Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1-2 gün içerisinde protein tozu ve Creatin alcam Gaspari mi alayım Optimum'mu ? Birde Gnc'de %28 indirim varmış ordan mı alayım farklı bir internet sitesinden mi ? Aminoasit ne işe yarıyor beyler ona göre alıcam.

gncnin indirimli fiyatları bile piyasanın üzerinde

Hızlıal'dan almayı düşünüyorum havale ile güvenilir mi ? Birde 3 aydır gidiyorum body'e amino-creatin-protein dokunur mu hocam ?

güvenilir mi derken ürünün orjinalliği konusu ise sıcak fırsatlar bölümünde hızlıal/gaspari konusu var,orada alıp kullananlardan ürünün orjinalliği konusunu sorabilirsin ,ayrıca sanalpazarda da yakın fiyata satanlar var.
    amino,creatin için erken ama antrenman sonrası için whey kullanılabilir

Aminoasit ve creatine almayım o zaman l-carnitive yağ yakıcı alsam mı acaba bel ve göbek bölgemde çok az yağlanmalar var.Kakaolu mu Çilekli mi alayım sence hocam,Birde annem karşı çıkıyor internetten almama diyor Gnc yakın git al ordan falan hiç uğraşma diyor internetten kredi kartı falan.

çok paran varsa gncden al:)
    sanalpazar,hızlıal güvenilir sitelerden bazıları,
    ben genelde çikolatalı alıyorum,diğer aromaları hiç denemedim,damak meselesi ancak şu var bazı aromaların içimi aynı markanın aynı ürünü de olsa kötü olabiliyor,forumlardan o aromaya ilşkin kullanıcı yorumlarını araştırsan iyi olur.

Zaten ilk kez protein alacağım için 2-3 kutuda hızlı aldan alırım birde hızlıal da son kullanma tarihi 2 ay kalmış ben mesela içemezsem bozulursa elimde patlıcak.Çikolatalı almak en iyisi ama çilekli süt ile aynıysa tadı sıkılmadan içerim.Yağ yakıcı alsam faydasını görebilirmiyim sıvı olanlarından.

ben kapsül karnitin kullanıyorum ama kilo vermemde etkisi ne kadar oldu bilmiyorum, HIIT tarzı koşu yap,bol su içip bol terle,karnitin çok ta lazım değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 5 Ekim 2012; 13:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • mertua35_35 su ile tüketeceksen tozu bir çok aroma su ile iyi gidiyor. Ama süt ile tüketeceksen aroma seçimi önemli.

Ben su ile tüketmeni öneririm.

Orijinalden alıntı: Woshi

quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

bu aralar ağırlık kaldırıken sağ kolum kırılıcakmış gibi oluyor anlık ağrı yapıyor neden olabilir sizce ?

tendonitis muhtemelen.

Hocam nedir bu tendonitis ?

ağrı dirseğinde mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

quote:

quote:

bu aralar ağırlık kaldırıken sağ kolum kırılıcakmış gibi oluyor anlık ağrı yapıyor neden olabilir sizce ?

tendonitis muhtemelen.

bu sporda tecrübeli birini bulmuşken sorayım dedim

yaklaşık 1 senedir bu sporu yapıyorum ama yaşımdan dolayı press hareketlerine girmek istemiyorum.

Doktora gittim ve kemiklerimin hala kapanmadığımı söyledi.Boyum aslında cok kısa değil ama biraz daha uzun olsa iyi olur.Bu arada yaş 17 boy 176.

Bana verim alabileceğim leg extension vb. olabilir.Program yazar mısın?Squat gerçekten mükemmel bir hareket ama boy için komple press uyguluyor.Bir de leg press te fazla press yapar mı boya

bence oturarak ve yatarak yapacağın pressler yani bench press, dumbbell press, military press, incline press
    gibi egzersizlerin pek bir zararı olmaz.

leg press'e gelince.. bacak zaten yüksek tekrarla gelişen bir kas grubu. o yüzden alete orta karar bir kilo koy ve 3*25-30 tekrar yapmaya çalış.
    leg extension için de yine orta karar kilolarla 12-15 tekrarlık setler uygular. leg curl içinse tavsiyem her set kilo arttırarak 15-12-10-8 gibi bir piramit uygulaman.

bunun dışında SADECE VÜCUT AĞIRLIĞINLA squat ve lunge yapmayı asla ihmal etme.
    bunları da çok yüksek tekrarlarla yap.

blog'umdaki tabata yazısını mutlaka oku ve uygula.

örnek program da verelim sana.

leg curl 15-12-10-8 - her set kilo artacak
    leg press 3*25 - orta karar bir ağırlıkla yap, dizlerini yukarda kitleme, piston gibi ol

leg extension-squat süperset - 15 tekrar leg extension yap sonra makinadan kalk ve hemen 20 tekrar vücut ağırlığınla squat yap. bu bir set eder. bunu 3 set yap.

lunge - yine sadece vücut ağırlığınla yap. her set toplam 20 tekrar yani her bacak için 10'ar tekrar yap. 3 set kafi. şu aşamaya kadar hakkını vererek çalıştıysan muhtemelen ayakta duramıyor olman gerekir.

standing calf raise - 3*15 - orta karar bir kilo kullan, 3 sette de aynı ağırlığı kullansan olur.

eğer kondüsyonun zayıfsa birkaç gün yürümekte zorlanırsın. ama acıdan keyif almaya bak. gelişmenin sırrı bu. motive olmak için arnold'un pumping iron filmini izle. şu an dünyadaki pro vücutçuların çoğu bu filmi izledikten sonra ağırlık kaldırmaya başladıklarını söylüyorlar.

bye.

cok ayrıntılı açıkladığın için teşekkürler

Standing calf raise ta aklım takıldı.Ağırlık kullanarak bir kere yapmıştım ve vücuda çok ağırlık düşüyor.Bu hareketi de mi ağırlıksız yapcam?

quote:

quote:

quote:

quote:

tendonitis muhtemelen.

bu sporda tecrübeli birini bulmuşken sorayım dedim

yaklaşık 1 senedir bu sporu yapıyorum ama yaşımdan dolayı press hareketlerine girmek istemiyorum.

Doktora gittim ve kemiklerimin hala kapanmadığımı söyledi.Boyum aslında cok kısa değil ama biraz daha uzun olsa iyi olur.Bu arada yaş 17 boy 176.

Bana verim alabileceğim leg extension vb. olabilir.Program yazar mısın?Squat gerçekten mükemmel bir hareket ama boy için komple press uyguluyor.Bir de leg press te fazla press yapar mı boya

bence oturarak ve yatarak yapacağın pressler yani bench press, dumbbell press, military press, incline press
    gibi egzersizlerin pek bir zararı olmaz.

leg press'e gelince.. bacak zaten yüksek tekrarla gelişen bir kas grubu. o yüzden alete orta karar bir kilo koy ve 3*25-30 tekrar yapmaya çalış.
    leg extension için de yine orta karar kilolarla 12-15 tekrarlık setler uygular. leg curl içinse tavsiyem her set kilo arttırarak 15-12-10-8 gibi bir piramit uygulaman.

bunun dışında SADECE VÜCUT AĞIRLIĞINLA squat ve lunge yapmayı asla ihmal etme.
    bunları da çok yüksek tekrarlarla yap.

blog'umdaki tabata yazısını mutlaka oku ve uygula.

örnek program da verelim sana.

leg curl 15-12-10-8 - her set kilo artacak
    leg press 3*25 - orta karar bir ağırlıkla yap, dizlerini yukarda kitleme, piston gibi ol

leg extension-squat süperset - 15 tekrar leg extension yap sonra makinadan kalk ve hemen 20 tekrar vücut ağırlığınla squat yap. bu bir set eder. bunu 3 set yap.

lunge - yine sadece vücut ağırlığınla yap. her set toplam 20 tekrar yani her bacak için 10'ar tekrar yap. 3 set kafi. şu aşamaya kadar hakkını vererek çalıştıysan muhtemelen ayakta duramıyor olman gerekir.

standing calf raise - 3*15 - orta karar bir kilo kullan, 3 sette de aynı ağırlığı kullansan olur.

eğer kondüsyonun zayıfsa birkaç gün yürümekte zorlanırsın. ama acıdan keyif almaya bak. gelişmenin sırrı bu. motive olmak için arnold'un pumping iron filmini izle. şu an dünyadaki pro vücutçuların çoğu bu filmi izledikten sonra ağırlık kaldırmaya başladıklarını söylüyorlar.

bye.

cok ayrıntılı açıkladığın için teşekkürler

Standing calf raise ta aklım takıldı.Ağırlık kullanarak bir kere yapmıştım ve vücuda çok ağırlık düşüyor.Bu hareketi de mi ağırlıksız yapcam?

tamam o egzersizi çıkar madem.
    benim blog'daki son yazımda bir program var. onun en dibinde one leg calf raise var.
    onu sadece vücut ağırlığınla yap.

quote:

quote:

quote:

tendonitis muhtemelen.

ağrı dirseğinde mi?

Hayir on kolun ortalarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

tendonitis muhtemelen.

ağrı dirseğinde mi?

o zaman yorum yapmim, aynı acıyı dirseğimde yaşıyorum.
    aşağıdakileri yaparak ciddi şekilde azalttım. belki işine yarar.
    ama ilk tavsiyem bir doktora görünmen. bir sakatlığın ilerlemesini önlemek, tedavi etmekten daha kolay.
    acıya rağmen çalışmak çok maço ve erkeksi gelebilir ama aslında uzun vadede inanılmaz bir salaklık.
    yıllar evvel belimi sakatladım ve üzerinde durmayıp daha sert çalışmaya devam ettim.
    şimdi sürekli nükseden ve muhtemelen asla tam olarak iyileşmeyecek bel ağrılarıyla yaşıyorum. benden söylemesi, sen yine bildiğini yapabilirsin.

- öncelikle ağrı veren egzersizleri tamamen bıraktım.
    - günde 2-3 kere ağrıyan bölgeye buzla masaj yaptım. vücudun bir yeri onarabilmesi için
    oraya kan gitmesi gerekiyor, bölgeyi soğuttuğun zaman da normal ısısına dönmesi için vücut oraya
    kan yolluyor. en çok işe yarayan bu oldu.
    - antrenman yapmadan önce dirseğimi bandajla sıkıca sardım. bu da oldukça yardımcı oldu.

Orijinalden alıntı: Player 1

mertua35_35 su ile tüketeceksen tozu bir çok aroma su ile iyi gidiyor. Ama süt ile tüketeceksen aroma seçimi önemli.

En iyisi çilekli almak sıkılmadan içerim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tendonitis muhtemelen.

ağrı dirseğinde mi?

o zaman yorum yapmim, aynı acıyı dirseğimde yaşıyorum.
    aşağıdakileri yaparak ciddi şekilde azalttım. belki işine yarar.
    ama ilk tavsiyem bir doktora görünmen. bir sakatlığın ilerlemesini önlemek, tedavi etmekten daha kolay.
    acıya rağmen çalışmak çok maço ve erkeksi gelebilir ama aslında uzun vadede inanılmaz bir salaklık.
    yıllar evvel belimi sakatladım ve üzerinde durmayıp daha sert çalışmaya devam ettim.
    şimdi sürekli nükseden ve muhtemelen asla tam olarak iyileşmeyecek bel ağrılarıyla yaşıyorum. benden söylemesi, sen yine bildiğini yapabilirsin.

- öncelikle ağrı veren egzersizleri tamamen bıraktım.
    - günde 2-3 kere ağrıyan bölgeye buzla masaj yaptım. vücudun bir yeri onarabilmesi için
    oraya kan gitmesi gerekiyor, bölgeyi soğuttuğun zaman da normal ısısına dönmesi için vücut oraya
    kan yolluyor. en çok işe yarayan bu oldu.
    - antrenman yapmadan önce dirseğimi bandajla sıkıca sardım. bu da oldukça yardımcı oldu.

bende bileklik ve buzla işe başlarım olmadı doktora giderim

boy : 1.80 kilo : 79 göbekliyim vücudumu şekle sokmak istiyorum ve şöyle bir zayıflama programı elime geçti spor salonunda çalışıcam

5 Dakika Koşu bandı

İstasyon Çalışması:
    Bench Press 3x15
    Butterfly 3x15
    Lat Makine 3x15
    Rowing Makine 3x15
    Omuz Makine Enseye Pres 3x15
    Lateral Raise(Fly Açma) 3x15
    Omuz Makine Öne Pres 3x15
    Bar Curl 3x15
    Hammer Curl 3x15
    Düz Pushdown 3x15
    Z-Bar Alna pres 3x15
    Dumbell Squat 3x15
    Leg Curl 3x15
    Leg Extension 3x15

Mekik Çalışmaları:
    Düz Mekik 4x20
    Yarım Mekik 4x20
    Ters Mekik 4x20
    Ayak kaldırma 4x20
    10 Dakika Twist
    10 Dakika Sopa

Göbeğimi eritmem için bu program yeterli olur mu sizce ne düsünüyorsunuz
  • evet bugün feci bir bacak günüydü öncekilerindne daha feci çünkü kivancokten4099 tavsiyeleriyle yaptım bazı teknikleri squatta neredeyse yere kadar indim kalktım yükske tekarr az kilo ile, hareketler süperdi bakalım yarına nolacak
  • slm arkadaşlar body yapmaya yeni basladım boy:185cm kilo:75 biraz zayıfım karbonhidrat ve protein takviyesi yanında ''arginine ,tribulus terrestris, tri-creatine malate, taurine'' urunlerini de enerji takviyesi icin kullanırsam yararlı olurmu birde hepsini ayni anda belirlenen olculerde mi kullanilmali yoksa hepsi hemen hemen ortak ozelliklerde oldugu icin bu urunlerden sadece birini mi kullanmalimiyim yardimcı olursaniz sevinirim iyi aksamlar

quote:

mertua35_35 su ile tüketeceksen tozu bir çok aroma su ile iyi gidiyor. Ama süt ile tüketeceksen aroma seçimi önemli.

çilekliklerin tadı berbat oluyor ürüne göre değişe de, gaspari çikolatanın tadı güzel iken vanilyası çok kötü

en iyi tat optimum cappucino mocha & bsn syntha 6 cookie and creamda tada önem veren varsa bunları alın.
  • Beyler 12 kilodan yaklaşık 13 ayda 78 79 kilo civarına düştüm ve protein tozu almaya karar verdim.Hangi marka almalıyım bütçe 200 tl civarı bir şey 2 kiloluk lazım birde kaç ölçek kaç defa kullanacağıma nasıl karar vericem ? Son olarak her antreman öncesi 1.30 saat kardiyo yapıyorum proteini kardiyoda harcamak istemiyorum açıkcası kaç dakikada kana karışır nasıl öğrenebilirim birde istanbulda uygun fiyata nereden alabilirim (elden alıcam ailem internetten alışverişe pek sıcak bakmıyor gnc var ama pahalı sanırım şuan %28 indirim var ama) yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: X-FI

evet bugün feci bir bacak günüydü öncekilerindne daha feci çünkü kivancokten4099 tavsiyeleriyle yaptım bazı teknikleri squatta neredeyse yere kadar indim kalktım yükske tekarr az kilo ile, hareketler süperdi bakalım yarına nolacak

süper :)

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

quote:

çilekliklerin tadı berbat oluyor ürüne göre değişe de, gaspari çikolatanın tadı güzel iken vanilyası çok kötü

en iyi tat optimum cappucino mocha & bsn syntha 6 cookie and creamda tada önem veren varsa bunları alın.

Çikolatalı almayı düşünüyorum bugün gidip bakayım.

quote:

evet bugün feci bir bacak günüydü öncekilerindne daha feci çünkü kivancokten4099 tavsiyeleriyle yaptım bazı teknikleri squatta neredeyse yere kadar indim kalktım yükske tekarr az kilo ile, hareketler süperdi bakalım yarına nolacak

yürürken biraz eğilmek zorunda kalıyorum bacaklar iflas etti

quote:

quote:

yürürken biraz eğilmek zorunda kalıyorum bacaklar iflas etti

haha süper bir his ama değil mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.