Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (805. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bu barfiks demirini evde boş kullanmadığımız bir odanın mermerleri var onun aralarında beton var evde çivi vardı çaktım 1 tanesi paslıymış 3-4 kere gidip gelince kırıldı.Yeni çaktım 20 tane oldu çekiyorum pek sıkıntı olmadı ama gözüm korktu matkap ile çelik vida çakacağım inşallah bir şey olmaz.Evde Karın bölgesini çalıştıracak yağ yakacak p90x hareketleri var mı ?

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

arkadaşlar ben 1-2 şey soracağım.şimdi genelde herkes body-boy kısalması ile ilgili soru soruyor.ben uzatıyor mu diye soracağım.yani biraz açmak gerekirse 3 veya 5kg lik dumbell alıp evde basitçe çalışmayı düşünüyorum.acaba bu hareket kasları çalıştırdığı için boyu uzatır mı?veya growth diye bir hormon salgılatıyormuş galiba(benim body ile ilgili bilgim yok googledan gördüm) bu dumbellerle bu hormon salgılanıp boya olumlu katkı yapar mı?yoksa fazla kilolarla tüm vücut calıstırmak mı gerekir(body salonlarındaki aletlerden mesale)

2.sorum ise şınav'ın boya olumlu bır etkisi var mıdır?bazı yerlerde yine okudum,bazıları uzatır diyor bazıları seni toparlar kısa gösterir diyor.

dipnot:benim amacım body yapmaktan ziyade kasları çalıştırarak boyumu uzatmaya çalışmak.yaş 2 ay sonra 20 olacak bunuda ekleyeyim.

Bu yastan sonra boyun ne uzar ne kisalir bosuna kasma

Hadi ya,neyse en azından bodyciler kadar olmucam

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar 17 yaşımdayım 1.70 boyum var ve 55 kiloyum. Kıyafet alırken çok sıkıntı çekiyorum, en küçük beden bile büyük geliyor. Her aldıgımı terziye vermek zorunda kalıyorum haliyle. Bu yüzdün biraz hacim kazanmak istiyorum. Evde çalışarak hacim kazanabilir miyim?
    Cevaplarsanız sevinirim...

Cevap verecek yok mu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 17 yaşımdayım 1.70 boyum var ve 55 kiloyum. Kıyafet alırken çok sıkıntı çekiyorum, en küçük beden bile büyük geliyor. Her aldıgımı terziye vermek zorunda kalıyorum haliyle. Bu yüzdün biraz hacim kazanmak istiyorum. Evde çalışarak hacim kazanabilir miyim?

Cevap verecek yok mu?

Evde calisarak pek bir gelisim saglamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

quote:

quote:

quote:

Cevap verecek yok mu?

Evde calisarak pek bir gelisim saglamazsin

Kazanır ama bu spor hakkında çok şey ogrenmesi gerekiyor. Onuda netden yavas yavas ogrenir.

Kazanmak icin en az 50 kilo agirlik seti bench barfiks demiri ve açılı sehba lazim . Acikcasi bizim evde bunlar olsa ben yine de calismam insanin evde calisasi gelmez hani evde dumbell olur aklina gelince tv karsisinda dumbell curl yaparsin ya o hesap gibi bisey olur

• Garip ben de 1:73 civarıyım 59 falanım ama medium alınca tam fit duruyor.Kilo almak kolay ben hiç anlayamıyorum kilo alamayanları.

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Garip ben de 1:73 civarıyım 59 falanım ama medium alınca tam fit duruyor.Kilo almak kolay ben hiç anlayamıyorum kilo alamayanları.

Metabolizman yavassa tabi kolaydir bana gore de kilo vermek cok kolay

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Garip ben de 1:73 civarıyım 59 falanım ama medium alınca tam fit duruyor.Kilo almak kolay ben hiç anlayamıyorum kilo alamayanları.

Göbek var mı dostum?

Orijinalden alıntı: NoName.

EAS kakaolusu mu daha güzel vanilyalı mı ?

optimum'un sözde double rich çikolatalısından bıktığım için vanilyalı sipariş verdim bu gün, gelince isteyene tad hakkında bilgi veririm.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

optimum'un sözde double rich çikolatalısından bıktığım için vanilyalı sipariş verdim bu gün, gelince isteyene tad hakkında bilgi veririm.

Hangi siteden ? İcinde gercekten glutamin var sanirim diger protein tozlari gibi glutamik asit degil

• wuuhuhuhuu

https://vine.co/v/bLZDim2QYr0

wuuhuhuhuu

havuzda da tsunami oldu resmen o kadar ağır biri atlayınca

quote:

Bende 118 tl kakaolusundan sipariş verdim bende ona yorum yaparım

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

quote:

https://vine.co/v/bLZDim2QYr0

wuuhuhuhuu

havuzda da tsunami oldu resmen o kadar ağır biri atlayınca

wuhuhuhuuu

Sen atlama aga

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Beyler 5 KG dumbell ile çalışıyorum özellikle dumbell curls hareketi ağırlıklı. Şöyle birşey duymuştum , çok tekrar az ağırlık ile sadece koldaki yağları yakıyor muşuz. 20 tekrar yapabiliyorum yani , hafif geliyor galiba. Biceps 'te fazla gelişim göremedim zaten 5 Kg ile gelişim olmaz ama sizce döküm set alsam fayda sağlar mı bana ? 5 Kg ile boşuna kasıyormuşum gibi geliyor. O kadar da para verdim zaten

5 kilo ile çok da afzla yağ yakacağını sanmam.çoook tekrar gerektirecektir.bu da bölgesel yağ yakımı yapabilir.emind eğilim ama sol tarafım daha kaslı bneim ama güçlü değil onu çözemedim.kaların sıkılaşır ancak bende 5 kilo ile başladım şuan 20 kilolardayım.önceden 20 kiloyu kaldıramazdım bile

1 yıl önce 10 kilo ile 10-12 tekrar yapabiliyordum fazla da bir gelişim yoktu ama iyi sayılırdı bicepsler. Şimdi 5 kg ile 18-20 tekrar yapıyorum sanki fayda sağlamıyor gibi geliyor. Tak çıkar setler ucuzlamış hb de almayı düşünüyorum şimdi de.

ağırlık arttır ;)

Orijinalden alıntı: Sneijder101010

merhaba arkadaşlar yaşım 18. 2 aydır spor yapıyorum fakat bu 2 ayın 1 ayını hakkını vererek yapmışımdır. 1.73 boyundayım. 76 kilodayım. Bişi sormak istiyorum mesela bazen göğüslerimin ucu çok sertleşiyor ve güzel gözüküyor göğüslerim. Ama bazense meme ucum sarkıyor sebebi nedir? ben hep sıkı durmasını istiyorum.Göğüslere nasıl bir şekil yapabilirim.

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Mecbur yardırmasyon , yediklerine çok dikkat et ve sporunu bırakma derim meme ucudur sarkar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.