Bildirim
### DH Body Builders ### (609. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Hocanın bacaklar üst tarafa göre geride kalmış sanki
Önden çekildiginde gayet parçalı hocam. Bide baya kişiyle fotoğraf çekildigi için artık kasamadı kendini
Dedim hocam 1 tl alsanız foto başına 500 tl kaldırırsınız burdan
Öteki fotoları haftaya pazartesi yarışmadan dönünce bulabilirsem koyarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 27 Mart 2013; 18:44:39 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
Önden çekildiginde gayet parçalı hocam. Bide baya kişiyle fotoğraf çekildigi için artık kasamadı kendini
Calf pozu vermiş zaten ayaklarını önde alarak
Sanırım antalyadaki yarışmaya gidecek değilmi? İyi kurumuş denilebilir.. omuz ve triceps güzel
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
Calf pozu vermiş zaten ayaklarını önde alarak
Sanırım antalyadaki yarışmaya gidecek değilmi? İyi kurumuş denilebilir.. omuz ve triceps güzel
Aynen öyle
ama bi ayrıntı daha dün suyu kesmiş cumartesiye kadar su yok. O zamana kadar dahada kurur diye düşünüyorum. Bacak ise gayet iyiydi fotoda belli olmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: Kragger
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Benimle birlikte başlayan arkadaşım 3.kutu tozunu aldı ben hala 1 kutu tozu bitiremedim az mı kullanıyorum sizce? Antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek içiyorum.Eğer antreman sonrası tavuk-ton balığı ya da akşam evdeki yemeğe denk geliyorsam protein tozu içmiyorum.İçmeli miyim yinede bunlar varken?
Antrenman öncesi iyi bir öğün yiyebiliyorsan antrenman öncesi kullanmana pek gerek yok. Antrenman sonrası protein tozu kullanımının amacı 30 dk gibi kısa bir sürede kana karıştığı içindir. Normal besinlerin sindirilip kana karışması 2-4 saat arası değişebilir.
En iyi etkiyi 250-300 ml üzüm suyuna 1 ölçek karıştırarak alırsın.
O zaman kesinlikle içmeliyim yediğim yemeğin bi önemi yok hemen karışması için.İlk 3 ay resmen öğrenme süreci gibi oldu benim için boşa gitmiş gibi geliyor bazen ama şuan her şeyi öğrendim neredeyse.
Verdiğin bilgi için sağol bazen fazla gaz olmasının sebebi o demekki
3. Ay için çok erken değil mi Protein tozu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar vücut geliştirmeye başlamak istiyorum ama kilomun fazla olduğunu düşünüyorum.Yaş 17 Boy 183 Kilo 90.Sizce ilk olarak kilo mu verip arkadan vücut geliştirmeye başlamalıyım yoksa direk olarak mı başlamalıyım =? _____________________________ -
Optimum whey GOLD kullanıyorum, 2 ölçek kullanıyorum spor sonrası 1 litre sütle birlikte. Hesaplarıma göre toplam 78-81 gram Protein alıyorum süt ve whey in toplamı. Sizce bir ân için çok mu fazla Protein alıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
Optimum whey GOLD kullanıyorum, 2 ölçek kullanıyorum spor sonrası 1 litre sütle birlikte. Hesaplarıma göre toplam 78-81 gram Protein alıyorum süt ve whey in toplamı. Sizce bir ân için çok mu fazla Protein alıyorum?
2 olcek hem gereksiz hem de sut ile icmek iyi degil spordan sonra
Arkadaşlar elimde 1 adet açılmamış Weider Pure Creatine var(600 gr). skt: 02-2014 , made in germany.
Fazladan geldi bana, piyasasi 110 civari galiba, 70e veriyorum.
Elinde Gaspari Anavite olan varsa takasta yaparim, multivitamin lazim banada :)
Şuan itibariyle Omuz'um : 112 , Göğüs : 102 , Kol : 35 , Bel : 84 , Kilo:87 , boy : 1.92. Göğüs ve Kol'u hangi hareketler hacimi arttırır ? _____________________________ -
quote:
evet dostum bi seferde o kadar proteinin sadece 20-30 gramı işe yarar. Diğerleri atılır. Cok istiyorsan antreman öncesi 1 sonrası 1 ölçek iç_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
74 kiloyum protein yüksek almam gerekiyor. Ve birçok araştırma whey gibi hızlı sindirilen bir Protein türü ile caseinin proteinin çok uyumlu olduğunu söylüyor. Nasıl tuketebilirim? Ölçekleri boleyim mi mesela 1 ölçek hemen sonra, 1 saat sonra bir ölçek daha gibi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
74 kiloyum protein yüksek almam gerekiyor. Ve birçok araştırma whey gibi hızlı sindirilen bir Protein türü ile caseinin proteinin çok uyumlu olduğunu söylüyor. Nasıl tuketebilirim? Ölçekleri boleyim mi mesela 1 ölçek hemen sonra, 1 saat sonra bir ölçek daha gibi.
1 olcek sabah sutle icin 1 olcek de spordan sonra suyla
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertua35_35
Şuan itibariyle Omuz'um : 112 , Göğüs : 102 , Kol : 35 , Bel : 84 , Kilo:87 , boy : 1.92. Göğüs ve Kol'u hangi hareketler hacimi arttırır ?
Preacher machine, barbell scott curl ve kilo almak
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Benimle birlikte başlayan arkadaşım 3.kutu tozunu aldı ben hala 1 kutu tozu bitiremedim az mı kullanıyorum sizce? Antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek içiyorum.Eğer antreman sonrası tavuk-ton balığı ya da akşam evdeki yemeğe denk geliyorsam protein tozu içmiyorum.İçmeli miyim yinede bunlar varken?
Antrenman öncesi iyi bir öğün yiyebiliyorsan antrenman öncesi kullanmana pek gerek yok. Antrenman sonrası protein tozu kullanımının amacı 30 dk gibi kısa bir sürede kana karıştığı içindir. Normal besinlerin sindirilip kana karışması 2-4 saat arası değişebilir.
En iyi etkiyi 250-300 ml üzüm suyuna 1 ölçek karıştırarak alırsın.
O zaman kesinlikle içmeliyim yediğim yemeğin bi önemi yok hemen karışması için.İlk 3 ay resmen öğrenme süreci gibi oldu benim için boşa gitmiş gibi geliyor bazen ama şuan her şeyi öğrendim neredeyse.
Verdiğin bilgi için sağol bazen fazla gaz olmasının sebebi o demekki
3. Ay için çok erken değil mi Protein tozu?
Ben 2.ayın ortasında başladım protein tozuna arkadaşım başlar başlamaz aldı 5.ayı 3 kutu bitirdi.Benim 4-4.5 ay oldu hala aynı kutu.Erken biliyorum da almak istedim_____________________________ -
Öncelikle herkese merhaba.Kafama takılan bi kaç soru var tecrübeli arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
Bazen protein tozunu yemekten hemen sonra içmek durumunda kalıyorum acaba sakıncası olur mu?
Yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu sporu.Şimdiye kadar protein tozundan başka bir şey almadım.Gelişmek için başka ne kullanmak gerekiyor?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
quote:
Orijinalden alıntı: mertua35_35
Şuan itibariyle Omuz'um : 112 , Göğüs : 102 , Kol : 35 , Bel : 84 , Kilo:87 , boy : 1.92. Göğüs ve Kol'u hangi hareketler hacimi arttırır ?
Preacher machine, barbell scott curl ve kilo almak
Teşekkür ederim.Kilo için serious mass'mı alsam acaba optimum protein kullanıyorum şuanda._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Öncelikle herkese merhaba.Kafama takılan bi kaç soru var tecrübeli arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
Bazen protein tozunu yemekten hemen sonra içmek durumunda kalıyorum acaba sakıncası olur mu?
Yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu sporu.Şimdiye kadar protein tozundan başka bir şey almadım.Gelişmek için başka ne kullanmak gerekiyor?
Dostum açıkçası bir sürü ek destek var ama ne derece gerekli? Ben olabildiğince doğal protein den yanayım ama whey malesef kaçınılmaz. Whey dışında ek başka birşey kullanmaya gerek görmüyorum. Ama whey olabildiğince kaliteli olmalı bu durumda.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu sporu.Şimdiye kadar protein tozundan başka bir şey almadım.Gelişmek için başka ne kullanmak gerekiyor?
Dostum açıkçası bir sürü ek destek var ama ne derece gerekli? Ben olabildiğince doğal protein den yanayım ama whey malesef kaçınılmaz. Whey dışında ek başka birşey kullanmaya gerek görmüyorum. Ama whey olabildiğince kaliteli olmalı bu durumda.
Salonda bi arkadaş var 3-4 senedir bu sporu yaptığı halde protein tozu bile kullanmamış.Geçen bi baktım hem toz içiyor hem de hap falan alıyordu.O bile karşı olduğu halde içiyorsa demekki bunlarsız olmuyor._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki