Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Öncelikle herkese merhaba.Kafama takılan bi kaç soru var tecrübeli arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
    Bazen protein tozunu yemekten hemen sonra içmek durumunda kalıyorum acaba sakıncası olur mu?
    Yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu sporu.Şimdiye kadar protein tozundan başka bir şey almadım.Gelişmek için başka ne kullanmak gerekiyor?

Dostum açıkçası bir sürü ek destek var ama ne derece gerekli? Ben olabildiğince doğal protein den yanayım ama whey malesef kaçınılmaz. Whey dışında ek başka birşey kullanmaya gerek görmüyorum. Ama whey olabildiğince kaliteli olmalı bu durumda.

Salonda bi arkadaş var 3-4 senedir bu sporu yaptığı halde protein tozu bile kullanmamış.Geçen bi baktım hem toz içiyor hem de hap falan alıyordu.O bile karşı olduğu halde içiyorsa demekki bunlarsız olmuyor.

simdi söyle bir durum var;
    o arkadaşlar yada o fit bir vucuda ulaşan insanlar sadece o supplementleri kullandıkları icin o durumda degiller.
    Bu yanılgıdan ilk basta kurtulmak gerek..

Biz diger insanlardan 10 katı daha fazla efor sarf ediyoruz.Ve bununla birlikle bir o kadarda kalori yakıyoruz.
    Ve bunun sonucunda büyük bir kalori acıgı ortaya cıkıyor..

Bütün bunlara baktıgımızda ister istemez ek besine basvurmamız gerekiyor.
    Ve bana göre müsabık degilseniz whey işinize yarayacaktır.
    piyasadaki satıllan whey protein tozlarının hemen hemen hepsinde katkı ürünleri bulunmakta.aminoasit-kreatin vs.

Benim 2. yılım oldugu halde gecen ay basladım protein tozu kullanmaya cünkü yeteri kadar protein almıyor ve bu işi kartlarına göre oynamıyorum.

İlk önce besin programımızı oluşturup daha sonra supplement destegine basvurmamıız gerek..
  • 5. aydayım belirgin bi şekilde göbek çıktı böyle yağlanma değilde sanki içine hava basmışlar gibi oluyor kendimi serbest bırakınca sıkınca problem yok neden böyle olmuş olabilir beslenmemde düzgündür kardiyomu yapmalıyım örnek olarak şu arkadaşın konusundaki resimler gibi duruyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_73273955/tm.htm

Orijinalden alıntı: Nihilous

Optimum whey GOLD kullanıyorum, 2 ölçek kullanıyorum spor sonrası 1 litre sütle birlikte. Hesaplarıma göre toplam 78-81 gram Protein alıyorum süt ve whey in toplamı. Sizce bir ân için çok mu fazla Protein alıyorum?

Spor sonrası o tozun kana çabuk karışması lazım. süt ile alırsan bunu geciktirirsin. Sütün sindirimi 2-3 saati bulabiliyor. Sütle alacaksan sadece yatmadan önce alabilirsin. Bunun dışında suyla al ve tek seferde 1 ölçeği geçme. tek seferde 500 gram protein alsan da bir 40 gr protein alsan da... Önemli olan bunu gün içine orantılı biçimde yayman ve 4-5 öğünde 30-40 ar gramda alman.

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Burda daha net gözüküyor su diyetine yeni girdigi için belkide çizgiler belli olmuyor olabilir

Dostum birşey ispat etmene gerek yok. Calflar üst vücuda göre zayıf pozla alakalı bir durum değil yani.

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Burda daha net gözüküyor su diyetine yeni girdigi için belkide çizgiler belli olmuyor olabilir

Dostum birşey ispat etmene gerek yok. Calflar üst vücuda göre zayıf pozla alakalı bir durum değil yani.

Yok vücut benim değil sonuçta Bakalım yarışma ne olacak

Akrabalık falanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 27 Mart 2013; 22:43:58 >

Orijinalden alıntı: Repsac1907

beyler ilk 3haftada 600gram kas yapmışım ne diyorsunuz iyi midir,çok mu iyidir ,yoksa normal midir ilk başlangıç olduğu için ?

Cok da iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

beyler ilk 3haftada 600gram kas yapmışım ne diyorsunuz iyi midir,çok mu iyidir ,yoksa normal midir ilk başlangıç olduğu için ?

Allah bereket versin hahah :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: secrethero89

quote:

Allah bereket versin hahah :)

Amin cümlemize :) , sen ne diyorsun hocam iyi midir 600gram kas ,diğer arkadaş pek beğenmedi :)

bu arada 1,82 66kg yim mass gainer öneriyor salondaki hoca ne diyorsunuz alsam mı almasım mı kararsızım ,bi de üniversite öğrencisiyim özel yurtta kalıyorum ,yurtta yemek felan çıkmıyor sürekli dışarıdan yiyiorum beslenmem kötü yani
  • Ya beyler sabah kalkınca lor ardından lor yumurta gece yatmadan peynir süt yapıyoruz da bunlar alerji yapmaaz değil mi ? sıcaklar da artıyor. Zaman zaman deli gibi kaşınıyorum :D pskolojik mi acaba

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • http://b1303.hizliresim.com/17/p/l9w64.jpg

bunların yanına aminomax 8000 alayım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

http://b1303.hizliresim.com/17/p/l9w64.jpg

Ah ilaç kullanmayaydım da alaydım bebeklerimden içim gidiyor canım çekti

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ya beyler sabah kalkınca lor ardından lor yumurta gece yatmadan peynir süt yapıyoruz da bunlar alerji yapmaaz değil mi ? sıcaklar da artıyor. Zaman zaman deli gibi kaşınıyorum :D pskolojik mi acaba

sabah aldığın lordan sonraki yumurtalı kahvaltıda lor eklemene gerek yok(yumurta miktarı azsa arttırırsın). Lordan başka peynir ve süt ürünlerini tüketiyorsan kalsiyum birikmesi yapar damarlarda kireçlenme ve böbrek taşına sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 27 Mart 2013; 23:42:01 >

quote:

Ya beyler sabah kalkınca lor ardından lor yumurta gece yatmadan peynir süt yapıyoruz da bunlar alerji yapmaaz değil mi ? sıcaklar da artıyor. Zaman zaman deli gibi kaşınıyorum :D pskolojik mi acaba

sabah aldığın lordan sonraki yumurtalı kahvaltıda lor eklemene gerek yok(yumurta miktarı azsa arttırırsın). Lordan başka peynir ve süt ürünlerini tüketiyorsan kalsiyum birikmesi yapar damarlarda kireçlenme ve böbrek taşına sebep olabilir.

kolestrol korkusu var :)

gerek yok bcaa var zaten,

gainer ve kreatin kışa daha uygun

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • bu arada olimp whey neyli,
    ben şu an çilekli kullanıyorum tadı pek iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 27 Mart 2013; 23:52:55 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

quote:

quote:

kolestrol korkusu var :)

beyazı

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

gerek yok bcaa var zaten,

gainer ve kreatin kışa daha uygun

multivitamin kullanıyor musun sen ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.