Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Beyler ben 22 yaşında 186 boy 76 kiloyum evde aralıklı olarak çalışıyordum bu aralar tekrar başladım , bana evde yapabileceğim haraketleri önerebilirmisiniz veya bir salona mı gitsem bu arada kilom az gibi bende iştah yok beyler iştah açıcı olarak ne önerirsiniz (doğal tabi) . Şimdiden teşekkürler.
  • Doğal yollar dışında iğnelerle balon gibi şişenler en sonunda böyle balon gibi sönüyorlar kullandıkları madde synthol denen birşey,midesi hassas olanlar ve aile yanında izlemeyin baya laf yersiniz

http://www.youtube.com/watch?v=I-jhg0XBepE
  • Takke düştü kel göründü, bu arkadaşında poz sırasında sintollü omzu patlıyor.
    Videoyu büyütüp en başta ki arkadaşa bakın
    .

Orijinalden alıntı: The@Thing

Ben kendimden örnek verim ilk 1,1,5 ay vucut ısınıyo gelişim olmuyo 3 aydan sonra bişeyler oluyo ama ben 5 ayda kendimi şampiyon gibi hissediyorum natural olarak yaptığım için
    Birde kimi insanın kolu çok iyi gelişiyo kimisinin kanadı v.s

Dostum ben şöyle söyleyeyim , daha 1 ay olmadı bu spora başlayalı ama somut olarak artan değerler var . Örneğin pazu çapı , omuz genişliği , göğüs . Belki de ben abarttım bilmiyorum ama 3 saate yakın idman yapıp , beslenmeye aşırı dikkat ediyorum . Asla doğal yollar dışına da çıkmayı düşünmüyorum , olucaksa doğal olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 27 Ekim 2011; 2:49:01 >

Orijinalden alıntı: wheaston

quote:

Ben kendimden örnek verim ilk 1,1,5 ay vucut ısınıyo gelişim olmuyo 3 aydan sonra bişeyler oluyo ama ben 5 ayda kendimi şampiyon gibi hissediyorum natural olarak yaptığım için

Dostum ben şöyle söyleyeyim , daha 1 ay olmadı bu spora başlayalı ama somut olarak artan değerler var . Örneğin pazu çapı , omuz genişliği , göğüs . Belki de ben abarttım bilmiyorum ama 3 saate yakın idman yapıp , beslenmeye aşırı dikkat ediyorum . Asla doğal yollar dışına da çıkmayı düşünmüyorum , olucaksa doğal olsun .

Günde 3 saat mi ? Şayet öyle ise uzmanlar günde 45 dk dan fazla ağırlık çalışmayı önermiyorlar bilgin olsun.

Orijinalden alıntı: Faithléss

Takke düştü kel göründü, bu arkadaşında poz sırasında sintollü omzu patlıyor.
    .

Ne gerizekalı insanlar var ya.Bu şekilde şampiyon olsan ne olmasan ne.Kafayı bozmuşlar vallahi.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

.

Ne gerizekalı insanlar var ya.Bu şekilde şampiyon olsan ne olmasan ne.Kafayı bozmuşlar vallahi.

Hocam senin son durum nedir? Sağlık durumun nasıl?
    Devam edecek misin vg'ye?

quote:

quote:

.

MR sonucunda işte bir sürü şey çıktı.Yırtık ezik filan 4 tane problem var.Doktor 1.5 ay yapmıycaksın ondan sonra kontrol edecem dedi.Korkutma hareketleri yapacam koluna dedi.Heralde çıkıp çıkmadığını kontrol edecek.Ona göre devam edip etmiyceğime bakıcam.Devam etme dese bile ben hafiften yapmayı düşünüyorum.Eğer yapınca omuzum yine çıkmaya başlarsa bu sefer bırakırım.Ama kol çalışırım evde sadece.Kol çalışırken omuzun pek bi etkisi yok.Şuan bile kol hareketleri deniyorum evde acıyor mu diye hiç bir acı filan yok çünkü omuza yük binmiyor.Kolumun ince durmasına dayanamam.En sevdiğim bölge kol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 27 Ekim 2011; 10:09:05 >

quote:

quote:

quote:

.

MR sonucunda işte bir sürü şey çıktı.Yırtık ezik filan 4 tane problem var.Doktor 1.5 ay yapmıycaksın ondan sonra kontrol edecem dedi.Korkutma hareketleri yapacam koluna dedi.Heralde çıkıp çıkmadığını kontrol edecek.Ona göre devam edip etmiyceğime bakıcam.Devam etme dese bile ben hafiften yapmayı düşünüyorum.Eğer yapınca omuzum yine çıkmaya başlarsa bu sefer bırakırım.Ama kol çalışırım evde sadece.Kol çalışırken omuzun pek bi etkisi yok.Şuan bile kol hareketleri deniyorum evde acıyor mu diye hiç bir acı filan yok çünkü omuza yük binmiyor.Kolumun ince durmasına dayanamam.En sevdiğim bölge kol.

Geçmiş olsun tekrar dostum.
    Evet kol dediğin sağlam olucak, ne abartılı ne abartısız.

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

quote:

Günde 3 saat mi ? Şayet öyle ise uzmanlar günde 45 dk dan fazla ağırlık çalışmayı önermiyorlar bilgin olsun.

Haftada üç gün gidiyorum . İdman ise 3 saate yakın sürüyor . Zaten ilk yarım saat koşu - bisiklet ve ısınma ile geçiyor . Son yarım saatte yine koşuyorum . Ağırlık hareketlerini de sindirerek yapıyorum , öyle gelişi güzel yapmıyorum . Muhtemelen o yüzden 2 saat sürüyor .
  • Düzen çok önemli 4 sene önce başladım 2 ay gittim sakatlandım 1 yıl gitmedim sonra 2 ay gittim toparladık yaz geliyor diye yine bıraktık şimdi tekrar başlayacağım boy 80 kilo 82 3 4 kilo fazla var
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • İyi günler arkadaşlar.

Ankara'da bildiğiniz iyi, temiz ve fiyatı da uygun olan spor salonu önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Bu konuda oldukça bilgisizim ve yeni başlamayı düşünüyorum. Boyum orta zayıfım özellikle de bileklerim ve kollarım çok zayıf. Amacım çok belirgin kaslar yapmak değil sadece güçlenmek ve bu çelimsizlikten kurtulmak düzgün bir vücut şekline sahip olmak.

Önerilerde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar...
  • Kahvaltı (Saat 08:00):
    • Altı yumurtalı ve peynirli bir omlet
    • Bir bardak süt
    • Bir kase yulaf ezmesi
    Sabah-Öğle Arası Atıştırma (Saat 10:30):
    • Bir bardak kesilmiş süt suyu ile protein karışımı
    • İki muz
    • Küçük kase pilav
    • Bir dilim peynir (50 gr)
    Öğle Yemeği (Saat12:30):
    • Bir parça tavuk göğsü
    • Büyük kase pilav
    • Bir bardak süt
    Akşam Üstü Atıştırma (Saat 15:00):
    • Bir elma
    • Bir havuç
    • Fıstık ezmeli iki sandviç
    Akşam Yemeği (Saat 18:00):
    • 350 gr biftek
    • Bir bardak süt
    • İki büyük patates
    • 200 gr brokoli/karnabahar
    Gece Yemeği (Saat 21:00):
    • Küçük kase pilav
    Yatmadan Önce Atıştırma (Saat 22:30, isteğe bağlı):

Buna uysam herhalde hiç bir takviyeye ihtiyaç duymam.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Kahvaltı (Saat 08:00):
    � Altı yumurtalı ve peynirli bir omlet
    � Bir bardak süt
    � Bir kase yulaf ezmesi
    Sabah-Öğle Arası Atıştırma (Saat 10:30):
    � Bir bardak kesilmiş süt suyu ile protein karışımı
    � İki muz
    � Küçük kase pilav
    � Bir dilim peynir (50 gr)
    Öğle Yemeği (Saat12:30):
    � Bir parça tavuk göğsü
    � Büyük kase pilav
    � Bir bardak süt
    Akşam Üstü Atıştırma (Saat 15:00):
    � Bir elma
    � Bir havuç
    � Fıstık ezmeli iki sandviç
    Akşam Yemeği (Saat 18:00):
    � 350 gr biftek
    � Bir bardak süt
    � İki büyük patates
    � 200 gr brokoli/karnabahar
    Gece Yemeği (Saat 21:00):
    � Küçük kase pilav
    Yatmadan Önce Atıştırma (Saat 22:30, isteğe bağlı):

Buna uysam herhalde hiç bir takviyeye ihtiyaç duymam.

uh bu nasıl bir program abi, buna uyan zaten alır yürür
    ayrıca 3 öğünde protein takviyesi var, yine takviyeye ihtiyaç duyacaksın demek ki

Yüzme sporu ve basketbol sporlarıylada uğraştım uzun süre.

Daha sonra sakatlanınca mecbur bıraktım ve sigaraya bile başladım 5 yıl olmuştu.
    Body'e başlamadan 1 hafta önce sigarayı bıraktım ve yukarıda ki arkadaşın paylaştığı programa uydum.
    Sadece protein takviyesi olarak toz almıyordum.

2 ayda nasıl bir değişime uğradığımı anlamadım.
    Sigarayı bırakınca kilo alışım çok hızlandı.

2 ayda 75kg'dan 82'ye çıktım ve 'bu ne olm' diyen yakınlarım oldu.
    Yüzüm, vücudum tamamen değişmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:37:18 >

• Muscletech Nitro-Tech Hardcore Pro Seri 4 Lbs. (1.81 kg) Caramel Chocolate Aromalı bunu ya bu sitedeki arkadastan yada normal alıcam tabi bu babama baglı ama şunu diyim bunu sizce soğuk sütlemi kullanmalıyım yoksa suylamı Tabi antremandan 45 dk önce ve antremandan sonra olmak üzere kullanıcam ve sizce iyimi bu

Beyler arka kol da hani z barı alna indiriyoruz ya yatıp o hareket yerine tek dumbell elimizdeyken gene yatıyoruz kol havada düz dirsekten kırıp dumbell ı alnımıza doğru indiriyoruz. Sonra sol kola geçiyoruz. Onu yapsak aynı yere etki eder dimi ?

• Muscletech Nitro-Tech Hardcore Pro Seri 907 Gr. Çikolata Aromalı babam deneme amaçlı bunu sipariş etmiş bile Kullanım önerileri olan varsa ve söylerse sevinirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.