Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

Beyler bende bu olaya 1 aydır başladım eve bu aleti aldım barfiks şınav mekik ters şınav gibi hareketler yapıyorum proteinde alıyorum ayrıca bacaklar içinse özel eğzersizler var oturup kalkma gibi sizce gelişimim sağlam olurmu

o aletten bende vardı, şuan tozlu raflarda yatıyor. Hiç bir işe yaramıyor. Dunlopdu benimkide.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Biceps ve Tricepslere haftada kaç gün giriyosunuz ?
    Haftada 2 gün ayrı ayrı çalıştırırdım bu kas gruplarını
    şimdi haftada 1 kere ve beraber çalıştırıyorum tavsiye üzerine
    kolum 3 cm kalınlaştı bu ay (daha doğrusu 5 hafta falan oluyor bu dediğimi yapalı)
    şiddetle tavsiye ediyorum

biceps ile başlayın
    triceps ile bitirin

3x8 yapıyorum ben

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Bugun beni hoca gercekden cok zorladi.Calisma bittiginde her tarafim istemsiz olarak titriyordu

Hangi bölgeleri çalıştırdın? Kaç set - kaç tekrar yaptın?

daha yeni oldugum icin bir günde tüm vücudu calısıyorum,bacak ve karın bölgesini hoca eşliginde calıştım,set sayısını sayamadım

edit:ya bide arkadaşlar abimden kalmış 1 kutu acılmış amino asit var yaklaşık 1 yıllık ürün.Üstünde aol yazıyor.simdi sorum ise bunu faydası nedir ve en kaçıncı aydan sonra kullanmam gerekir? ve kapagı kapanmıs sekilde duruyordu sizce bozulmuşmudur?

buda fotosu:

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 14 Ağustos 2011; 15:32:27 >
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:07:50 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Yaptığım antremanlardan sonra,air alert'ı yapsam sizce çok mu yorar bu beni ?

?

Senin vücudunu senden iyi tanıyamayız. Sen kendin karar ver.
  • Beyler kalça eritmek için önerdiğiniz hareket var mı ? Göbek falan kalmadı ama kalçada hala fazlalıklar var

Psn: Galifianakiss
  • Ulan bugun pazaR diye diyeti bozdum 3 lahmacun 3 bardak kola ve magnum yedim,suan cok pismanim ya
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • quote:

Ulan bugun pazaR diye diyeti bozdum 3 lahmacun 3 bardak kola ve magnum yedim,suan cok pismanim ya

Yapma bunu be

Psn: Galifianakiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Ulan bugun pazaR diye diyeti bozdum 3 lahmacun 3 bardak kola ve magnum yedim,suan cok pismanim ya

Yapma bunu be

Valla ya seytan at bir parmak yada ac 2g1c izle sonra yedigin herseyi cikar diyor.ama o zaman sanirim vucuduma cok fazla zarAr verrmis olurim zaten saatde gec oldu en iyisi uyumak,sabah kalkip kasmak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Beyler bende okullar açıldıktan sonra yazılmayı düşünüyorum.Yaza kadar vaktim var sizce bu süre içerisinde istediğim vücuda kavuşabilir miyim? Benim istediğim biraz kilo almak çünkü boy 1.76 cm kilo 58 yukardaki zayıf arkadaş gibiyim hatta aynısı diyebilirim.Ayrıca omuzlarımı ve sırt kaslarımı çalıştırmak istiyorum ek olarak dik duramıyorum + omuzlarım çok dar genişletmek istiyorum.Sizce sıkı çalışmayla istediğim şekle girebilir miyim?

İnsülin direncini araştır. Diyetini bozmanın sebebidir
  • Dumbıl siparişimi yaptım bugün şimdi hızlıal dan 85 liraya birde eldiven aldım ucuzundan bunu aldım bir de 4 tane 0.5 kg alıyım dedim 2x0.5 vardı sepete attım 2 tane dedim alamazsınız dedi bana onuda sonra alıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 15 Ağustos 2011; 23:22:26 >

Şubat ayında 71 kilo, %13 yağ oranı varken, şimdi 73.5 kilo ve %14 yağ oranım var.

Kas kütleme de 2 kg kas eklenmiş yani aldığım kiloların neredeyse hepsi kasa gitmiş. Gayet mutlu oldum valla. Ama kilo alımım oldukça yavaş, 6 ayda 2 kilo mu alınır lan millet 1 ayda alıyor bunu yani.

Bir kaç ay sonra Gainer alabilirim şu an memnun gibiyim valla. 2 kiloyla bu kadar değişim yapabilmek çok mutlu etti.
  • Sende benim gibi yavaş hacimleniyorsun heathen :) Eğer vücudundan mutluysan aynen devam et fakat bana %14 yağ oranı çok göründü, yerinde olsam defiasyona girer six pack çıkarır ve kaslarımı sertleştirirdim. Fakat 6 ayda yaptığın kası da kaybedebilirsin supplement almazsan.

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlar sonunda bugün başladım.. bod****tr yede baktım beslenme konusunda ama.. yeni başlıyan birisi için Nasıl beslenmeliyim bi fikri olan varmı?

Aslında basit.

idmandan önce karb (tabi sabahları(kahvaltıda) yüksek miktarda protein alman gerek)

idman sonra 1 ölçek %100 whey veya az yağlı proteinli yiyecekler.

yatmadan önce de kazein protein (lor peyniri tüketmeni tavsiye ederim, sevmiyorsanda 500 ml süt olabilir)

Dediğin gibi şu an definasyona girersem olan kas kütlesinden de baya bir gidebilir. Baklava çıkarıcaz diye o kadar emekten olmak istemiyorum açıkçası :))) Çalışmaya devam seneye nisan-mayıs gibi duruma bakar definasyon işine ona göre karar veririm. Fakat definasyon dönemi hacim döneminden daha zor yav, kardiyosu tamam da beslenme işi tam işkence.
  • Arkadaşlar bir ay salona gitmiştim.Gözle hafif görülür şeylere rastlamıştım.Daha sonra okulsal sorunlardan dolayı okulumu bıraktım dolayısıyla sınav falan derken salona gidemez oldum.Şimdi evde tekrar başladım.Kol,omuz,bel,bacak,göğüs çalışıyorum dambıllarla.Size sorum şu.Günde 3 gün çalışıyorum diğer 4 gün koşu yapmamın bir artısı olur mu veya yapmamamın bir eksisi..?Bu arada yaş 20 olmak üzere 178 boy 61 kiloyum şu an.Body'ye hiç gitmeden önce kilom 56 idi.
    Bir de adonis kası yapmam için hangi tür hareket önerirsiniz?Salona bir sene gidemem,sınava hazırlanıyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.