Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Ben omlet yapıyorum, pişirmek de sayılır mı onun haricinde yulaf yiyecem diye kendini zorlayanları anlamış değilim.

Ayrıca lifalif dedin diye diyorum, boşuna ona para vermeyin burdan toptan alın yarı yarıya daha ucuza gelir.(20kg lık alıp eş dost bölüşürseniz çok daha ucuza gelebilir) Şahsen bi 5kg lik bitirdim sayılır.

https://www.gidahammaddeleri.com/
    Gidahammaddeleri.com Bol çeşit, Uygun fiyat , Güvenilir tedarikçi 20. YIL
    http://www.gidahammaddeleri.com/kategori/tumu/?ara=yulaf%20ezmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ben omlet yapıyorum, pişirmek de sayılır mı onun haricinde yulaf yiyecem diye kendini zorlayanları anlamış değilim.

Ayrıca lifalif dedin diye diyorum, boşuna ona para vermeyin burdan toptan alın yarı yarıya daha ucuza gelir.(20kg lık alıp eş dost bölüşürseniz çok daha ucuza gelebilir) Şahsen bi 5kg lik bitirdim sayılır.

http://www.gidahammaddeleri.com/kategori/tumu/?ara=yulaf%20ezmesi

Omlet hakkında birşey diyemeyeceğim işte :)

Bende farklı farklı markalarınkini alıyorum kafam hangisine eserse.. Yulaf + yoğurt + tarçın + whey güzel karışım oluyor, hemde pratik. Milletin kolayına geliyor yani yulaf..
  • Yulaflı omlet yaptım 2 sefer, kusacak gibi oldum. Benim damak tadıma göre en iyisi mikserden muz ve süt ile beraber geçirmek, o zaman daha güzel oluyor. Biraz da içine fındık ezmesi atıyorum, sonra doğru spora. :) Ağır antrenman günleri yarım ölçek whey de katılabilir, tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 16 Ekim 2014; 22:27:43 >

Orijinalden alıntı: Executor06

Benim bahsettiğim insanların kendilerini yulaf yemek zorunda hissetmesi, öyle bir algı var. Kuru kuru yemeye çalışmak falan. Değilse değişik tarifler pekâlâ denenebilir :)

Bizim milletin öyle kuralları vardır. Daha bugün salonda iki eleman "Abi protein tozu bu işin temeli, içmeye başla 2 ayda vücut kendine gelir" falan diyordu.

Yahu biraz mantıklı olun, kilo başına 2 gr protein alsan, 80 kg adam olsan günde 160 gr protein yapar. 1 ölçek whey'den max 30 gr protein alırsın, günlük ihtiyacının % 20si bile değil, gerçi bu adam günde 60 gr protein almadığı için, onun hayatına büyük artı katıyor 1 ölçek whey.. Aynı adam whey alırkende bakar "Aaa içinde 2 gr karb varmış, 1 gr yağ varmış işe yaramaz" vs der.. Görende yediği maydonozu hesaplıyor zannedecek.

Yulafta öyle işte, birisi yulaf yiyin diyor ondan sonra o iş yulafsız olmaz abiye kadar gidiyor. "BB temel kuralları madde 3" haline geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tadı nasıl bunun ? bazı yulaflarda değişik bir koku oluyor bazıları çok sert oluyor. pek farketmez gerçi üzerine su döküp 150gr yulafı 1dakika içinde bitirebiliyorum

2.25 e geliyor 500gr i bundan alayım güzelse lifalif 4.25 veriyoruz boşa
    Lifaliften farklı bir tadı var. Başlarda epey yabancılık çektim ama şimdilerde hiç garip gelmiyor. Yine de katkısı daha az olduğu için lifalif gibi iyi olmadığını düşünüyorum. Ben sade yiyorum diyor ve tat mühim diyorsan önce bir denemelik 500gr falan al derim.

Orijinalden alıntı: SirDavos

arkadaşlar 2 aydır body ile uğraşıyorum. Şuan 75 kiloyum ilk başladığımda 70 kiloydum. Boy 1.81
    İlk aylarda fındık ezmesi, fıstık ezmesini hep kullandım ayrıca protein alımını 1.5 oranında tutmaya çalıştım.
    Kilo artışı normal mi sizce ? birde protein tozu gibi katkıları ne zaman önerirsiniz ?

Ezmeleri biraz azalt derim Haftalık 300-400 g kilo alımı doğal biri için yeterlidir. Fazlası gereksiz yağlanmaya sebep verir.

Yeni başladığın için biraz daha fazla kilo alman normal merak etme

Protein alımı yeterliyse protein tozuna gerek yok. Yeterli seviyede alamadığın zaman alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 17 Ekim 2014; 0:24:56 >

• Bugün öğlen ve aksam yemeginde tavuk yiyemiyecektim bende aldım 2 combat toz oglen ve aksam ogunu yerine içtim sonra antremana basladm aksam 8 de tbi bir sade nescafe ile enerji için ( mecburen iş toplantısı) ardından 1 ölçektekte normal optimum whey protein.

ama nedendir bilmem kaslarım agrıyor :D
  • SirDavos kullanıcısına yanıt
    kaşar peyniri,light yada normal, alıp yiyin.hem yenebilir hem 28 gr protein var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: montevo

kaşar peyniri,light yada normal, alıp yiyin.hem yenebilir hem 28 gr protein var

ben direk tatlı lor peyniri alıp gömüyorum :)

Bunu önlemek için grippad kullanayım diyorum yada stripe olabilir yada (bu daha zor ) pudra ile teri atıp çıplak el ile devam mı?
    eldiven kullanınca forearm kısmına düşen yük baya azaldığından tutmak için odaklanma ve çaba harcamana gerek kalmıyor.diğer türlü kollar fena oluyor.çıplak elle tutabilecek kadar güçlü isen devam et ve pudra kullan.yada bi el düz diğeri ters şekilde tut.bu şekilde sanki iki eli birleştirip tutmuş gibi oluyor ve forearm kısmına binen yük daha dengeli oluyor.

Cıplak elle daha iyi hissediyorum açıkçası ve barı sıkabiliyorum iyice zorlanınca.

Pudra deniyeyim bakalım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.