Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Kragger

Benimle birlikte başlayan arkadaşım 3.kutu tozunu aldı ben hala 1 kutu tozu bitiremedim az mı kullanıyorum sizce? Antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek içiyorum.Eğer antreman sonrası tavuk-ton balığı ya da akşam evdeki yemeğe denk geliyorsam protein tozu içmiyorum.İçmeli miyim yinede bunlar varken?

Besin takviyelerinin üzerinde içerik var ya * olan yere bak günde 2000 kalori alırsan supplementtn ne kadar fayda aldığını iyi kötü hesap edersin. Yani whey mi kullandın 30 gr. protein mi var bcaa vs vs. mi var 2000 kalori üzerinden hesaplanıyor. Almalı mısın sorusuna her vücut farklı cevap verir, sana işin kaşarlık yönünü söyleyeyim eğer vücudun o gün protein ve karbonhidrata doymuşsa içtiğin protein midende şişkinlik yapacaktır, vücuduna yük bindirecektir ve sağlam gaz çıkaracaktır, emin ol :)

Benimle birlikte başlayan arkadaşım 3.kutu tozunu aldı ben hala 1 kutu tozu bitiremedim az mı kullanıyorum sizce? Antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek içiyorum.Eğer antreman sonrası tavuk-ton balığı ya da akşam evdeki yemeğe denk geliyorsam protein tozu içmiyorum.İçmeli miyim yinede bunlar varken?

Antrenman öncesi iyi bir öğün yiyebiliyorsan antrenman öncesi kullanmana pek gerek yok. Antrenman sonrası protein tozu kullanımının amacı 30 dk gibi kısa bir sürede kana karıştığı içindir. Normal besinlerin sindirilip kana karışması 2-4 saat arası değişebilir.
    En iyi etkiyi 250-300 ml üzüm suyuna 1 ölçek karıştırarak alırsın.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Antrenman öncesi iyi bir öğün yiyebiliyorsan antrenman öncesi kullanmana pek gerek yok. Antrenman sonrası protein tozu kullanımının amacı 30 dk gibi kısa bir sürede kana karıştığı içindir. Normal besinlerin sindirilip kana karışması 2-4 saat arası değişebilir.
    En iyi etkiyi 250-300 ml üzüm suyuna 1 ölçek karıştırarak alırsın.

O zaman kesinlikle içmeliyim yediğim yemeğin bi önemi yok hemen karışması için.İlk 3 ay resmen öğrenme süreci gibi oldu benim için boşa gitmiş gibi geliyor bazen ama şuan her şeyi öğrendim neredeyse.

Verdiğin bilgi için sağol bazen fazla gaz olmasının sebebi o demekki

O zaman kesinlikle içmeliyim yediğim yemeğin bi önemi yok hemen karışması için.İlk 3 ay resmen öğrenme süreci gibi oldu benim için boşa gitmiş gibi geliyor bazen ama şuan her şeyi öğrendim neredeyse.

Herşeyi öğrendim neredeyse çok iddialı bir laf olmuş Ben yıllardır araştırıp okurum, daha bir halt bildiğim yok. Bazı şeyler de zamanla, tecrübe edilerek öğreniliyor çünkü.

Gold standart whey geldi, kapağını açana kadar bileğimi kıracam diye korktum. Yapıştırmışlar resmen

Aynısını dün yaşadım yemin ederim japon yapıştırıcısıyla yapıştırmışlar resmen kaça aldın hocam sen?

Nitrotechden sonra içimi rahat geldi nitrotech her içtiğimde kusasım geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

birde benim vucut daha gelişmiyor sırf bunun protein tozu aldım 5 ay spor yapan biri için antreman programı verebilecek olan varsa iyi olur.

başladığımda
    boy 1.84
    kilo 66-78
    omuz 108-124
    göğüs göğüs 90-105
    sırt 80-90
    karın 80-82 baklava yok :)
    kol-31*35 3 aydan sonra sadece omuz 1 cm gelişti :)

vücudun gelişmiyorsa suçlusu sensin.beslenmen yanlış, antreman düzgün yapmıyorsun, uyku düzenin yok vs

Arkadaş haklı :) Body %80 abartmıyorum %80 beslenmedir. Bilinçli ve kaliteli kaynaklar tüketerek beslenirsen sen anlarsın zaten demek istediğimi.

Beslenme konusunda haklısın dostum kilonun 1,5 2 katı protein almazsan gelişme hayal.

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Beyler Gaspari bcaa veya glutamin'in son kullanma tarihi nerede yazıyor?

dibine bak

Eyvallah hocam ışığa doğru tutunca anca görebildim hiç belli olmuyor.
  • quote:

Aynısını dün yaşadım yemin ederim japon yapıştırıcısıyla yapıştırmışlar resmen kaça aldın hocam sen?

150 ye aldım. Kapıda ödeme olayıyla çok daha rahat oldu

quote:

150 ye aldım. Kapıda ödeme olayıyla çok daha rahat oldu

Bende izmirden 145e aldım hep aldığım yerden,senin fiyatta iyiymiş banada 150dedi dedim bir daha gelmem heryerde 150 145 yaptı
  • Bu ürün nasıl 47 servis oluyor ?

Çilek-muz aromalı, güzel olabilir ama 47 servis demesi kafamı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

arkadaşlar geçen sene sporu bıraktıktan sonra bende kilo aldım 84 ten 74 e indim sonra bıraktıktan 1 sene sonra yaklaşık şuan 80 e çıktım. 1 aydır yiyecekleri azalttım dikkat ediyorum. sabah ve akşam özellikle. öğlenleri de daha hafif kızartma hamur işi vs sabahları poğaça türünü kestim.
    Evde dumbel setim var 50 kg lık ama düzgün bir program yapamadım kendime. niyetim önce 70 e sonra aşağısına inmek. vucüt yapmak istemiyorum zayıflamak ince bir görünüm kazanmak amaç.http://forum.donanimhaber.com/m_73094329/tm.htm bu konudaki gibi olmak istemiyorum arkadaş gibi :) onun da olmak istediği gibi brad pitt in durumuna benzer incelemek amaç.. yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum. yaz geliyor muhabbetiyle kaynamaz umarım :)

boy 1,68 kilo sabah 80.2 idi yaşımda 27

edit: tek şekerli ya da arada şekersiz günde 10 bardak çay içiyorum malum masa başı iş genelde benimkisi sıkıntıdan ... içkiyi azalttım son 1 senedir özel günlerde rakı onun haricinde ayda 2-3 bira en fazla. sigara keyfe keder... sarma tütün içiyorum ayda 1 paket sigara anca içerim yani ortalamaya vurursak.

UP

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu ürün nasıl 47 servis oluyor ?

http://www.gnc.com.tr/optimum-nutrition/on-gold-standart-whey-strawberry-banana-5lbs/5162.html

47 değil 70-75 arası olması lazım..

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu ürün nasıl 47 servis oluyor ?

http://www.gnc.com.tr/optimum-nutrition/on-gold-standart-whey-strawberry-banana-5lbs/5162.html

Aynının Duble Çikolata Aromalı olanında 74 servis yazıyor. 74 yazcakken 47 mi yazdılar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 27 Mart 2013; 18:11:13 >

quote:

Herşeyi öğrendim neredeyse çok iddialı bir laf olmuş Ben yıllardır araştırıp okurum, daha bir halt bildiğim yok. Bazı şeyler de zamanla, tecrübe edilerek öğreniliyor çünkü.

Her şeyden kastım hareketler , kullanmam gereken ağırlıklar nasıl yapacağım falan

quote:

arkadaşlar geçen sene sporu bıraktıktan sonra bende kilo aldım 84 ten 74 e indim sonra bıraktıktan 1 sene sonra yaklaşık şuan 80 e çıktım. 1 aydır yiyecekleri azalttım dikkat ediyorum. sabah ve akşam özellikle. öğlenleri de daha hafif kızartma hamur işi vs sabahları poğaça türünü kestim.
    Evde dumbel setim var 50 kg lık ama düzgün bir program yapamadım kendime. niyetim önce 70 e sonra aşağısına inmek. vucüt yapmak istemiyorum zayıflamak ince bir görünüm kazanmak amaç.http://forum.donanimhaber.com/m_73094329/tm.htm bu konudaki gibi olmak istemiyorum arkadaş gibi :) onun da olmak istediği gibi brad pitt in durumuna benzer incelemek amaç.. yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum. yaz geliyor muhabbetiyle kaynamaz umarım :)

boy 1,68 kilo sabah 80.2 idi yaşımda 27

edit: tek şekerli ya da arada şekersiz günde 10 bardak çay içiyorum malum masa başı iş genelde benimkisi sıkıntıdan ... içkiyi azalttım son 1 senedir özel günlerde rakı onun haricinde ayda 2-3 bira en fazla. sigara keyfe keder... sarma tütün içiyorum ayda 1 paket sigara anca içerim yani ortalamaya vurursak.

UP

Vücut dediğiniz şey ha deyince olan birşey değil zaten seneleri vermek lazım biryerlere gelebilmek için o yüzden bol bol araştırma yapıp bilgi edinin güzel forum siteleri var vücut geliştirme ile ilgili okuyun bilgi edinin sadece bir kaç yerden gelecek tavsiyelere bağlı kalmayın.

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 27 Mart 2013; 18:24:14 >

quote:

quote:

Her şeyden kastım hareketler , kullanmam gereken ağırlıklar nasıl yapacağım falan

O halde sorun yok. Salon çömezliğinden bahsetmişsin

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Avrupa seçmelerine katılacak olan Türkiye şampiyonu Dünya ve avrupada dereceleri olan hocam. Bi hatıra koparttım bende

### DH Body Builders ###

hangi ildesin dostum ?

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Avrupa seçmelerine katılacak olan Türkiye şampiyonu Dünya ve avrupada dereceleri olan hocam. Bi hatıra koparttım bende

### DH Body Builders ###

hangi ildesin dostum ?

Afyonda öğrenciyim dostum aslen Bursalıyım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.