stresli zor iş, onu mu alsam bunu mu alsam bunda bu var şunda şu var, iyi ki kullanmıyorum birde onlarla hiç uğraşamazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam ben de eskişehirdeyim de hangi salona gidiyorsunuz merak ettim
Bir de tavuğun kilosunu kaça ve nereden alıyorsunuz, ucuz bi yer bulamadım bi türlü
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit_tecimer
Supplement kullanmak ne stresli zor iş, onu mu alsam bunu mu alsam bunda bu var şunda şu var, iyi ki kullanmıyorum birde onlarla hiç uğraşamazdım
Aslında o kadar stresli değil. Zevkli bile denebilir. Bazı şeyler hakkında bilgi sahibi yapıyor insanı. Ot gibi yaşamaktan kurtarıyor bir nebze._____________________________ -
USA gittiğimde kullanacağım supplementleri belirledim :D
USA'daki efsane formülü ile Optimum %100 gold cappuccino mocha
Amino olarak Gasparinin yeni serisi olan Aminolast
Multivitamin olarak Optimen :)
Belki omega 3 veya balık yağı da alırım.
Bu 3ünü kullanacağım yine caseini peynirden elde edeceğim çok supplement kullanmayayım alkol ile de yoracağız karaciğeri :D
fatburn kullanmayacağım ondan da vazgeçtim.
3nün maliyeti 80 USD civarı bir şey 150 tl yani hemen hemen._____________________________ Solo il Gala! -
Mocha yı tat olarak tat ama gidip Türkiye de herkesin bildiği şeyleri kullanma, bilinmeyenleri kullan. _____________________________ -
Ya bilindikten şaşmayayım diyorum :D
Belki öyle yaparım bilmiyorum bb.comu araştırayım biraz._____________________________ Solo il Gala!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt